Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzieki komus

Jaki polecicie balsam ujedrniajacy??

Polecane posty

Gość smutna dzieki komus

Najlepiej zeby bylo go latwo w sklepach dostac bo nie chcialabym biegas od sklepu do sklepu zeby jeden balsam kupic;) Przy propozycjach prosze pisac czy stosowaliscie go indywidualnie i jak pomogl,jaki czas stosowania i cena balsamu.Z gory dziekuje

Gość smutna dzieki komus

Gość zgadzam sie
polecam Ci garnier zolty. ja osobiscie stosuje go juz od prawie dwoch lat i jestem bardzo zadowolona. Pamietaj tylko, ze takich kosmetykow trzeba uzywac regularnie, codziennie znaczy. ja troche ostatnio to zaniedbalam bo przez ta zime i ogrzewanie mam tak wysuszona skore, ze oliwki zaczelam uzywac do nawilzania. Aaaa i nie zapomnij o masazu podczas nakladania balsamu-okreznymi ruchami (kolka) od dolu nogi do posladka.

Gość smutna dzieki komus
ok,a ktos jeszcze poleci??;)

Gość belllla
ja polecam eveline slim extreme ale serum a nie krem. Ta seria jest niby wyszczuplajaca, wyszczupla srednio ale ujedrnia naprawde super!!! I skora jest po nim aksamitnie gladka...

Gość belllla
A kosztuje miedzy 12 a 16 zlotych, zalezy gdzie kupujesz :)

Gość tisanee
Ja polecam nivea Q10 ,11 zl ostatnio kupilam w promocji, uzywam juz od 10 dni , i widac ,ze skora nabrala lekkiej sprezystosci. Dobrze sie rozprowadza , i szybko wchlania . Ma mily zapach.:)

Zdecydowanie Właśnie Q10 . Mi tez sięwydaje , ze dobrze ujędrnia. Opłaca się kupic duże opakowanie. Tanie jest w Carrefour i Geant, czasem sa promocje w Rossmannie. Zauważyłam tez poprawę na skórze biustu. Polecam Za to na pewno nie kupuj Dove i St Ives . Beznadzieja

Gość smutna dzieki komus
dziekuje bardzo za propozycje:):):):):)

Gość balsam
NIVEA q10-całą noc wydaje mi sie po nim ze spie w morej pościeli brrr-nie moge tego zuzyc do końca

Gość balsam
w MOKREJ w sensie

Gość a ja polecam
Avon Skin So Soft ten zielony balsam

Gość tisanee
Najlepiej , za kazdym razem kupowac inny, eveline , i garnier zolty , tez dobre :)

Gość dla mnie tez najlepszy
jest Nivea Q10,naprawde polecam

Gość celebre 23
nivea Q10!!uzyuwam juz b.dlugo, ostatnio ten z avonu kupilam i sie dlugo wchlania!!!kapa, ale efekty ocenimy za pare dni lub tygodni dopiero

Gość garnier...
garnier zołty jak dla mnie beznadziejny. Ładnie pachnie i to wszystko. Mało wydajny i długo sie wchłania, czułam sie lepka po jego wsmarowaniu.

Gość ja nie jestem
zadowolona z garniera zoltego, jakies takie dzwine cialo mi sie po nim zrobilo i uczulenia dostalam za to polecam z garniera czerwony jak dla mnie super ale on tylko nawilza a nie ujedrnia

Gość Frania Wyrobek
Cztery Pory Roku- balsam zielony (antycelluitowy i wyszczuplajacy). Zawiera bluszcz, dziki bez, werbene, drzewo goździkowe. Teraz 50ml. gratis za ......4,69zł. (250 ml.). wcale nie musi byc z "górnej półki". Pozdrawiam- kto go używa ten wie co wart.