Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **kayah23

okropny facet

Polecane posty

Gość **kayah23

Ostatnio na imprezie zdarzylo mi sie cos okropnego. otorz jeden facet powiedzial mi wprost , ze ja sie mu niepodobam bo... -mam duze dlonie -jestem wysoka175cm -gruba90kg (ale nikt mi tyle nie daje) -i jeszcze dodal , ze on sie mnie boi bo mysli ,ze jestem bardzo siln ai ze moglabym go pobic ze skutkiem smiertelnym tak sie wyrazil Dodam jeszcze ze jego zona jest podobna do mnie tylko mkoze szxczuplejsza. Strasznie sie tym przejmuje czy slusznie ?

Gość **kayah23
nikt mi nie odpowie??????????

Gość chyba nikogo nie ma
a nie przejmuj sie, bo on pewnie Cię nie lubi i tylko chciał Ci dokuczyć.

Gość tak se pisze
nieslusznie sie tym przejmujesz i tyle :)

Gość do autorki tpoicu
to że masz 175cm to tylko atut, każda dziewczyna chciałaby być wysoka, super prezencja, długie nogi, proporcje mmmmm (on sam pewnie był kurduplem jak większośc polaczków i dużo kurdupastych niskoosadzonych babek) A co do wagi to fakt powinnaś sporo schudnąć. Jesteś duzzzzo za gruba. Waga optymalna do twojego wzrostu to 58-63kg:)

Gość **kayah23
dzieki tez sobie tak pomyslalam. ale slyszec takie rzeczy o sobie to nie przyjemnosc

Gość **kayah23
mam zamiar sie odchudzic . a on rzeczywiscie jest kuruplem 158cm i z nadwaga. nie chce o nim zle mowic ale tak jest

eee...obcym facetem sie nie przejmuj....widać, że skupił sie na zewnetrznej powłoce ....a jakaś chuda usłyszy, że może się połamać lub go pokaleczyć kośćmi, inna pewnie, że za bardzo wyzwolona, a kolejna, że tylko do łóżka by sie nadawała.... ten typ tak ma ;) :D ja ostanio facetami sie w ogóle nie przejmuje, bo co rusz to zdradzają moje qmpele, inna facet olał po 4 m-cach mydlenia oczu a inna zwyczajnie wykorzystuje...Potrafia perfidnie zjechac mądrą, że sie wymadrza i co ona wie, a tak w ogóle to jest brzydka a inna, że ładna ale głupia, a jak jedno i drugie to,że puszczalska suka .... eee zwsze się cos znajdzie...a ten miał odwage /tupet/ Ci to powiedzieć w twarz...to widocznie jakis desperat, amoże mu czymś dogryzłaś ;) nie martw i sie i :)

Gość a co on pewnie jakiś model co
trzeba było powiedzieć żeby spojrzał na siebie bo do modela mu daleko. z tego co piszesz to jakiś bardzo zakompleksony karzeł, który nie może wyrobić że kobieta jest wyższa od niego bo czuje się głupio i gorszy. Wzrot-marzenie a waga sporo za duza. wystarczy zabrać się za siebie i będzie modelka!

Gość coooooo
nie no chyba to jakaś prowokacja! 158cm???????????????to karzeł przecież, eh coś ściemniasz

Gość seńiorita
Osoba która w taki sposób krytykuje druga osobe sama ma jakies kompleksy i problemy ze soba. Musi wyrzucic swoja frustracje i niezadowloenie dokuczając. Przeciez ktos zadowolony z siebie, znający swoja wartośc nie odczuwa potrzeby wytykania czyichś wad wtaki chamski sposób.

Gość ag-x-a
a z jakiej beczki ci to powiedzial---lecialas na niego? sam ma kompleksy to ci tak powiedzial a nieprawda ze jestes bardzo gruba sama waze mniej, ale tez mam mniej wzrostu, szczupla nie jestem ale dobrze sie trzymam. nie przejmuj sie, to dupek jakis

Gość ozon
to palant, a ty chyba nie masz zamiaru sie przez takiego fleta dołować co?

Gość **kayah23
powaznie ma 158cm i duzy brzuszek. ja mam atletyczna budowe ciala i tak naprawde to nie widac ze tyle waze nikt nie moze uwierzyc gdy mowie, ze 90

Gość torina
wiesz co ja na Twoi miejscu szczeliłabym go w twarz!- jak mozna cos takiego powiedziec kobiecie???? jesli nie jest sie na tyle asertywna osoba zeby zareagowac w ten sposob mozna odpowiedziec, ze nie interesuje Cie jego zdanie , bo takie ograniczone typy jak on nie przyciagaja Twojej uwagi. chyba ze sytuacja wygladala tak , ze sama sie go pytalas co mysli o Tobie:o wtedy trzeba byc nastawionym rowniez na krytyke

Gość **kayah23
powiedzialam mu zeby nie wychodzil sam na dwor bo dostanie wpierdy i tyle chyba to go tak rozwscieczylo. ale co tak. ja nigdy nikomu tak nie dokuczam

Gość **kayah23
o nic sie go nie pytalam bo osobiscie za nim nie przepadam bo kiedys mi opowiada w ajki sposob bije swoja zone ( wyzsza od niego) no i powiedzialam mu co o nim myslae

Gość seńiorita
Musiałas trafić w jego czuły punkt dlatego tak zareagował ;)-co ewidentnie świdaczy o jego słabym poczuciu wartości