Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariette

Niedorosła ublizyła jemu co zrobic?

Polecane posty

Gość Marriette
teraz wiesz skad ta jej zmiana z tym mamcianiem:) teraz wiemy skad ta zaslona dymna z tym ujmnym insyktem, gdyby rzekla ze miała plusowy wieziała ze posadza ja oto co zrobiła. rzeklam ze leciała na kase, wiedziała ze ja cche cos miec swojego, od razu poleciała roziwjac interes:0 a czeu nie wczesniej? jak ona umie grac tak aby wyjsc na dobre i nieiwnna i niemateralana

Gość Sebastian Watroba
teraz juz wszystko wiem, a z romcia swoja droga tez nizly gagatek, zobacz jak sie na mnei psychicznie wyzywa, a to mu nocnik myj, a to gacie sciagaj, a to nie sciagaj :( i dziwisz sie, ze teraz sie juz wszystkiego boje? i jej i jego i tej calej machiny zemsty ktora pala cala jej rodzinka, i tego fotografa, co robiac zdjecie wymawia jakies dziwne slowa po antiochejsku (chyba podejzewam czary) ide juz, nie moge, rece mi drza, lepiej pujde spac.

Gość Mmmmaaa
Nie boj sie. Zobacz boimy sie tych co nie trzeba, a ufam tym, co nie potrzeba. to napisało zycie. Taki scenariusz. pokazało, ze zaufalismy komus kto na to nie zaslugiwał, nadwyrezył nasze zauanie. dostał je bo znalismy sie troche, czasme lodki byly zlatwienia pracy. a co siedziło wewnatrz w czlowieku/ Zobacz gra, wyrachowanie,, zemsta w koncu czary nienawisc i przeklenstwa!

Gość jean
autorka bluzg i czarow jets glupi a i wyrachowana. Załatwia wszytsko sexem:)