Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaisse

Polacy to RASIŚCI...

Polecane posty

Gość dumny polski gej
hmm zostalem gejem odkąd Ewka z Bałut gdy miała z emną spółkować zobaczyła mojego amłęgo fiutka i sie omal nie zzygala...smierdzial bardzo :classic_cool: od tego czasu nienawidzę dziewczyn wogole nienawidze kobiet.,..wszystkei sa wrednymi sukami bo wiem,że mnie wyszydzą :O za to kocham mojego Miecia....tylko,że on ma dużą wadę wzroku i jest upośledzony i nie wie omym defekcie ...inaczej by mnie dawno rzucił..:(

Gość dumny polski gej
byłem kiedyś w łóżku z koreańcem, ale jak on był dominujący, to nic nie czułem:O nie chciałbym się z nim hajtnąć:(

Gość anaisse
Potwierdzacie tylko tezę topiku:O

Myślę że jakby to były gołębie i psy to przy takiej ilości sprzedawanego towaru psów i kotów starczyłoby na góra tydzień w woj. mazowieckim.

Gość dumny polski gej
ale i tak wszyscy mają wieksze ode mnie:O ach przez tą dyskusję poplamiłem se dżemem z biedronki mój sweterek -podrobkę D&G z pobliskiego bazarku bardzo stylowy zresztą :classic_cool:

E tam, roboty za dużo. Ile z takiego psa mięsa ? 2 kilo bez kości ? My jemy z kolei flaki u nas to normalne, ale wyjedźmy na zachód...

Gość dumny polski gej
płakać mi sie chcialo jak pokazywali jak te biedne siersciuchy okladali palami aby mieso skruszalo:O nie lubie ich od tamtego czasu:(

hmm no nie wszycy tak robią :> e ja tam nic nie mam do ludiz innej rasy...wszyscy sa takimis maymi ludzmi...tylko kolor skory inny... A co do psow i golebi to amm gleboko w dupie to czy robia z nich kotleta itd...:P

Myślisz że w smaku byś nie odróżniła kurczaka od kundla ? Lubię kurczaka w cieście :D

Kongo, spox 8 miesięcy zimy a potem to już tylko lato lato lato.....

ja nie lubie cyganów, to jest dopiero bydło, kto z nimi lub koło nich mieszka wie o czym mówię:O ps. jestem gejem🖐️

Szczerze, to lubię nowe smaki. Najlepiej spróbować a potem dowiedzieć się co to było :D Takie eksperymentowanie w kuchni.

Gość Janek Marycha Diabełek
A jak podobają się mi murzynki ,a murzyni już nie to jestem tym rasistą ,czy nie ! ? :o:o:o