Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justina

Do mężczyzn

Polecane posty

Ja kieruję ten temacik do mężczyzn. Chciałabym,żebyście się panowie wypowiedzieli na temat kobiecych piersi. M.in. jakie piersi najbardziej preferujecie,małe czy raczej duże? Czy związalibyście się z kobietą,która ma małe piersi(np.rozmiar A),itp.? Wypowiedzcie się :)

Gość duże są najlepsze

Gość lalka barbie
W naturze powinien byc porzadek: kobiety maja duze cycki a faceci duze penisy i juz!

Justina a kobiety lubią facetów wysokich czy niskich ?

Gość Natio a tak jak ktos wczesniej
napisal, czy faceci wysocy sa bardziej atrakcyjni?

zgodze sie tutaj bo juz myslalem, ze kolejna "pusta kafeterianka" ;) 🌻

Gość odbyt.org
Lubię piersi , duże i gigantyczne najlepiej duże D

Ja mam małe A,i przez to mam dość kompleksy:(.Nie potrafię znalezć faceta przez te małe cycki!

wydaje mi sie, ze mężczyzna spędza swoje życie z KOBIETĄ, a nie jej biustem :> i na miłość nie ma rady.. nierzadko zdarza się, ze zdeklarowany wielbiciel dużych biustów pokocha właścicielke tego najmniejszego na świecie. i przy zadnym innym biuście nie bedzie czuł sie tak dobrze :) wiec nie generalizujmy!!

Gość pewnie gość
ja mam juz zone, i nie przypominam siebie zeby kierowal sie rozmiarem biustu przy wyborze kobiety a ma miseczke A i jakos nie placze. Owszem, natura faceta sprawia ze jak zobaczy kobiete z duzymi piersiami to sie za nia oglada, ale to nie oznacza ze odrazu ja pożąda. To jest tak samo jak pytanie czy kobiety lubia duze penisy, a to ze tutaj panuje moda na nie to juz inna sprawa. Podobnie zrodzilo sie przekonanie tutejszych pan ze panowie tylko na piersi patrza i sie za takimi uganiaja- wszystkie jestescie w bledzie.

Gość wielbiciell
ieprawda na laskę z a nawet bym nie spojrzal , to modelki wykreowaly taką modę ,że niby maly moze byc a tak naprawde fajne są tylko duże biusty

100% racja, autorce z meskiego punktu moge napisac, ze bez roznicy jak duzy jes biust. Bylem z dziewczyna o fajnym D, ale i z taka o malym B i to nie mialo zadnego wplywu, nawet nie pomyslalem o tym wiekszym ;)

kiedys był podobny topic i dziewczyny w bardzo fajny sposob sie wypowiadały :) ze taki mały biuścik to sie w rękę mieści, ze nie przeszkadza podczas schylania itp ;) poza tym mały biust nigdy nie bedzie obwisły ;) to takie pocieszanie się (sama sobie czesto tak mówie;) ) i rowniez ja mialam (moze i mam dalej) kompleks malego biustu.. mama mówi, ze po ciazy mi sie powiekszy. no ale co najwazniejsze - mojemu mężczyźnie jego mikro rozmiary nie przeszkadzaja (on sam twierdzi nawet, ze sie podobaja ;) -choc trudno w to uwierzyc ) najwazniejsze, to czuc sie dobrze z sama soba. akceptacja partnera w duzym stopniu nam to ułatwia:) a jesli nie da sie zaakceptowac? mozna wyłożyć 10 000 i iść sie zoperować

Odwieczny problem kobiet. :( Jeżeli uważasz, że jedynym Twoim atutem są Twoje piersi, to szukaj sobie takiego faceta, który jest powierzchowny i zwraca przede wszystkim uwagę na wygląd. Ale jeżeli uważasz, że liczy się coś więcej niż sam wygląd, to przestań się przejmować swoim wygladem i skup się na wnętrzu! Po co Ci facet, który narzeka że masz za małe piersi? Olej go i zainteresuj się kimś, kto widzi coś więcej niż tylko kobiece cycki. :) Zajmij się jakimś hobby, miej ciekawe pasje, to faceci (na poziomie) docenią. O ile tacy Cię interesują... :)

Gość Księżniczka z Burbundii
odwieczny problem kobiet jest taki sam jak meżczyzn. Wiadomo,ze faceci wola wieksze cycki. Inaczej nie byłoby tyle operacji plastycznych biusótw. My tez wolimy duze penisy i tez wieszosc facetów ma kompeksy bo w majtkach maja niewiele. Tak juz jest i nie zmienimy tego

Gość 14cm
ja bardzo lubię małe, ważne aby się nie wylewały z dłoni i raegowały odpowiednio na dotyk:)

Gość zaskoczona tym co sie stało
nie mozna tego powiedziec o penisach. Małe w tym ptrzypadku jest nieciekawe i małoekscytujace

Gość franz_smuggler
Wolę duże, ale bez przesady /miseczka C to ideał/. A jeśli chodzi o 2gą część pytania, to jakie znaczenie ma wielkość piersi?? Pozdrawiam:-)

Gość wetlook
kazde piersi sa piekne!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się wszystkie sa fajne.Reszta zalezy od właścicielki.:-p

Gość S-Y-L-F-I-A
ja mam 14 lat i nosze miseczke B czy to ma moj wiek jest ok?? za male czy z duże?? mam 1,63 wzrostu i waze 42 kg. i jestem wysportowana !!

Gość jakiś koleś
Kobiety powinny mieć biust nie za duży a także nie za mały

Gość jakiś koleś
a po drugie wygląd nie jest najważniejszy tylko charakter =)

Gość bo yebnę
ten post powyżej to rozumiem, że ironia ?:P

Lubię pieścić piersi, dlatego, dla mnie ważne jest, żeby były kształtne i jędrne. Wolę mniejsze, ale ładne niż duże i byle jakie. Zresztą kobieta to nie tylko piersi, jeżeli o siebie dba to zawsze można znaleźć kawałek dla siebie. Fajny tyłeczek, kształtne ciało, albo seksowny brzuszek. Czasami dziewczyna jest tak fajna, że jej piersi to drugorzędna sprawa.