Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roznica nas dwoje

Myslenie mezczyzn,myslenie kobiet bardzo sie roznimy!

Polecane posty

Gość roznica nas dwoje

kiedy mezczyzna widzi ladna kobiete to mysli: ale bym sobie z nia pofiglowal:-)z reguly mezczyzni wybieraja ladne kobiety bo:jest szansa na urodziwe dzieci:-) kiedy kobieta widzi przystojnego mezczyzne to mysli:ale fajny facet i tyle raczej seks nie w glowie)z reguly kiedy jest zainteresowana jakims osobnikiem,snuje plany o przyszlosci czyli:bedzie sie mna opiekowal,bedzie dobrym ojcem dla moich dzieci:-)

Gość róziaaa
to nie jest reguła. wydaje mi sie ze moj facet taki nie jest.. on jest romantykiem, pisze wiersze i raczej nie wydaje mi sie, zeby chciał sie kochac z pierwsza lepsza ładniejsza ode mnie dziewczyna..

dobre,nawet sie zgadzam:-) ja czuje wtedy pociag do mezczyzny,kiedy wiem ze ma marzenia,obrany cel w zyciu i stoi twardo na nogach,i nie musi byc bardzo przystojny:-) a faceci to nie wiem ,chyba zakoncza ten temat ze czuja pociag do kobiety kiedy ma \"to cos\"

rozia-no tak,ale chyba autorowi chodzilo o spotkanie na ulicy,kiedy mezczyzna patrzy na kobiete,to co sobie mysli?ale fajna dupcia itd itp

Gość róziaaa
no tak.. ja tam takich facetów nie toleruje.. takie myslenie mnie denerwuje i nie chce nigdy w zyciu miec takiego kogos.. niestety wiem, ze wiekszosc facetow tak ma.. sorry ale uwazam, że to okropne.. nie chciałabym zeby o mnie ktoś w ten sposob myslał..

Kobiety znajdują motywację i siłę do działania, kiedy są otoczone czułą opieką. Mężczyzna wciąż oscyluje między potrzebą bliskości i tęsknotą do niezależności. moj by chcial miec wszystko naraz:-( panowie zgadzacie sie?

Gość roznica nas dwoje
ja mysle ze kobieta kiedy flirtuje z mezczyzna to widzi mozliwosc bycia szczesliwa:-) a mezczyzna kiedy flirtuje z kobieta???? nie wiem:-(

to nawet madre co powiedziales:-)kobieta jest w stanie zrobic wszystko dla mezczyzny:-) a teraz mi tak wpadlo do glowy ze wkurza mnie kiedy moj chlopak mowi:aha zly humor a wiec miesiaczka sie zbliza wiec twoje problemy kochanie sa wziete z nieba,co za glupota!!!!,nie wszystkie sa z nieba,z niektorymi to sie walczy codziennie,tylko wtedy nie chce on tego zauwazyc:-(

pucio i ty oczywiscie jestes tym prawdziwym mezczyzna:-) masz juz swoja ukochana? bo ja bym chciala sie zaczepic:-p,skoro tak dobrze znasz kobiety:-)moze bym byla szczesliwa:-)z toba:-D wybacz mi moja smialosc:-)

Gość do Pucia
Pucio, a Ty to mieszkasz na tym forum, co? Co slychac u Tomantiego?

Na ogol tak jest, choc ja mam chyba myslenie bardziej \"meskie\", bo widzac fajnego faceta mysle raczej o figlach niz o zwiazku :P i z tego co wiem, to duzo moich kolezanek tez :)

oj pucio:-)za duzo wymagasz:-) nie mam glowy do zartow,a historia??? eeee...nie mam pojecia pucielku:-)no ale faktycznie widze kochany ze ty mieszkasz na forum,ludzie ciebie tutaj znaja hohoho:-)a ja dopiero teraz ciebie \"z grubsza poznalam\":-( buuuuu pucio-tylko nie mow ze psychologiem jestes:-p

Gość mammaluca
Pucio jest tu znany z nie najlepszej strony

Gość do Pucia
oj tam, moze nie trzeba jej przycierać, moze trafil akosa na kamień, tylko Tomantiemu nie chce się postarać..a zresztą ja tam nie wiem :P..jush

Witaj ladna kobieto 🖐️ :D nie, nie sama jestem, ale za chlopakami sie czasem ogladam, tylko ciiii... :D

enamorada-pucio jest straszny!!!! pucio-czy ty myslisz ze sobie teraz mozesz pomiatac?a co ty myslisz ze ja dupke na ciebie nie moge wypiac pucielu:-p??? tylko ty masz przyzwolenie sie odwracac???

enamorada-adios mi amiga:-) pucio-moze i znasz myslenie kobitek:-p ale \"twoje odzywki\" z pogranicza szowinistycznej swini nie czynia ciebie inteligentnym i interesujacym czlowiekiem :-p