Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

PŁASKI BRZUCH

Polecane posty

Gość MoNiUrA
Jezeli nie chcesz tylko wyrobić sobie mięśnie brzucha to wykonuj tylko te ćwiczenia, które sa na płaski brzuch. Ja wykonywalam takze na odchudzanie. Po jakims tygodniu powinny byc widac efekty. Zależy to od tego z jaka intensywnoscia je wykonujesz i jak czesto...pozdrawiam:)

Gość Belles
Mam 36 dni... i dość dużą oponkę...:) kto zna jakieś ćwiczenia, ale żeby nie było w tym specjalnej diety... ograniczam jedzenie do minimum... a jem odpowiednio... nie jem fast-food itp.... PROSZę O POMOC... !!! Ratunku!!!

Gość Atheo
Mam mięśnie na nogach, rękach, ale... opna na brzuchu jak sie jej pozbyc??

Witam! Chcesz testowac kosmetyki maybelline new york zupełnie za darmo? Napisz do mnie na maila: patriizia@tlen.pl - wyśle Ci zaproszenie! Naprawdę warto! Podanie adresu e- mail nie jest jednoznaczne z przystąpieniem do programu! Zawsze możesz zrezygnować, zanim skorzystasz z zaproszenia ;) Przepraszam bardzo, ze nie na temat! Moze, jednak, któraś spróbóje;D Pozdrawiam i życzę wytrwałosci!

Gość Sprawdzie ta stronke
Sprawdzie sobie wdziek.info ta stronke tam sa super cwiczenia na kazda partie ciala i skuteczne!!!! Ja jestem zadowolona,efekty gwarantowane,jak sie jest systematycznym:)

Gość slodka2108
Mam pytanie, mam 15 pawie 16 lat, mam 156 wzrostu i ważę 56 kilo. w pasie mam 82 cm. czy to dużo?? proszę o odpowiedzi!!!!1

Gość potrzebna pomooooc
Chciałabym znalezc jakies skuteczne cwiczenia na płaski brzuch. Mam 1,5 miesiąca zeby go uzyskac. Robie codziennie od 2 tygodni po 100 brzuszków rano i wieczorem... Ale jak narazie mój brzuch jest taki sam a schudłam 3 kg... Co mam zrobic.... ?!??? Prosze o pomoc xDD

Gość płaskiii brzuuuch
ja tak naprawde na poczatku moich cwiczeń zeby mieć wogole płaski brzuch cwiczyłam na rowerku fitness przez 1 godz badz np robiac 5 kg na raz pozniej robilam ok100 brzuszkow a pod wieczor tak mniej wiecej przed snem robilam aerobiczna 6 weidera...efekt byl po 2 miesiącach płaski brzuch!!!widoczne lekkie mieście brzucha ekstra!!!ale zeby mieć taki brzuch musiałam nie jesc nic po 18 ...max 3 posilki dziennie zadnych słodyczy i w przerwie miedzy sniadaniem a obiadem jak czulam lekki glod poprostu pilam wode niegazowana...teraz akurat mam wiecej czasu na cwiczenia i cwicze naprawde solidnie i niedosc ze plaski bruszek to jeszcze taki fajny umięśniony poprostu efekty ekstra :) :) NAJLEPIEJ NIE JESC WOGOLE SLODYCZY NIC PO 18 I CWICZYC.NAJLEPSZY SPOSOB NA PLASKI BRZUCH. :) :)

Gość kasik kasik
Sekret jedwabistej skory oraz lsniacych wlosow arabskich kobiet tkwi w olejku arganowym. Zapraszam do zapoznania sie z linia naturanych kosmetykow prosto z Maroka .... www.marokostyle.com

Gość sanczezo
Porządna motywacja, lekkie ograniczenie kaloryczne w [url=http://plaskibrzuch.eii.com.pl/cwiczenia_do_domu.html] codziennej diecie i cwiczenia po troszku rano i popoludniu/wieczorem i sukces murowany - ja tak cwicze i po miesiacu widac, ze moj brzuch robi sie plaski.

Gość naticola
Hej! Od jakiegoś czasu ćwiczę 6 weidera i naprawdę widzę efekty. Jednak boję się że przez mięśnie mogę stracuć talię... Czy moje obawy są słuszne? Pozdr. :)

Gość co za debilizm
podawać fikcyjny adres e-mailowy!!! Oto, przykład: The Postfix program : host mx5.go2.pl said: 500 No such user (in reply to RCPT TO command a takich fikcyjnych adresów, na tym topiku jest jeszcze kilka, choćby gosia92........

Gość co za debilizm
coś zżarło ten adres w poprzednim poście, więc podaję teraz ów fikcyjny adres: ssiillvveerr@o2.pl

Gość awaada
UWAGA ! powiem wam coś posłuchajcie ! Ja ćwiczę już brzuszki od 30 dni ale z dużymi przerwami bo miałam problemy z nogą i nie mogłam ich robić ale w sumie zliczając te ćwiczenia to wyszło około 14 dni już mam w brzuszku o 1 cm mniej ja też chcę jak wy mieć płaski brzuszek ale do tego trzeba chęci od niedawna zaczęłam robić 6 WEIDERA, wy zamiast czytać o tym wszystkim i jęczyć że chcecie mieć płaski brzuch to ruszcie te swoje 4 litery i zaczynajcie tylko nie przedawkujcie bo będą extra zakwasy ja też niedawno siedziałam przed kompem i szukałam godzinami różnych sposobów. Mały rozkład : RANO : 90 brzuszków ( nogi zgięte ręce NIE ZAPLECIONE za głową- bo nie ma skutków jak pomagacie głowę sobie podnosić , tylko przy głowie i lekkie podniesienia klatki piersiowej )- co 30 przerwa 10 sekund 6 weidera wg rozkładu na tej stronie - http://www.perfekcyjnapani.pl/wp-content/uploads/2008/04/cwiczenia-brzuch.jpg POPOŁUDNIE : zwykłe ćwiczenia podst. nożyce pionowe, poziome i hula hop 10-15 minut WIECZÓR : 90 brzuszków ( co 30 przerwa 10 sekund ) można też zastosować bieg w miejscu JESZCZE JEDNO !!! Jeśli ktoś z was lubi biegać to raniutko wstać i pójść sobie pobiegać truchcikiem tak na 15 minut i zrobić sobie parę skłonów przysiadów, żebyście nie przystali tylko na ćwiczeniach NA PŁASKI BRZUCH NIE STOSUJCIE DIET ODCHUDZAJĄCYCH BO TO WAM MOŻE ZASZKODZIĆ znalazłam na streonce takiej jednej takie coś warto spróbować : Jedz nieduże posiłki 5–6 razy dziennie, każdy z porcją owoców lub warzyw. Doceń jogurty z żywymi kulturami bakterii – utrzymują w równowadze florę jelitową, ograniczając produkcję gazów, zapobiegają też wzdęciom i zaparciom. Unikaj mocno solonych potraw (zatrzymują wodę w organizmie). Zrezygnuj z warzyw wzdymających (np. fasola, groch, bób, kapusta, cebula). Nie pij gazowanych napojów (dwutlenek węgla rozpycha żołądek), unikaj ssania karmelków i żucia gumy (połykasz wtedy sporo powietrza). Nie zapominaj o ziołach, które przyśpieszają trawienie i łagodzą wzdęcia. Do potraw dodawaj m.in. majeranek, gorczycę, pieprz. Pij napary z mięty, rumianku, kopru. Jeżeli masz skłonność do wzdęć, przyjmuj preparaty łagodzące (np. Espumisan, Boldo vera, Esputicon). No i na koniec jeszcze jedno ćwiczonko na wzmocnienie mięśni brzucha Kładziemy się na plecach, unosimy nogi i zginamy je w kolanach pod kątem prostym (łydki równolegle do podłoża). Wyciągnięte wzdłuż ciała ręce podnosimy na wysokość ok. 20 cm i unosimy lekko kark. Wytrzymujemy w takiej pozycji 10 sekund. Powtarzamy ćwiczenie 5 razy.

Cześć! Ja też marzę o pięknym, płaskim brzuszku:) Kiedyś miałam płaski, ale byłam bardzo chuda, a ja jednak wolę pełniejsze kształty. Tak więc ładne piersi, uda pupa, nawet ten brzuszek, ale troszkę przeholowałam i robi się za duży! Musze po za tym poprawić kondycję, bo mam bardzo aktywnego przyjaciela, który strasznie mi się podoba:) Taak więc zaczynam ćwiczyć, będę tu często zaglądała i pisała o efektach:) Bardzo proszę o wsparcie:***

Gość Ćwicząca
Bardzo dużo ćwiczeń ze zdjęciami na płaski brzuch jest na stronie cwiczenia.com.pl

Witam Was wszystkie :) Też z chęcią się przyłącze do Was. Moim marzeniem jest mieć płaski brzuszek ^^. Tak jak Bella19rika też miałam kiedyś płaski brzuch, tylko wtedy za bardzo nie zwracałam na to uwagi... teraz bardzo chciałabym wrócić do tamtego stanu. Mimo, że bardzo dawno pisałaś tu na forum, to trzymam za Ciebie kciuki Bella19rika, na pewno damy rade i zgubimy tłuszczyk ;]]. Mam nadzieje że ten wątek się odświeży i odezwie się więcej osób marzących o płaskim brzuszku i dzięki wzajemnemu wsparciu osiągniemy ten cel ;]] Pozdrawiam 😘 !

Gość florence87
A czy stosujecie kosmetyki wyszczuplające? wierzycie w ich magiczne działanie? ja niby jestem sceptycznie nastawiona, ale ostatnio po przeczytaniu kilku pozytywnych opinii zaczęłam sie zastanawiać...w sumie, może nie zaszkodzi, a pomóc może, szczególnie że jestem zdesperowana i chwytam się wsyzstkiego żeby brzuch mi zleciał. Mam 158cm i waże 58kg :( Ratunku. Dodam, że przynajmniej od połowy listopada regularnie ćwiczę - efekty słabe :/

Gość baleronik
Od kiegoś czasu przegladam różne fora internetowe w poszukiwaniu jakiegos magicznego sposobu na pozbycie się oponki ale niestety nie oszukujmy się dziewczyny trzeba się po prostu wziąść ostro do pracy żeby były rezultaty. Kiedyś robiłam brzuszki ale nie jestem osoba cierpliwa i szybko sie poddałam ale teraz zamieżam się zmobilizować bo jest coraz gorzej. Dziś idę kupić skakankę poluję jeszcze na hula hop no i brzuszki i różne ćwiczenia. Napiszę za jakiś czas jakie są rezultaty i czy w końcu mi się udaje.POWODZENIA DLA WAS :)

Gość baleronik
wczoraj w koncu udało mi się kupic skakankę i zaczełam ćwiczyc. Najpierw skaczę dla rozgrzewki potem jakies cwiczenia na brzuch no i oczywiście 6 widera. Zobaczymy jakie będą efekty.

Ja tez ćwiczę, ale do tego też stosuje rozmaite kosmetyki. Ostatnio zauważyłam na e-lek.pl w ofercie serum wyszczuplające ELANCYL Cellureverse. Czy ktoś z was miał? Słyszałam o tym wiele dobrego, podobno naprawdę działa i to dość szybko.

Gość Klau
powiem Wam dziewczyny , że również staram się uporać z brzuchem. Nie mogę się już na niego patrzeć, zaniedbałam go znów przez zimę. No ale trzeba się wziąć do roboty, od dwóch dni ćwiczę abs 8 min na brzuch , oraz na nogi i tyłek tak dodatkowo,żęby ujędrnić trochę te partię ciała, ale najbardziej zależy mi właśnie na brzuchu. Z tego co czytam na różnych portalach dobry jest hula hop,i wszelkiego rodzaju skłony. Co do a6w to raczej na wyrobienie mięśni a nie spalenie tłuszczyku. Na brzuch też dobre jest szorowanie go przez 10 min szorstką gąbką, oraz masaż prysznicem, raz ciepłą raz zimną wodą, próbowałam tego, ciężko jest wytrzymać nagły atak zimnej wody ;d .

Gość anulka1200
Płaski brzuch to nie taka prosta sprawa, same brzuszki wyrzeźbią mięśnie, nie da się spalić tłszczu tylko i wyłącznie w jednym miejscu.. Trzeba dużo treningów aerobowych zeby zacząl się w ogole spalać tłuszcz a do tego na poszczególne partie mięśni. Poza tym nie da się osiągnąć celu bez diety, ale niestety nie wiem jaka dieta byłaby najlepesza przy takich ćwiczeniach, ale wystarczy wpisać w wyszukiwarke jakies [url=http://www.skuteczne-odchudzanie.pl]Skuteczne metody odchudzania czy coś podobnego i znaleźć odpowiednią dla siebie dietę.

Gość lidka678
Powiem Wam ze ja przez długi czas próbowałam sama ćwiczyc,robic brzuszki,ale nie daje to takich efektów jakie uzyskuje sie ćwiczac z instruktorem.Teraz chodze na ćwiczenia z płaskiego brzucha do tego studia-prowadzi je zajefajna instruktorka- i juz zaczynam widziec boczne mięsnie ;) www.jestem.info.pl/

Gość koralka33
Tak naprawdę to wystarczy silna wola, trochę wytrwałości i motywacja. Od jakiegoś już czasu chodzę na siłownię. Od dziś zaczęłam robić a6w, w wolnym czasie basen albo bieganie. I dieta. Właściwie to zrezygnowałam ze słodyczy a za to wprowadziłam otręby (na stronie sante przeczytałam że powodują uczucie sytości). Do tego dużo wody i ostatni posiłek max 3 h przed snem. Już się nie mogę doczekać pierwszych efektów ;D