Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik help

Brzydkie nazwisko

Polecane posty

Gość zapytajnik help

Co sądzicie o nazwisku Bzdzikot?? Moja koleznka ma pwoazny problem, zastanawia sie co ma zrobic, poniewaz niedługo wyjdzie za maz za kogoś o tym nazwisku, a nie chce go przyjąc, bo uwaza, ze jest smieszne i ośmieszające. Jej rodzice tez są przeciwni, ale rodzina narzeczonego jest obruszona i praiwe obrazona! Czy Wy tez uwazacie , ze to nazwisko jestl... fatalne?? Pozdrawiam

Gość ssssssssasaaa
jest fatalne i niech go nie przejmuje a rodzine ppierrr z góry do dołu - to jej zycie i ona się będzie z gównem męczyć

Gość ssssssssasaaa
robie kupe na stojąco :classic_cool:

Gość nikt wazny_____________
:-p

Gość zwązki gejów są śmieszne
To jest pikuś. Gorsza sprawa jakby miała się nazywać Moderatorka.

Gość Bzdzikot
nie zmienię nazwiska, u nas na Kaukazie mieszka nawet Kozibobkiewicz

Gość gagatk85
hee ja słyszała takie jedno nazwisko śmiezne jest BZIBZIAK :P:D

A nie może go dołączyć do swojego?Będzie mieć dwuczłonowe,może to jakiś kompromis?!

Gość zapytajnik help
Ale ona powiedzmy dośc arystokratyczne nazwisko, wiec nawet po połączeniu, jakby to brzmiało? Tez zle.

Gość mój brat miał na uczelni
profesora, który nazywał sie FIUT i facet chyba na całą Polskę jest znany...

Gość w radio
jakims jest pan ktory ma na nazwisko PIPKA::P osoba publiczna i pare razy dzienni mowi do sluchaczy"witam panstwa tu wincenty pipka":P

Gość Wenanty Balas

Gość Są gorsze
Tusk,Rokita,Kwaśniewski :D

Gość wyzymaczka
To jest przegiecie , obrazac sie na dziewczyne , ze nie chce zmienic nazwiska na takie paskudne. Na miejscu faceta z radoscia zmienilabym nazwisko na jej

Gość Beth
Moja koleżanka wychodziła za mąż za gościa, który nazywał się ZARAZA. Oboje wybrali dla siebie po ślubie zupełnie nowe nazwisko i teraz nazywają się Brzozowscy!To moim zdaniem świetny pomysł. A swoją drogą to współczuję koleżance rodzinki męża....Szczere kondolencje...:O

Gość ldofgigj
a moja koleżanka z liceum miała na nazwisko SIUREK

Gość Wujek Samo Zło
Najgorsze nazwisko to aktualnie Kaczyński, Kurski też jest przejebane.

Gość Ciepłe kluchy
Przecież po ślubie mąż może przyjąć jej nazwisko

Gość vvvvvv
moja babka z technikoum mila Fjutak

a moja ciotka miala Chujda,ale zmienila sobie na Hańska(pracowala w banku i kiedy musiala przeliterowac swoje nazwisko przez tel to po drugiej stronie kladziono sluchawke:))

aj,nie napisalam najwazniejszego;niech przyjma nazwisko zony i po sprawie.znam takie malzenstwa.....

Gość nie wtrącaj się
dla osoby o silnej osobowości nazwisko pipka, fiut, zaraza czy tam kocibździoch stanie się atutem. gamoń nawet jako potocki zostanie gamoniem.

popieram przedmówcę :) dodam tylko, że jeżeli naprawdę kocha się partnera, nazwisko jego nie ma większego znaczenia :)

Gość Psikutas bez s
tylko ciezko miec te silna osobowosc, jesli od dziecka slyszy sie uszczypliwe komentarze, widzi zlosliwe usmieszki na dzwiek swojego nazwiska. To tak sama jak imie w pewnym stopniu determinuje charakter czlowieka np. kobiety o meskich imionach np stanislawa sa traktowane bardziej mesko, (nieswiadomie) w rodzienie wiecej sie od nich wymaga itd.

Gość Psikutas bez s
katarzynka, widac, ze jestes dobra w teorii. a jak mu brzydko pachnie z ust, to tez trzeba wybaczyc w imie milosci?chyba nie rozumiesz o co chodzi w zwiazku:/

Gość nie wtrącaj się
nie nazywam się potocka, ani brzozowska. mam z lekka śmiesznie brzmiące nazwisko, które słownik etymologiczny języka polskiego wywodzi od seplenienia. widocznie miałam jakiegoś speleniącego przodka.;) nie determinuje to jednak mojego zycia negatywnie. ów fakt raczej ułatwia mi nawiązanie kontaktu w sytuacjach stresujących. potrafię żartować ze swojego nazwiska i umiałam się też z niego śmiać jako dziecko. brzydkie jest to, co sami uznamy za brzydkie.

Gość Psikutas bez s
nie wtarcaj sie- lub to, co inni w danej kulturze uznaja za brzydkie. O ile rozumiem, Ty mozesz byc wesola, bo masz wesole nazwisko. Komus, kto nazywa sie fiut lub dupa raczej nie bedzie do smiechu :o

Gość Psikutas bez s
przypomnialo mi sie- istnieje takze przepis, dotyczacy imion: nie wolno dziecku nadac imienia o brzmieniu obrazliwym lub osmieszajacym np pipka, stolowa noga czy cos w tym stylu. To zrozumiale.Rozumiem ludzi, ktorzy nie chca miec brzydkiego nazwiska.