Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobiesiedze

Firanki

Polecane posty

Gość iwusiawikusia
heyka:) dziewczyny poradźcie mi jaki firany są lepsze: woalowe czy z organtyny? nie umiem się zdecydować:/

Gość filuterna filutka
kupiłam już łososiową kreszowaną organzę... a ostatnio zamówiłam czerwoną i groszkową/zieloną organzę na modnefirany.pl bardzo delikatne, ale za to cena po prostu nie do pobicia... po ok. 7 zł metr podobają mi się te firanki i ślicznie wyglądają po powieszeniu

Tez się zastanawiałam jakiś czas temu nad firankami z organzy - nie ma się co oszukiwać są tanie, no i niestety jakość nie jest za dobra. Ja bym chciała jakieś trwałe, uniwersalne i zawsze modne firanki np. coś w tym stylu http://wiano.eu/view/17 Rękodzieło ludowe jest na czasie, więc będzie to fajnie wyglądało, a przy okazji modnie.

Gość Petrospep
Witam, dekorując swój pokój natrafiłem na portal z dekoracjami wnętrz. Znalazłem tam ciekawe firany, zasłony, poszewki jak i wiele innych rzeczy z ich aranżacjami.

Gość mamadwójki
Podbijam temat bo aktualnie poszukuję firan do dziecięcego pokoiku. Chciałabym przezroczyste z organzy , jednak sprzedawczyni w sklepie z firanami odradzała mi ten materiał- powiedziała ze są tanie ale wystarczą na 2 lata (niestety nie zdążyłam dopytać dlaczego bo byli też inni klienci). Generalnie do tej kobiety mam zaufanie- już nie raz mi dobrze doradziła. Chciałabym poznać opinie szanownych forumowiczek na temat firanek z organzy :) A może firanki z gładkiego woalu? Ale czy nie zaciemnią pokoju? Pokój ma okno pn-wschód, więc nie jest zbyt jasny a firanki muszą być bo mieszkamy na parterze. Nie chcę firanek żakardowych czy innych takich tkanych ponieważ mi się nie podobają.

Gość mamadwójki
Miałam na myśli firanki z organtyny, ale to chyba to samo co organza?

moge wreszcie myśleć o porządnych zasłonkach do kuchni, tylko znowu będe musiala sama szyć... każda musi być innej dlugości, nie kupię takich gotowych :(

Gość janoda
Przecież można zamówić taki wymiar jaki tylko chcesz - bez problemu uszyją ci na wymiar

Gość FIRANKI ALLEGRO
Zapraszam wszystkich zainteresowanych firankami na moje aukcje: http://allegro.pl/super-firana-z-pior-90x250- czerwona-i1458012189.html http://allegro.pl/super-firana-girlanda-krysz tal-90x280-i1457508685.html http://allegro.pl/super-firana-girlanda-perel ki-90x200-i1458010802.html http://allegro.pl/super-firana-girlanda-perel ki-90x200-i1458011166.html http://allegro.pl/super-firana-girlanda-krysz tal-90x280-i1457508633.html

Gość PARIS STUDIO DEKORACJI OKIEN
Jeśli Panie pragną mieć piekne firanki czy inne dekoracje to zapraszam Siemianowice Śląskie ul.Kościelna 6a/1 PIĘTRO Tychy ul.Aleja Jana Pawła 2 Pasaż Jerzego Lub za niedługo uzupełnimy w pełną ofertę nasze produkty! www.paris-studio.pl Lub zadzwoń i zapytaj o jakieś ciekawe modele na Twój rozmiar okna Służymy pomocą !!Pogotowie firankowe;)!! tel;511955842 Gwarancja Satysfakcji I Zadowolenia!!

A wiesz grafica, że dokładnie ta sama firanka "wpadła mi w oko" :) Lubię takie inspirowane folklorem wnętrza (oczywiście bez przesady i nie w każdym wnętrzu ale naprawdę mają one coś w sobie :))

Gość sszaew
jak masz dobre żelazko którym możesz prasowac w pionie jak np. ariete, to nie ma większego problemu, robisz to w pare minut

Gość Modnedziewcze
Gość Aniaaa<3
Te firanki to nowy panel więc są najmodniejsze. One się wcale nie plączą . są bardzo ładne w oknie.

Gość firankozowa
upps, najpierw się nie wysłało, a teraz 2 posty się naraz wyświetliły

Gość anna223
jak rozplątać poplątaną firankę? jest to firana typu ,,makaronowego'' nieźle się zaplątała i sama nie wiem co z nią zrobić... proszę o odpowiedź

"się" polątala? czy źle ją prałaś? powies ją na czymś i powoli od końców rozplątuj, jak koński ogon ale jakbyś z końmi miala do czynienia, to byś to wiedziala ... przeczesuj palcami od końca cierpliwie

Gość Panna ;]
Witam. Kupiłam sobie mieszkanie i nie mialam pomyslow co do dekoracji okiennych, przez przypadek poznalam bardzo mila Pania ktora sie wlasnie tym zajmuje. Nie ma dla niej rzeczy nie do uszycie, na wszystkie typy okien okragle, trojkatne itd. Widać ze kocha to co robi chcialam wam polecic jej uslugi i materialy w konkurencyjnych cenach. Ponizej podaje adres jej sklepu inter. www.meg-dar.pl Gorąco polecam

Gość gotowefirany
Ja polecam swoje firany: gotowe do powieszenia na okno, nowoczesne uszycia. Proszę zerknąć: www.gotowefirany.host77.pl Mogę wysłać zdjęcia i opis firanki na podany karnisz na maila: gotowefirany@gmail.com

Gość madralka
jak sie u was sprawdzaja makarony? u mnie sprawdzily sie do pierwszego prania:) a w grudniu kupilam w pieknychfiranach www.pieknefirany.com.pl firanki kreszowane i wiecie co? jestem jednak nowoczena tradycjonalistka

bardzo dobrze się sprawdziły mam je 3 lata i jestem zadowolona, więc antyreklama się nie udała

Gość madralka
Ewa, nie pisalam przeciez od kogo kupilam i jakie. nie były tanie, chodzi mi ze sie tak splatały w tym woreczku, ze na poczatku chcialam je rozplatac a potem juz sie zalamałam i leza w szafie. i dlatego kupilam "normalne firany". Teraz juz wiem, ze lepiej je wiazac cos tam cos tam do prania ale juz po ptokach. Chociaz moze i je rozplacze bo na allegro sa panele do makaronow, mysle ze by ozywiło makarony. a na nowy to mi szkoda kaski:( macie jakis patent jak je rozplatac? makaron 290?