Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włoszka

fluid a tłusta cera

Polecane posty

ja uzywam teraz Eris City Matte - cena ok 17 zl., skora robi wrazenie aksamitu po nalozeniu. efekt matujacy utrzymuje sie dosc dlugo, u mnie nawet do 10 godzin, ale mam cere raczej mieszana niz bardzo tlusta. i na podklad nakaldam teraz jeszcze sypki puder matujacy, wiec efekt jest lepszy niz wczesniej (mialam ten sam podklad i puder prasowany). moja kosmetyczka baaardzo polecala mi do mojej cery podklady clinique, ale dla mnie sa zdecydowanie za drogie. ale moze Wam sie przyda ta informacja. 🌻 🌻 🌻

no clinic ma naprawde wysokie ceny niestety :( a slyszalam ze dobra firma

Gość CZARNA ilona
Do cery trądzikowej (ja mam taką) przetłuszczająca sie nie polecam kategorycznie REVLONA pod żadnym pozorem. Kupiłam ten fluid 66zł. wersje antyshine i....łuszczy sie iwysusza skóre po zaaplikowaniu tego fluidu. Naet po intensywnym nawilżeniu skóra się bardzo przesusza. NAokoło krostek wygląda paskudnie uwidacznia trądzik . Wierzcie mi nie kupujcie ja kupiłam i nie wiem co z tym teraz zrobić......

Ja mam strasznie tlusty nos i czolo a reszta jest sucha Probowalam wielu podkladow i kazdy po chwili splywal z tlustych czesci Dwa dni temu bylam w drogerii natura i pani polecila mi astor mattitude cena 36 zl nalozylam go rano kolo 9 i wieczorem kolo 18 moje czolo zaczelo lekko blyszczec Jestem z niego bardzo zadowolona:-) chyba pierwszy raz w zyciu mam ladna cere przez caly dzien a podklad nie zcieka z nosa i czola :-)Zanim kupisz popros w sklepie o probke i zobaczysz jak podziala na twoja cere Jesli masz bardzo tlusta nie makladaj kremu przed polozeniem podkladu Powodzenia:-)

Gość agnieszka4321
czy ktoś może wie coś na temat kosmetyku lirene kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym, właśnie go kupiłam z ciekawości i nie wiem czy coś pomoże bo też mam bardzo łustą cere

Gość agnieszka4321
a i jeszcze jedno... słyszałam o podkłdzie w aptece Excipial pigmentcreme, też nie wiem czy żeczywiście matuje i kryje

Gość ANUCIK
HEJ DZIEWCZYNY! JA TEZ MAM PROBLEM Z TLUSTA SKORA DLATEGO POSTANOWILAM ZALOZYC SWOJA STRONE DOTYCZACA PIELEGNACJI URODY htpp://anucik.dbv.pl CHCIALABYM W TEN SPOSOB DORADZAC DZIEWCZYNOM KTORE MAJA PROBLEMY ZE SKORA,WLOSAMI ,ITD. POZDRAWIAM! CHCESZ OCZAROWC WSZYSTKICH SWOIM WYGLADEM? htpp://zlotemysli.pl/anucik,1/kobieta/piekna/jest.htm

Gość meva
Ja gorąco polecam fluid rozświetlający z witaminą E, jest matujący i wygładzający- Lovely. Cena to ok. 6zł, więc naprawdę niedrogo, utrzymuje się kilka godzin. Ja go używam dobrą "chwilę" i nie zamierzam zrezygnować. ;]

Gość Loreal
ale mineralny, sypki, w sloiczku z pedzlem. U mnie skora nie swieci sie przez jakies 8 godzin a mam bardzo tlusta.