Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka00

Jak facet powinien zrekompensowac wam fakt,ze ma małego członka ?

Polecane posty

Gość mrówka00

Mam pytanie do kobiet. Jezeli trafi sie wam ,na nieszczęście, facet,który ma bardzo małego ptaszka - to co robicie? Oczywiscie,mozna takiego kopnąć w d... ale czasami jest tez jakies uczucie. Jakie macie pomysły - co zrobic aby facet zrekompensował wam ten wielki niedostatek? czym powinien sie zrehabilitowac aby mógł jednak z wami byc?

Gość Żaneta ostra jak zyleta
No nie wiem...moze gdyby sprzatał,gotował i robił zakupy to bym jakos oko przymknęła.Mysle,ze faceci z małeymi penisami tez moga byc pozyteczni i nie nalezy ich skreslac tak od razu.

Gość 14cm
ja mam małego i jako rekomopensate dla mojej partnerki wyspecjalizowałem sie w myciu podłóg. wszyscy goscie chwala ,ze u nas jest tak czysto a moja dziewczyna jest ze mnie dumna wtedy.

Gość Zbyszek z Tomaszowa
ja codziennie mojej zonie robie kanapki do pracy i prasuje jej spódnice. Ona wtedy głaszcze mnie po gowie i mówi,ze jestem dobry chłopak. Ciesze się,ze przynajmniej w tym jestem dobry .

Gość kupić sobie
przedłużacz w sex shopie

Gość Karolina 222
Jakby facet miał grubo wypchany portfel - niech sobie i ma nawet 12cm fredzelka. Mogłabym nawet udawac,ze jest mi dobrze i krzyczeć "och i ach"

Gość lalka barbie
Sama nie wiem,bo zazwyczaj nie zadaje sie z takimi,co to maja małego. Ale moze gdyby dogadzał mi kulinarnie ? Moze bym sie skusiła,ale pewnie tez nie na długo bo natura upomniałaby sie o swoje i potrzebowalabym dobrego dymanka

Gość mrówka00
Lubię panów z dużymi co mnie ujeżdżają:classic_cool:

Gość entliczek-petliczek
facet z małym penisem moze byc przydatny. Np. przy sprzataniu.

Gość lalalala
a kobieta z małymi piersiami też może być przydatna, może sprzątać, prać, gotować, wychowywać dzieci i nie zatruwać życia swojemu facetami swoim kretynizmem :O

Gość 20latek
Czesc mam podobny dylemant do ciebie. Mam 14,5cm (norma UE wynosi 15cm)ale i tak czuje sie z tym zle. Dlatego stosuje naturalne metody powieksznia pena. dzialaja lecz potrzeba czasu i wyytrwalosci. Polecam ci wejsc na takie forum o poiekszaniu znajdziesz tam wszelkie informacje i dzieki nim za 6 miechow mozesz smac sie z tego watka. Polecam ci !!

Gość lalalala
miało być swojemu facetowi, sorry

Gość lalalala
No ja staram sie jakos wypełniacv obowiazki: sprzatam ,gotuje i robie zakupy i nawet cipke wylizuje mojej dziewczynie tak jak lubi. Wiem,ze z moim 12-cm frędzlem to niwiele zdziałam i dlatego staram sie byc uzyteczny w innych dziedzinach.

Gość przeciwniczka podszywaczy
tez jestem zainteresowana tym tematem. Mój facet tez ma młageo i nie układa nam sie w zyciu. szukam własnie maetody na to aby spojrzecna niego z tej pozytywnej strony. Myslicie,ze powinnam zagonic go do sprzatania? Pokazac mu gdzie jest jego miejsce?

Gość gin z tonikiem
Dlaczego zagonić do sprzątania i pokazać gdzie miejsce dla małego fiutka?? To że ma małego nie świadczy o tym że cały jest daremny koleś.Ale jeśli nie pomaga Ci w chacie, nie masz o czym z nim pogadać a na domiar złego ma małego i nie wie od czego są paluszki i języczek - to nie widzę najmniejszego sensu bycia razem.W tym momencie koleś jest do niczego niepotrzebny!!!

Gość elka1973
Moj facet ma malego penisa, ale ma dobra prace, dba o mnie o moje dziecko, kocha mnie. Ciezko mu mnie zaspokoic ale sie stara a jak nie uda mu sie, pomagam sobie reka. Mialam kilku partnerow i im dluzszy fiutek, tym wiekszym zarozumialcem w lozku byl facet. A ja na tym cierpialam.

Gość agnieszka juz tu nie mieszka
jak ma malego to niech chociaz kase zarabia aby sie nadał do czegos.

lalala to było dobre o mało nie zesikałem się ze śmiechu.Przeszło mi jak wyobraziłem sobie tego podszytego penisa 12 cm u Ciebie ;):)

Gość roadrunner
ja myslę że to nic takiego...młahahahahaha

co za chamstwo!!!!!!!!! to ja założyłam topic pt\"dlaczego mój chłopak gdy się kochamy rozbiera mnie tylko do pasa\"..nie wiem czy kogoś aż tak zdenerwował mój problem że założył TEN temat pod moim pseudonimem:o ja w każdym razie NIE MAM PROBLEMOW Z WIELKOSCIA PENISA MOJEGO PARTNERA!!!! serio:)

Gość roadrunner
serio powiadash...heh ... no cóż...bywa

Gość mi wystarczy
mój ma 12 cm mikrusa, ale za to dobrze robi mi nim analnie i to wystarcza. W cipce go nie czuje-no może trochę. Nie bije go za to, jest czuły, sprząta gotuje, a więc jest jakoś tam nieźle.

Gość Koleżanka20
Ja czegoś nie rozumiem !!! :o ... Skoro autorka topiku pisze o jakimś uczuciu do danego chłopaka to jak można kogoś oceniac po rozmiarze członka!!!!????? Coż za płytkie myślenie!!!!! A gdyby to Ciebie facet zostawił bo np. miałabyś małe piersi...jak byś się czuła??? Ty wiesz czym wogule jest miłośc???? To nie tylko duży członek!!!!! Pewnie jesteś sama ....

wydaje mi się ze autorka topiku moze nawet nie myśli w ten sposób tylko z jakiś względów chciała mnie upokorzyć:o nie wiem czemu...

Gość a taki jeden ...
ichwała ci za to że nie masz nic do małych penisów

Gość Tylko duże penisy dają rozkosz
Rozumiem autorke topiku,ze niedostatek u jej mężczyzny moze stanowic problem.Sama lubie duze penisy i powiem wam,ze tylko one moga dac kobiecie prawdziwa rozkosz