Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

chodzi o mycie wózka-b., WAŻNE

Polecane posty

Drogie mamy pisze tutaj ,moze któraś tak zrobiła i będzie mi mogła pomóc.Chodzi mi o pranie wózka a mianowicie o jego częsci które są z materiału.Na instrukcjii nic nie pisze czy można prac w automacie.Chciałam tak zrobić wyprać w automacie,oczywiście bez wirówki by nic się nie stało oraz w niskiej temperaturze.Prałam ręcznie ale to nic nie daje,raczej zabrudzenie się rozmazuje(nie moczyłam całej częsci tylko szmatka i płyn).Nie są to jakies plamy które nie można sprac-jkest to kurz,ogólne zabrudzenie.Czy którą prała w automacie i czy nie dostaliście wstrząsu jak zobaczyliście materiał???

Ja prałam obicie do wózka w pralce automatycznej i nawet je wirowałam. Oczywiście prałam tylko te części, które w całości była wykonane z materiału.

wielkie dzięki

ja właśnie teraz piore i nie wiem jaki będzie efekt bo to robie poraz pierwszy.Ale zresztą czemu nie można by prać w automacie ,materiał prawie podobny do kurtki .No nie?

Gość ja mam rzepy gdzie
niegdzie czy po praniu nadal będą się kleiły???

ja jestem właśnie po praniu i póki co nic się nie zepsuło.Prałam w 40 stopniach(hehehe tak na wszelki wypadek)z wirowaniem

Ja wózka nie prałam, bo się nie dało, ale prałam obicie fotelika, a to chyba to samo. W 30 stopniach, pranie delikatne z wirowaniem. Aha, nic sie nie stało, tylko te wszystkie ostrzeżenia się zmyły.