Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka21***

Czy Wasi chlopcy/narzeczeni/mezowie czesto caluja Was w czólko lub glówke?

Polecane posty

Gość malutka21***

Kobietki:) Chcialam wiedziec jak to jest u Was:) Czy Wasi chlopcy czesto Was tak caluja? Bo moj chlopak(jestesmy ze soba 2,5 roku) bardzo czesto daje mi buziaka w glowke,w czólko a ze mam grzywke to raczej nie w czólko tylko w grzywke:) A najczesciej tak robi gdy sobie np lezymy i cos ogladamy lub gdy trzeba sie zegnac:( Powiem szczerze ze sprawia mi to OGROMNA przyjemnosc czuje sie taka kochana...:) I zawsze przy tym mowi:"moja niunia". A jak to jest u Was dziewczyny?

Gość via..
mnie mój nie całuje w główkę...ani w czółko..a szkoda... też bym tak chciała..

Gość malutka21***
czemu??:(

Gość malutka21***
ciemna blondynka--->>>a Tobie Twoj chlopak nie daje buzi w glowke? Dziewczyny powiem szczerze ze myslalam ze kazdy tak robi...:(

Gość ja i moja kolezanka
oczywiscie, ze tak robia, to normalne :)

to takie słodkie i daje poczucie, ze jesteś dla niego ważna, taki pocałunek oznacza, ze nie jesteś potrzebna mu tylko w łóżku....On jest jak Twój opiekun - chce się tobą opiekować i troszczyć sie o Ciebie

Gość doroteczka
mi nigdy nie daje buziaka w czółko, a też bym bardzo chciała

oj, zacznę doceniać tego mojego :D zdarza mu się, nawet często. myślałam, ze inni też tak mają, a tu taki psikus ;) podobnie jak u Malutkiej - kiedy sobie beztrosko leżymy, albo kiedy jestem smutna, albo tak poprostu. ah :)

Gość malutka21***
ciemna blondynka--->>> zgadzam sie z Toba:) to bardzo milutkie uczucie:) naprawde:) czuje sie bardzo kochana,bezpieczna,czuje ze zalezy mu na mnie a nie tylko na lozku:) ale powiem Wam ze czasami to mnie to troche wkurza bo np ubiore moje najladniejsze majteczki poloze sie obok niego a on mnie tylko przytuli ukocha i ...oglada tv:) a potem pocaluje w czoloko :) a ja chcialabym troche pobaraszkowac:)

Gość malutka21***
dziewczyny myslalam ze kazdy chlopak tak ma:) ale po Waszych wypowiedziach...chyba raczej nie:(

Gość Moje Kochanie
tez tak robi :)) To słodkie, miłe i daje mi poczucie bezpieczenstwa:) Wiem, że nie jest ze mną tylko dla seksu, ale i dla mnie samej :)

Gość Miareczka22
BLEEEE to tak jakby dziecko całować. Mój na szczęście nie ma takich pomysłów;)

Mój całuje mnie w główke i nie tylko bo takze w usta iiiiiiiii wszedzie to takie cudowne.Przytula mnie kiedy jestem zła i kiedy idziemy spac to przez cała noc wtulamy sę w siebie . Uwielbiam go i kocham .

mój jak najbardziej w czółko gdy się zegnamy albo gdy poprostu lezymy. Uwielbiam to i jeszcze te jego silne ramiona:D

Gość bardzo to lubie
wtedy dojrzała kobieta czuje sie przez chwile taka mała niunia własnie..To takie opiekuncze..Lubie tez gdy wstaje szybciej ode mnie całuje mnie gdy jeszcze prawie spie w czołko albo w plecki i szyje... ;-) To daje gwarancje ze dzien bedzie udany

Gość malutka21***
hehe :) ja jak jestem zla to moj tez mnie caluje i przytula na sile!!!:) ALE NIESTETY NIE MIESZKAMY RAZEM ALE JAK JUZ RAZEM SPIMY TO PRZYTULAMY SIE DO SIEBIE CALA NOC WTULAMY A JAK SIE TYLKO OCKNIEMY TO >>>BARASZKUJEMY:)

Gość malutka21***
dziewczyny aile macie lat?i ile lat maja Wasi chlopcy?bo ja mam 21 moj chlopak 24:) moze to zalezy od tego ze jezeli chlopaka ma mlodsza dziewczyne to bedzie dawal jej buzika w czolko lub w glowke bo wtedy czuje sie taki za nia odpowiedzialny?