Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrina 82

Nie ruzumiem tego !

Polecane posty

Gość Sabrina 82

Dlaczego większość kobiet, które chcą zgubic zbędne kilogramy, zamęcza sie wymyślnymi dietami bądź szprycuje sie jakimiś "cudownymi" lekarstwami mającymi odchudzic je w ciągu krótkiego czasu.? Czy nie lepiej jest zapisać sie na jakąś gimnastykę czy siłownie i ćwiczyc tam z pożytkiem dla zdrowia? Po co Wam diety, skoro potem pojawiają się wielkie wyrzuty sumienia z powodu zjedzonego ciastka? A ćwiczenia nie tylko pozwalają wymodelować sylwetkę, ale nie rujnują zdrowia, jak jakies Adipexy i inne tego typu cuda. Czy to sie bierze z Waszego lenistwa? Braku czasu?

Gość terenia
niwe wiem !!!

Masz rację dziewczyno.Najlepsza jest gimnastyka:)))Jednak niektórzy cierpią \"na lenia\" i starają się unikać ćwiczeń jak tylko moga,a reszta twierdzi,że nie mają na ćwiczenia czasu,ani sił(jak moja mama:)).Widocznie wzorce zaczerpnięte z młodości,tkwią w człowieku do późnej starości.Pozdrawiam:))

Gość Sabrina 82
Heh cieszę się, że Ktoś mnie rozumie ♥ Ja myślę, że to rzeczywiście jest kwestia lenistwa, ale większość leni potrafi to sobie wytłumaczyć np właśnie brakiem czasu :D Przecież wiadomo, że ładna figura sama się nie pojawi tylko dlatego , że przez miesiąc połykam jakąś tabletkę :) Przecież to absurd :) A diety.........wiadomo, że na dłuższą metę są nieprzydatne, bo potem zbędne kilogramy wracają :P

Gość bylam gruba
Ha, niestety sama gimnastyka nie wystarczy, poczytaj sobie dobrze wpisy w dziale o dietach, przewaznie dieta laczona jest z aktywnoscia ruchowa. Jezeli chcesz schudnac 3 kg, to sobie cwicz, ale jezeli 20 to juz nie jest tak latwo! Ja stosowalam diete 1000kcal + bieganie, rowerek, basen, schudlam 23 kg w ciagu niecalego roku. No ale najlatwiej powiedziec, ze dziewczyny sa na dietach, bo im sie nie chce cwiczyc :O

Gość no to zrozum
nie rozumiesz, bo pewnie nie masz problemow z przemiana materii, ja zawsze uprawialam jakis sport, czasem bardzo aktywnie i zawsze bylam pulchna, dopiero jak ograniczylam weglowodany i wykluczylam slodycze z jadlospisu to schudlam, diety wcale nie sa dla leniwych tylko dla wytrwalych, czasem sa po prostu koniecznoscia, a najlepsze wyniki przynosza w polaczeniu ze sportem.

Gość MAmboo
Sabrina...no ale co Ci to przeszkadza? niech każdy sobie chudnie jak chce-wolny kraj! Buźka!

Gość malla mee
Chce schudnac tylko ok 4-5 kg i niestety musze byc na diecie, wcale nie z lenistwa, sport uprawiam od malego, 4 razy w tyg mam treningi aikido, do tego czasem basen, cwicze, bo lubie, nie jestem gruba, ale tez nie jestem wcale chuda pomimo spalanych kalorii, dlatego staram sie tez trzymac diete, niestety nie bardzo wychodzi i czesto konczy sie na obzarstwie :(

Gość ....malgoska
a czy nie widzisz, ze prawie wszyscy odchudzajacy sie staraja sie tez cwiczyc?

Chudnąc na ogół tracimy najpierw masę mięśniową, ciało robi się płaskie i sflaczałe, no chyba że podczas odchudzania ćwiczymy i jemy dużo białka.

Gość demi moore
nie kazdy musi lubic fizyczny wysilek, moze komus latwiej byc na diecie, wez pod uwage to, ze kazdy jest inny