Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną.

Przemyślenia na temat...

Polecane posty

... idiotyzmu szerzącego się wśród słodziutkich nastolatek przejmujących się tylko i wyłącznie swoim wyglądem. Kobiet powinny być słodkie i sexy a, w rzeczywistości są ciemnogrodem cnotek niewydymek, których mózgi spaliły się podczas reakcji lakieru do włosów i toksycznej blond farby. Tematy: jestem piękna czy tylko ładna?, faceci gapią się na moje piersi! itd są tylko dozwierciedleniem ogólnej ciemnoty tegoż zgromadzenia i uosobieniem stereotypu głupiej laski, która zrobi każdemu loda na dyskotece za jednego drinka. Większość kobiet jest śmieszna, w swoich ograniczeniach umysłowych i swoim ogólnym nieprzygotowaniu do inteligentnej lub chociaż na jakimś poziomie dyskusji. Podejrzewam, że każda, która będzie próbowała przeczytać ten topic i go zrozumieć, zajrzy do zakurzonego słownika leżącego na półce, bo nie będzie znać słów użytych tutaj. Reasumując, NIE PISZE TUTAJ O WSZYSTKICH KOBIETACH! OCZYWISCIE , ŻE NIE. Ale istnieje takie bando półgłówków , tymi słowami serdecznie was pozdrowiłam i życzę kontynuacji tak ciekawych tematów jak przyklejenie nowego paznokcia do starego itd. :O szczególnie te małolaty..

Gość terenia
nie !!!

Gość Czytam Bravo i Bravo Girl
nie ;)

A ja się zgadzam, odzwierciedlaja to właśnie tematy tutaj poruszane. Oj dziewczyny, wstyd

Zaraz Ci odpiszę tylko: zmyję rozjaśniacz z głowy, skoczę uzupełnić tipsy, odwiedzę solarium na 30minut, bo wczoraj byłam na 25min i coś mnie nie chwyciło, a wracając kupię sobie jakiś fajny rurzofffy ciuszek, albo coś innego fajnego, prawdopodobnie w zestawieniu brąz-seledyn

Zaraz Ci odpiszę tylko: zmyję rozjaśniacz z głowy, skoczę uzupełnić tipsy, odwiedzę solarium na 30minut, bo wczoraj byłam na 25min i coś mnie nie chwyciło, a wracając kupię sobie jakiś fajny rurzofffy ciuszek, albo coś innego fajnego, prawdopodobnie w zestawieniu brąz-seledyn

Gość tak se pisze
"Zatańcz" a czemu ty tak bardzo przeżywasz że są dziewczyny/kobiety które malują się a jednocześnie nie są zbyt mądre? Ludzie są różni i miewają wady i zalety. Z tymi którzy nam nie odpowiadają wcale nie musimy szukaC bliskich kontaktów więc w czym problem? ;D Idź zatańcz sam/sama i wyluzuj trochę.

Gość tak se pisze
"Zatańcz" a czemu ty tak bardzo przeżywasz że są dziewczyny/kobiety które malują się a jednocześnie nie są zbyt mądre? Ludzie są różni i miewają wady i zalety. Z tymi którzy nam nie odpowiadają wcale nie musimy szukaC bliskich kontaktów więc w czym problem? ;D Idź zatańcz sam/sama i wyluzuj trochę.

Gość tak se pisze

Gość dokładnie zgadzam sie z
zgadzam sie z tobą,nietety niektórych proznosc i głupota boli :D A kobieta interesująca,ponętna,sexi i zadbana nie ma nic wspólnego z rozową ,plastikową ,przereklamowaną kiczem młodą,a raczej nastoletnią lalą...Zrozumieją jak dojrzeją:D pozdrawiam;)🖐️

jak widać,troszkę niektórym moze być głupio z tego powodu,aczkolwiek uwazam,ze to ich indywidualna sprawa,ja tylko wyraziłam swoja opinie na ten temat;)

Gość under 16
Autorka --> poczesci masz racje z tym ze niektore dziewczyny glupieja na punkcie wygladu ale to dlatego ze kazda chce wygaladac na zadbana,niektore czesto myla to nadmierna sztucznosci ...Jedan nie wydaje mi sie zeby ktos czytajac pierwsza twopja wypowiedz siegal po slownik gdyz nie uzylas wyjatkowo obcych slow !

dokładnie zgadzam sie z zgadzam sie z tobą,nietety niektórych proznosc i głupota boli A kobieta interesująca,ponętna,sexi i zadbana nie ma nic wspólnego z rozową ,plastikową ,przereklamowaną kiczem młodą,a raczej nastoletnią lalą...Zrozumieją jak dojrzeją pozdrawiam >>>>to było moje:P pisałam w pospiechu:P

Po prostu wszytkie małolaty sławią kult Doda-Mandaryna i dokładają wszelkich starań by wyglądać jak one bierze się to z faktu, że postrzegane są one jako kobiety sukcesu

ale czy te malolaty naprawde nie maja wlasnego stylu? wlasnego zdania? czy dla nich najwiekszym problemem jest zlamany paznokc, odrosty etc? co za pokolenie..