Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

PŁASKI BRZUCH

Polecane posty

Gość tytian
ja wicze abs i naprawde dziala jak chtos chce moge wyslac link

Gość 6 weidera
gdzies tam było pytanie ile razy trza powtarzacte cwiczenia więc wyjasnię jak to pisał instroktor ćwiczenia 1,2,3,4,5,6 robimy kazde po tam bodajze 15 powtorzeń i w ten sposob uzyskujemy 1 cykl... cykli w pierwszym dniu ma być 6 więc BEZ PRZERWY wykonujemy te ćwiczenia az do uzyskaniu 6 Cykli co nam daje 1 serie;] w nastepnym dniu serii jest chyba 2 po 6 cykli więc robimy 2 serie, pomiędzy ktorymi moze być przerwa obojętnie jak długa choć najlepiej by było gdyby były wykonywane o jednej porze...

Gość MaaartySS
A ja polecam Tamilee Webb - I want those abs, albo po polsku ja chce mieć taki brzuch :) bez problemu mozna sciągnąc przez aresa :) są to ćwiczenia prowadzone przez znaną instruktorke fitness Tamilee Webb. dwie serie po 15 minut, ja to ćwicze juz 1,5 mies. i efekty są powalające, zrzuciałam 12 cm w talii i wyrzeźbione mam mięsnie :) juz po dwoch tygodniach widać niezłe efekty oczywiscie jesli będzie się stosować odpowiednią diete :)

Gość KREJZOLKA007
HEJ WSZYSTKIM =* Nie jestem gruba, lecz chciałabym miec płaski brzuch, mam problem z dolna partią w talii.. tam mam sadło....robłam 6 waidera i nie pomogło a pozatym jest za bardzo męczące bo mam astme. Mam jeszcze jeden problem jak nie jem słodyczy to nie jem lecz jak zazne to nie mam umiaru, macie jakies cwiczenika która w 100 % pomogą?;>Czekam na odpowiedz ;-)) MÓJ NR GG :8224628

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

Gość xxxgoskaxxx
Siemka Wam wszystkim:D Odwiedzialam ta stronke bo szukalam czegos na plaski brzuch... zaczelam cwiczyc 6 waidera i po trzech dniach widze efekty ale... ale mam pytanie czy to robi sie jeden raz dziennie te cwiczenia?? tak samo byl temat ze jak tos przed tem nie cwiczyl brzuszkow to 6 waidera za bardzo nie pomoze... ja przed 6 waidera cwiczylam przez caly miesiac 10 brzuszkow dziennie wiec mi chyba pomoze co?? Pozdrawiam:*

Gość xxxgoskaxxx
heheh sorry tam jest pomylka ma byc 100 a nie 10:PPP mala pomylka:P Pozdrawiam

Gość garguska23
do tego wszystkiego polecam jeszcze herbatke ze swierzego imbiru:)

a6w powinno się ćwiczyć raz dziennie w jednym podejściu - nie dzielić na raty pierwsze słyszę o tych brzuszkach, ja nie ćwiczyłam (za to ćwiczyłam abs na brzuch ale nie codziennie na pewno) i przerywałam a6w między 14 a 21 dniem bo mnie to raz że nudziło, dwa ze robił mi się na górze taki \"męski\" zarys mięśnia ;) i mi się nie podobało :P

Gość xxxgoskaxxx
S_A_M_A_N_T_A dzieki:*:*:* A co to jest ten abs?? Co jest lepsze 6 waidera czy ten abs?? a moglabys mi poslac jakies linki z tymi cwiczeniami bylabym bardzo wdzieczna:)) Buziak

nie wiem czy lepsze - dla mnie lepsze bo mniej powtórzeń, mniej monotonne po prostu jest :) jak ktoś chce konkretne efekty w dość szybkim czasie to a6w jest dobra - rozbudowuje mięsnie na you tube są chyba wszystkie abs'y (ręce, nogi, pupa, brzuch, strech) http://www.youtube.com/watch?v=iWxM995gDDA&feature=related teraz zaczęłam ćwiczyć ćwiczenia Tamilee Webb \"chcę mieć taki brzuch\" i jak na razie męczę ten zestaw :) (są na emule na przykład jej filmiki) ja mam płaski brzuszek, tylko mięsnie \"dopracowuje\" :) pozdrawiam i życzę efektów :)

Gość xxxgoskaxxx
Dzieki wielkie... ja tez mam plaski brzuch tylko chcialbym miesnie wyrobic bo za 3 miesiace ide robic kolczyk w pepku i chcialabym zeby to ladnie wygladalo:D mam nadzieje ze do 3 miesiecy to moj brzuszek bedzie juz miodzio:D:D:D

Gość onaaaaaaaaaa
czy osoba o większej masie ciała może też wyrobić sobie \"drabinkę\" na brzuchu? ;)

Gość zalezy jak wielka jest ta masa
;)

Gość XxSoYaxX
na czym polega abs? chciałabym to zaczac cwiczyc ;) czy ktos mogłbym wysłac linkdo strony z tymi cwiczeniemi albo filmikiem?

co zrobic?? mam lekka tkanke tluszczowa na brzuchu i cwiczenia nie pomagaja:(:( Pomozcie bo chce miec plaski brzuch:(:(:(

Gość SSIILLVVEERR
Hm. Nie robie cwiczen na brzuch, ale trenuje siatkowke (teraz tylko raz w tygodniu 4h, bo na wiecej nie mam czasu). Niestety mam wielka slabosc do slodyczy. Co mi polecicie na pozbycie sie nadmiaru tluszczyku z brzucha ? :D Jestem drobna, raczej szczupla poza tym glupim brzucheem. Help! Narazie chce dojsc do plaskiego brzucha, a potem dopiero bede sie martwic kaloyferkami itd. Chcialabym jak najszybciej uzyskac efekty, ale nie moge stosowac diety czy tez glodowki, bo prowadze aktywny tryb zycia i musze jesc, aczkolwiek zamierzam ograniczyc slodycze do minimum. Wiec co mi polecicie?

Gość ja.i mam problem.eee
Dziewczyny pomóżcie ! tańczę. jestem wysoka i szczupła. nawet bardzo. wszystko jest ładnie, pięknie, cacy. tylko mam problemy z moim brzuchem. mianowicie. jest płaski. widać zarys mięśni. (bo ćwiczę. z resztą tańczę.) ale na dole brzucha mam sadełko. i wtedy mój brzuch wygląda jak \'gruszka\' jak stoję w lustrze bokiem. w prawdzie małe te sadełko. ale przeszkadza :| próbowałam a6w. ale to jest nudne. ee. teraz. zacznę 8 minut ABS. dajcie jeszcze jakieś rady, proszę. bardzo mi zależy na naprawdę ładnym brzuszku. Pozdrawiam Was wszystkie :*:*

Gość Beattaaaaaaaaaaa
Witam wszystkich, Jeżeli chodzi o 6 Weidera to też muszę przyznać, że jest bardzo pomocna. Powiem szczerze, ze po pierwszych 2 tygodniach w ogóle nie widziałam zmian - brzuch był nadal gruby. Dopiero po zakończeniu 6 dostrzegłam, że brzusio jest fajny, twardy i naprawdę płaski. To nie prawda, że robi się kaloryfer na brzuchu i to brzydko wygląda. W przypadku kobiet, które mają całkiem okrągly brzuszek ka;oryfer napewno nie pojawi się po 6 Weidera. Bądźmy realistami, żadne ćwiczenie nie uczyni w 6 tygodni z poduszki kaloryfer. Teraz szukam jakiś innym ćwiczeń, może może mi ktoś coś zaproponować. Dzięki wielkie

Gość Szóstka Weidera
jest dobra ale ostatnio odkryłam ABS. Wszyscy sobie chwalą więc też zaczęłam to ćwiczyć. Jak dla mnie te ćwiczenia są troszkę mniej męczące i bardziej urozmaicone niż Weider. Ćwiczę na zmianę raz to, raz to. Zależy mi na wyrobieniu sobie mięsni na brzuchu bo jakoś zawsze wydawał mi sie z deczka sflaczały i rozepchany od nadmiernego jedzenia. :p

Gość arvis
help! chciałąbym miec plaski brzuszek nie kaloryfer jestem szczupła i drobna i ten fet nie pasuje do reszty cialka pomózcie :(

Gość Dareczka18
jestem zdruzgotana!!! niby nikt mi nie mówi że mam duzzzy brzuch ale te parę centymetrów za duzo mi przeszkadza. Zawsze miałam szczupły brzusio, ale tej zimy z powodu duzej ilości stresów zapuściłam się. Mam nadzieję że ta taktyka 6weidera na cwiczenia mi pomorze. To moje największe marzenie. Proszę napisac do mnie komu pomogło faktycznie i jaką przy tym stosowano dietę pozdrawia gorąco Dareczka

Gość OLGA73
Ja ćwiczę a6w 9dzień do tego staram się jeść mniej kalorycznie -chociaż z tym różnie bywa, słodyczy całkowicie nie wyłączyłam z jadłospisu-uwielbiam gorzką czekolade.chciałabym pozbyć się tłuszczu na brzuchu ,na razie mam go dużo

Gość OLGA73
Haaaalo jest tam ktoś/

Gość cherrykiss
Witam:) Ja stosowałam A6W, ale tylko przez jakies 30 dni. Szczerze powiem że ogromnych efektow nie bylo. Stosowalam także diete(pol wiadra mniej). Niedawno zaczelam chodzic na silownie i znowu stosuje diete. Moim zdaniem jest to najlepsze wyjscie.

Gość OLGA73
Ja mam już dość 6 W nudzą mnie i nie widać efektów.Może zna ktoś inne ćwiczenia na brzuch , które można robić w domu

Gość MoNiUrA
czesc:) Ja tez mam problemy z moim brzuchem ale jest juz coraz lepiej, poniewaz zaczełam regularnie ćwiczyc. Ale same ćwiczenia nie pomogą, trezba też mieć umiar w jedzeniu, ale sie nie głodzic. Najlepiej na poczatek odrzucić słodycze , lody, fast food itp... A na stronce poniżej znajdziecie świetne ćwiczenia na płaski brzuch i nie tylko:) ja juz po 10dniach zauważyłam zmiany. Tylko ćwiczcie regularnie najlepiej przed snem przy otwartym oknie:) http://www.naturalne-kosmetyki.net/cwiczenia-odchudzajace.html

Gość A.Evert z Kazachtanu
Po jakim czasie działają te ćwiczenia? I one nie odchudzają nic innego mam nadzieję? Oby ćwiczenia na brzuch nie odchudzały wszystkiego,b o nie chcę schudnąc tylko uwidocznić mięśnie i brzuch zrobić płaściutki..