Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaisse

Polacy to RASIŚCI...

Polecane posty

Gość anaisse

czyż nie??:O

Gość a to już rasistom we własnym
kraju nie można byc... :o

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny, tekst ujednolicony po zmianie z 11 września 2003 r. (Dz. U. Nr 179 z 20 paźdz. 2003r., poz. 1750): Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. :D

Miałeś logikę w szkole i czytanie ze zrozumieniem ?

Nic, Twoja głupota to Twój problem a nie mój. :D

Gość anaisse
Wcale nie mówię że w innych krajach nie ma rasistów, ale w Polsce spotykam się z rasizmem na każdym kroku:O Czasem to mi po prostu wstyd że mam coś z nimi wspólnego:O

Dzięki nie preferuję aby upośledzony mi obciągał - jeszcze pójdę siedzieć. A na Ziobro mam uczulenie.

--> anaisse Aha.. czyli te wypdki w niemczech lub we francji i innych krajach , rasizmu to też zorganizowli polacy ? :o Rasiści sa wsz edzie bo wszędzie jest ksenofobia obecna. Oczywiście rózna skala w róznych krajach...

Paulino odpowiedziałem \"kruczkami\" na pytanie : \"czy nie można we własnym kraju być rasistą\" Też mam problemy jakieś ? Dodatkowo na końcu umieściłem buźkę że było to żartobliwe. Więc czep się ksiązek.

już dzwonilem do swego adwokata:D:D:D:D co za (pod)ludzie się tu wpisują...buhahahahahhaha wielki LOL dla tego pana:D:D:D:D:D:D:D jak tam pejs sie w lancuch wkrecil w mlodosci?

szczerze mowiac to prawd...SZCZEGOLNIE RASIZM WIDOCZNY JEST U OSOB STARSZYCH Z MALYCH MAIST JAK i u mlodziezowki LPR :O wkqrwia mnie to ale coz poradzic an to:P

Gość misia pisia sisia
i nikt tu nie lubić ciarny ćłowiek

Gość spocony_murzyn

Gość anaisse
ciekawe co by ci wszyscy rasiści zrobili gdyby sami urodzili się czarni

Gość najgorzej
to jest w warszawie na pradze... średnio na tramwaj ok 5 koreańczyków! a w okloicach teatru powszechnego czuje się jak w koreańskiej dzielnicy! :o

i generalnie stwierdzam tez ze polacy cierpia an ksenofobie:O tzn jak ktos ma dready; jest modniej i fajniej ubrany..ma kolczyk w podbrodku:P czy ma wade wymowy od razu gapią się smieja i wrednie komentują...zioną czasem zawiscią gdy ktos am drozszy samochod lub ubranie :O taka jest prawda niestety:O cieszą sie ajk ktos am gorzej niz oni :O

A tam u nas tacy rasiści. Bardziej każdemu przeszkadza że chińczyk czy \"czarny\" przyjeżdża i miejsca pracy zabiera niż że ma innego koloru skórę.

Gość aaaaaaah
najgorzej

Gość dumny polski gej
a co to ma wspólnego z ksenofobią co napisałaś? mała wrednasuko?

Gość aaaaaaah
najgorzej wiem co czujesz! tez mieszkam koło stadionu dziesięciolecia... !!!!

Ma tyle wspólnego że większość myli oba pojęcia.

a KURWA MA TO Wspolnego Ze KURWA TO JEST KSENOFOBIA LĘK PRZED INNOŚCIĄ NIETOEROWANIE JEJ I WYSZYDZANIE :>:classic_cool: sam jestes wredny ...

Gość dumny polski gej
bo zabijają gołębie i sprzedają jako mieso z kurczaka, podobnie rzecz ma sie z psami i kotami:O

Gość NIErasistka
A co powiedzie na mieszane małżeństwa?