Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sześć na dziewięć

pozycja 69

Polecane posty

Gość do pozdro600
normalnie załamac sie można....twoje wypowiedzi pasuja mi idealnie do szmaty spod trzepaka pozdrawiam

Gość gość
stoi u mnie na podworku trzepak, ale zadnej szmaty pod nim nie widac:D U Ciebie naprawde stoja?

Gość do pozdro600
dla mnie to ty jestes taka wulgarną szmatą spod trzepaka

Gość do pozdro600
zero delikatnosci zero kobiecości przypuszczam ze na nogasz masz smierdzące glany, długie tłuste włosy i papieros w gębie, zgadłem??

Gość zxczxcz
tak podro600 robi sie na szmatke, zerznął ja jakis typ za małolata i tak jzu poszło dalej, dla niej milosc rowna sie danie dupy albo to dziewica , chuj wie ;]

Gość pozdro to oblesne co mowisz
dajcie jej spokoj, to topik o 69 a nie o tym, czy robienie laski swiadczy o zeszmaceniu szszszszzzzz

Gość Walikonik
pozdro600 to facet!

Gość do pozdro600
pozdro ja nie mówie o robieniu laski tylko o wypowiedziach pozdro600 ktore jak widzę to zbiera mnie na wymioty

Gość gość
oj kochani, czytacie to co chcecie przeczytac, nie mam dzis ochoty na przepychanki, zostawiam Was kipiacych gniewem i zycze odwagi do wypowiadania takich rzeczy prosto w twarz a nie tylko na forum...tu wybaczcie, ale po tylu nagonkach nie robi to na mnie zadnego wrazenia:D

Gość do pozdro600
idź idź pozdro bo koleżanki pod trzepakiem już na ciebie czekają hehehhe

Gość bleblee
swietna pozycja, a to zel blisko do pupci po pewnym czasie kreci.uwierz;]

Gość lepiej niech nie wierzy
bo bedzie forumowa szmata

A co niby w 69 jest takiego fuj? Kochanie najblizszej osoby jest piekne , nawet jak sie jej odbyt liznie jezyczkiem...tez kiedys mówiłam o tym z odraza a teraz to normalka, bez tego gry wstepnej nie ma...oczywiscie to dla mniej ograniczonych jest..

Gość akukui
jak to ma byc przyjemne to moze zacznijcie zjadac czyjes klocki bo od lizania to juz niewielka roznica, ohyda. Trzeba byc niezlym zbokiem, zeby to lubiec.

Gość magda_________
a ja lubie pozdro600 i odpieprzcie sie od niej!!! pozdro pozdro600🌼

Gość rupert murdoch
a mnie krepuje pozycja 69 bo mam...małego ptaszka i głupio mi jak widze jak kobieta go obrabia. Wstydze sie swojego niewielkiego rozmiaru.Wiem bowiem,ze kobiety lubia miec w reku i w buzi konkretne penisy a nie takie maleństwa jak mój.

Gość nie martw
sie rupert znajdziesz taką która pokocha i zaakceptuje twojego frędzelka. Pewnie masz wiele innych talentów:P

Gość lalka barbie
rupert - moze umiesz sprzątać albo chociaz zakupy zrobis i bedziesz w ten sposób przydatny. Jak masz małego ptaszka musisz pokazc kobiecie,ze jestes pozyteczny w innych dziedzinach zycia

Gość magda_________
oczywiście - wtedy zrekompensujesz jej braki w seksie a ona ci wybaczy jesli bedziesz dobry, miły i kochany. No i kupcie wibrator. Koniecznie:P

Gość magda_________
oczywiście - wtedy zrekompensujesz jej braki w seksie a ona ci wybaczy jesli bedziesz dobry, miły i kochany. No i kupcie wibrator. Koniecznie:P

Gość do Majj
oczywiscie to dla mniej ograniczonych jest.. - lizanie odbytu? czyli jestem ograniczona jeśli tego nie robię i nie zamierzam?!? walnij się w głowę pustaku!!!!! każdy niech robi co chce, ale czynności lub ich braku u innych niech nie ocenia, w szczególności takimi epitetami!!!

Gość sześć na dziewięć
ojojoj...porobiło się....moje glupie pytanie a teraz sie błotem obrzucacie (dobrze ze nie gównem;))....a niby nic co ludzkie nie jest nam obce....wyluzujcie, każdy przciez ma prawo sadzic o tej pozycji co chce i jest to jego indywidualna sprawa....kazdy sam wyznacza sobie granicę....a ze sie ja potem przekracza to juz inna sprawa:P...pozycja ta uchodzila dla mnie za totalna perwersje...i gdy miły mój mi ja proponowal zawsze sie wykrecalam ze nie jestem jeszcze gotowa (jakas blokada w psychice)...teraz juz do niej dojrzałam i jesli on nie zaproponuje to sama przejme inicjatywe....a potem wam napisze czy moje obawy byly sluszne:) pozdrawiam wszytkich