Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

OPTYMISTYCZNIE

Polecane posty

Komu jeszcze szykuje się fajny dzionek??? Praca do 13, potem wracam do wysprzątanego przez męża i dzieci domku (z obowiązków zostanie mi tylko pomyć podłogi-pikuś), potem ugotuję szybciutki obiadek, wypijemy kawkę, pogadamy, potem do przyjaciół na kawkę. A wieczorek tylko dla mnie-mogę robić co chcę---może obejrzę \"Aleksandra\" (kumpela mi przyniosła), albo pooglądam telewizję, albo pójdę na piwko, albo miły wieczór z mężem.....sama nie wiem. Wiem jedno.....cieszę się z tego co mam. Ktoś jeszcze???

Ksenofaryna-. Eeee tam, olej. Jakoś to będzie. Nie ma co się zamartwiać.Dziś jest sobota-odpoczynek po tygodniu pracy. Niech to będzie dzień dla nas kobiet-egoistyczny. Same przyjemności. A co tam, nam też się należy :D .

Nie no-Ksenofaryna, tego że się boi nie zmienisz-sam musi dojrzeć do tego czego chce. Nic na siłę. Ale nie rozumiem dlaczego ty nie masz się świetnie dziś bawić? To że się boi to jego problem, ty jesteś pewna -również pewna siebie i swojej wartości. Więc kobieto zrób się na bóstwo i śmigaj na sklepy , do solarium, do fryzjera albo kosmetyczki. Albo najlepiej rób to co najbardziej lubisz. Ja zawsze myślę, że to może być ostatni dzień mojego życia-nigdy nie wiesz czy jutro nie zginiesz w jakimś wypadku. Trzeba żyć-w pełnym tego słowa znaczeniu. Szkoda czasu. Pozdrawiam.

Gość bluerose19
Hej, potrzebne Ci dodatkowe pieniądze? Jestes w stanie poswiecic troche swojego wolnego czasu, żeby zarobic nawet 15 000 zł? Jesli uwazasz, ze jest to niemozliwe zapoznaj sie z moja oferta. Po wiecej szczegółów zgłoś się na maila blue.rose@op.pl, warto.