Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIMONTERIA

Znajomosci internetowe....

Polecane posty

Gość SIMONTERIA

Ciekawa jestem jak podchodzicie do takich kontaktow? Czy zawieracie znajomosci przez neta? Czy korzystacie z komunikatorow i czatow zeby pogadac ze znajomymi, ktorzy sa znajomi tylko z sieci

Gość Cherries
yah ... korzystam :P

Gość Ashley20
poznalam przez internet super przyjaciolke. dzieki niej wyszlam z depresji, a ona dzieki mnie powoli wychodzi z anoreksji :) kocham ja jak siostre. mamy identyczne poczucie humoru. spotykamy sie czesto, bo okazalo sie, ze mieszkamy w sasiednich dzielnicach Wawy. chodzimy razem na piffko, zakupy, do kina, na basen... dla mnie to, ze zaczelam wychodzic z domu to po prostu blogoslawienstwo, bo przez ponad 5 lat bylam kompletnie wyalienowana i zamknieta w swoim pokoju. polecam wszystkim nawiazywanie takich przyjazni :)

Gość Privacy Protector
Zawieranie znajomości w sieci może być niebezpieczne, ale jeśli zadbasz o swoje bezpieczeństwo, to nie będzie problemu w prosty i szybki sposób możesz ukryć Twój adres IP, zobacz tutaj http://privacyprotector.eu/pl/ nie będziesz musiała się martwić, że ktoś niepowołany będzie mógł Cię odnaleźć, jeśli nie będziesz tego chciała