Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to p5rawda

czy sa jeszcze kobiety ktore nie reguluja brwi?

Polecane posty

Gość tak to p5rawda

ja jeszcze ani razu nie wyrywalam brwi, ma stracha przed pojsciem do kosmetyczki, one teraz takie mlode i nie mile! ale chyba trzeba sie w koncu zdecydowac, moze w przyszlym tygodniu...:/ dodam tylko z e jestem mloda po 20

Gość jesli masz ladny kształt
brwi,pasujacy do twary,brwi nie są krzaczaste to nie masz zadnego powodu aby je regulować:-)Naturalne brwi jesli tylko pasuja do twarzy są bardzo ładne:-)Nieumiejetnie je depilując można tylko sie oszpecić:-oJeśli nie ma takiej potrzeby to nie trzeba regulowac brwi.Jesli jednak uznasz,ze przyda sie im depilacja to wybierz sie do dobrej kosmetyczki,popytaj wśród koleżanek którą kosmetyczkę polecają,znaleśc dobra kosmetyczke która naprawdę dobrze reguluje brwi jest jednak trudno,wiele kosmetyczek robi brwi na "odwal się" i na odczepnego:-oNiestety....

Gość a ta aktorka
co gra w " Plebanii " ? taka z długimi włosami, " pracuje " teraz w gmninie, jak jej tam.. ?

Gość ta co gra w Plebanii to
akurat powinna sie wydepilowac:-oNie wszystko co naturane jest ładne,niektóre kobiety mają z natury ładny kształt brwi i nie musza wyrywac włoskó ale ta aktorka to inny przypadek...

Gość nieeewe
Oj nie wiem o co chodzi z ta aktorka...przeciez to kropne, ona ma jedna brew!!!:O

Gość ciekawe dlaczego ta aktorka
nie depiluje brwi:-oTakie zrosnięte,krzaczaste brwi brzydko wyglądaja.....no chyba,że specjalnie ja tak charakteryzuja do roli w tym serialu a prywatnie ma ładne brwi;)

Gość a ta aktorka
nie, to nie specjalna charakteryzacja, prywatnie też tak wygląda, od wielu lat

Gość ja na jej miejscu już dawno
bym sobie wyregulowała brwi:-oDziwne,że ona jeszcze tego nie zrobiła...chyba,że jej się takie podobają:-P

Gość kabanosek
a ja a 18 lat i od niedawna reguluje sobie brwi sama. 1 raz tez ;) mysle ze kazdy powienien wygladac tak jak chce a ja regulacje brwi polubilam i uzaleznilam sie hehe:) a i wychodzi mi calkiem niezle:P pozdrawiam

a depilujesz sobie brwi nad górną linią...nio i czym, jak często...ja też sama sobie depiluje (jeśli można to nazwać depilacją), czym maskujesz odrosty ? będę wdzięczna za odp.

Gość use
właśnie, odrosty... :O mam bardzo ciemne brwi i odrosty sa bardzo widoczne :O

Ja też nie wyrywam, mam bardzo jasne więc specjalnie nie widać że są trochę tam nie równe, a poza tym to bardzo boli, auć...:/

Gość g_b
ja sobie reguluje brwi z tego wzgledu, ze wygladam po prostu lepiej anizeli z krzakiem. Droga autorko nie kazda młoda kosmetyczka jest nie miła, chyba ze na same takie trafiasz...

ja depiluje sobie sama brwi, ale 2 razy bylam u kosmetyczki, jedna byla stara (mysllam doswiadczenie ma) - 1 brew calkiem inna od drugiej, porazka. I to jest taki salon co on glownie robi tylko takie zabigi. Potem poszlam do mlodej - rewelacja.

Gość pechowa_szcześciara
Ja jak byłam młodsza z głupot raz sobie wydepilowałam i wyglądałam glupio :P I od tego czasu nic nie robię z brwiami bo mam naturalny kształt, nie żadne krzoki :P Jak nie musisz to nie rób :)

Gość mieszanka7
JA NIE WYRYWAM. GRUBSZE BRWI POMALOWANE OCZKO NA CIEMNO I EFEKT SUPERRRRRR:)

Gość gość
nie depilujcie brwi. Niech wam rosną naturalne. Bo później wam juz nie urosną.

masa dziewczyn nie reguluje brwi. znam takie, które mają piękny łuk, który wymaga wyrwania może 3-4 włosków. znam też takie "zarośnięte" ;) polecam regulację!