Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

PŁASKI BRZUCH

Polecane posty

Gość wyshnia
A ja wam polecam ten topick: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3297378 dziewczyny piszą tam, że dzięki hula hop mają mniej w talii, zero tzw. "boczków" i płaski brzuszek. JA tez zaczęłam kręcić:) Od wczoraj...

Gość =krupierka=
No, ja kręciłam 2 tygodnie, z małą dietą i efekty są powalające:) polecam tego hula hopa.

Gość bez brzuszka-ona
ludzieeeeeeeeee ja niewiem co wy tak marudzicie zamiast siedziec przed kompem to poprostu zacznijcie ćwiiuczyć ,wystarczy troche chęci i wiary w siebie!!! magicznego sposobu na zżucenie brzuszka nieznajdziecie więc go nie szukajcie tylko sie bierzcie do roboty i ćwiczcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwierzcie mi wasze brzuchy wtedy beda płaskie(tylko nie mówcie dzisiaj mi sie nie chce ćwiczyc to pociwcze sobie jutro--bo wtedy nic nie osiągniecie) ja sie za siebie wzięłam i niewiem co to znaczy mieć gruby brzuch! powodzenia:)

Gość Płski brzuszek
Chce miec płaski brzuszek :) Bardzo lubie tanczyc wiem ze taniec tesh cos spala a.le i tak czy siek nic nie widz wiem ze czeba pic duzo wody ale dupa pije robie brzuszki i nic ;( co mam zrobic napiszcie do mnie plis:):)

Gość Donna B
LOODZIE!Jesli ma sie brzucho w miare okragle,to naprawde najpierw trzeba cwiczenia silowe(np.brzuszki)z cwiczeniami kardio polaczyc!!! ja np.robie troche z 6 weidera,skacze na skakance po 50 minut i robie po 100 brzuszkow i jeszcze inne silowe cwiczenia robie...i tak codziennie!pomaga,ale mam nadzieje ze do wakacij moj brzuszek bedzie cacy...jeszcze z 2,5 cm!pozdrowionka!!!

Gość XsanXa
6 Weidera naprawde pomaga tylko nie zapomnijcie sie rozciagnac przed cwiczeniami zeby potem nie miec zakwasow :) na poczatek nie sa latwe ale nie poddawac sie :) powodzenia i cwiczymy razem :)

Gość AniaS111
sad

Gość AniaS111
wlasnei zaczelam cwiczyc 6 weidera ale nei odczuwam zadnego zmeczenia lub tego ze cwicze nie wiem czy to tak ma byc bo wczesniej cwiczylam juz brzuszki i te sprawy i nie wiem co teraz

Gość milunia18
ja mam fajne cwiczenia na plaski brzuch i talie. Ćwiczenie pierwsze Połóż się na plecach, ugnij nogi w kolanach, ręce połóż wzdłuż ciała z ugiętymi do góry dłońmi w nadgarstkach. Następnie lekko unosimy tułów, maksymalnie napinając mięśnie brzucha. Dla ułatwienia ćwiczenia można położyć ręce na karku. Pozycję końcową możesz utrzymać przez kilka sekund. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 raz Ćwiczenie drugie Połóż się na plecach, ugnij nogi w kolanach, ręce załóż za głowę i unoś barki zadzierając brodę do góry. Pozycję końcową utrzymuj w górze przez kilka sekund. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie trzecie Połóż się na plecach podeprzyj głowę dłońmi i unoś wyprostowany tułów do góry. Masz kilka wariantów w jaki sposób możesz to ćwiczenie wykonać: - pozycję końcową utrzymuj przez kilka sekund; - opuszczaj stopy tuż nad podłoże i ruchem rolującym lekko unoś głowę; - unoś tułów ruchem rolującym, najpierw głowę, potem barki i resztę tułowia Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie czwarte Połóż się na plecach podeprzyj głowę dłońmi i unoś głowę nad barki, następnie prowadź raz prawy, raz lewy łokieć do przeciwnego kolana. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie piąte Połóż się na plecach podeprzyj głowę dłońmi, nogi złącz i unieś do góry tak, aby tworzyły z tułowiem kąt prosty. Lekkim ruchem skrętnym unoś głowę oraz bark do góry i dociągaj górny łokieć do przeciwnego kolana. Ćwiczenie wykonujemy w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund na obie strony. Ćwiczenie szóste Usiądź sobie na podłodze i podeprzyj się z tyłu na lekko ugiętych rękach. Następnie unoś pięty nad podłoże i prostuj nogi do góry, po czym wracaj do pozycji wyjściowej. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie siódme Połóż się na plecach, wyciągnij ramiona do przodu i unoś do góry wyprostowaną nogę. Drugą nogę unoś nieco nad podłoże, następnie prowadź ramiona do przodu, unosząc tułów. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie ósme Połóż się na plecach, nogi podnieś do góry rozchylając je na boki, a ręce wyprostowane ułóż między nogami. Unoś do góry głowę i barki pchając ręce do przodu. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie dziewiąte Usiądź sobie na podłodze i podeprzyj się z tyłu na lekko ugiętych rękach. Unosimy wyprostowane nogi do góry następnie odwodzimy je od siebie i łączymy. Dla urozmaicenia ćwiczenia możesz je również na przemian krzyżować. Ćwiczenie wykonuj w trzech seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie dziesiąte Połóż się na plecach, zegnij nogi w kolanach i unieś do góry pośladki tak, aby wszystko tworzyło z tułowiem linię ciągłą. Wyciągnij prostą prawą nogę, następnie kilkakrotnie zginaj ją w kolanie i znowu prostuj. Zgięte kolano zbliżaj do klatki piersiowej. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund na obie strony: raz lewą, raz prawą nogą. Ćwiczenie jedenaste Stań w lekkim rozkroku, jedno ramię połóż na brzuchu, a drugie wyciągnij wyprostowane jak najwyżej do góry i wykonuj lekki skłon w bok. Podczas wykonywania ćwiczenia nie odrywaj stóp od podłoża. Powtórz ćwiczenie, robiąc to samo na drugą stronę dopiero wtedy, gdy odczujesz napięcie mięsni. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Ćwiczenie dwunaste Stań w rozkroku, na lekko ugiętych kolanach, spleć dłonie nad głową i wykonuj głęboki skłon w bok nie skręcając tułowia. W pozycji końcowej możesz pogłębić skłon. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. teść ćwiczeń zaczerpnięta ze strony :http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=474

Gość milunia18
aha na stronce do kazdego cwiczenia jest animacja jak to robic wiec polecam wejscie na ta stronke :)

Gość milunia18
fajna stronka :)

Gość rowniez malutka
cwiczylam 6weidera i nie polecam bez diety zadne cwiczenie nie pomogą,przynajmniej w moim przypadku tak bylo

Gość sdf
aby zrzucić oponkę najlepsze jest bieganie. Można sobie mieć ładne mięśnie i twardy brzuszek przykryt tłuszczem - jak ja

Gość xfddf
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

I co już nikt nie chce mieć płaskiego brzuszka?

przedewszystkim aerobiczna 6 weidera, no i cwiczonka 2 razy dziennie. ja mialam plaski ale sie roztylam ostatnio to tabsach :/ na poczatki robilam brzuszki- tyle ile tylko dalam rade, pozniej pompki a na koniec przysiady i sklony, i takim cudem wszystkie miesnie pracuja.zanim przestalam cwiczyc to doszlam do 4 serii po 50 brzuszkow, 20 pompek i 2 serii po 100 przysiadow. bylo warto bo osiagnelam wage 38 kg :D (teraz sie roztylam do 50 :/)do tego pij bardzo duzo wody ogranicz ale nie wykluczaj slodycze, jesc mozna normalnie ale dla lepszego efektu mozna ograniczyc :) pozdrawiam

przedewszystkim aerobiczna 6 weidera, no i cwiczonka 2 razy dziennie. ja mialam plaski ale sie roztylam ostatnio to tabsach :/ na poczatki robilam brzuszki- tyle ile tylko dalam rade, pozniej pompki a na koniec przysiady i sklony, i takim cudem wszystkie miesnie pracuja.zanim przestalam cwiczyc to doszlam do 4 serii po 50 brzuszkow, 20 pompek i 2 serii po 100 przysiadow. bylo warto bo osiagnelam wage 38 kg :D (teraz sie roztylam do 50 :/)do tego pij bardzo duzo wody ogranicz ale nie wykluczaj slodycze, jesc mozna normalnie ale dla lepszego efektu mozna ograniczyc :) pozdrawiam

jestem na diecie :O ćwiczę brzuszki, nożyce, :P skakanka balsamy odchudzające, aby był jędrny i nie wisiał :D wuefista mnie pouczył, żeby najpierw zwalić tłuszczyk i dopiero ćwiczenia, bo w przeciwnym razie , pracujesz nad mięśniami, które \"wywalą\" sadełko na wierzch i efekt będzie fatalny :P :P ile w tym prawdy ,nie wiem ,ale tak stosuję :O :D

Gość powiem wam tak
Płaski brzuch? Ja go mam, a to dzięki hula hop. Kręciłam codziennie przez miesiąc i ubyło mi sporo cm! W miesiąc mój paskudny brzuch zrobił się śliczny (wąska talia, zero "boczków"). Polecam! To najlepszy sposób!

Gość misia_1405
WITAM WSZYSTKICH!!! CHCIAŁAM SIĘ PODZIELIĆ Z WAMI MOIM SUKCESEM, A MIANOWICIE ĆWICZYŁAM ĆWICZENIA "SZÓSTKI" CZTERDZIEŚCI DWA DNI I SKUTKI SĄ!!! STRACIŁAM W PASIE 10 CM. JAK DLA MNIE TO WIELKI SUKCES :)

Gość katarynkak
Witam, ja także stosowałam 6 weidera lecz po 21 dniach poddałam się mimo to POLECAM widać rezultaty mimo iż nie dotrwałam do końca:*

Gość katarynkak
Mam zapytanie do "powiem wam tak":) jak działa hulaj hop? pytam poważnie (kupiłam go już parę miesięcy temu i nadal nie potrawie go wyczuć) :(

Gość katarynkak
loooool PrZePrAsZaM hula hop:):):)

Gość i-will-survive
hula-hop jest świetne, ale żeby mieć płaski brzuszek to po pierwsze tłuszczyku trzeba się z niego pozbyć.. a do tego niezbędne są ćw. aerobowe (rowerek, bieganie, szybki spacer itd.) trwające powyżej 20 minut :) jak już się tłuszczyk "wytopi" będzie widać te pięknie wyrzeźbione mięśnie :)

Gość up098

Gość katarynkak
kochanie nie mam problemu z tłuszczykiem tylko pytam jak wyczuć hula hop.

Gość consoletta
Nie polecam 6 weidera! Chyba że ktoś chce mieć centralny kaloryfer zamiast brzucha! :/ Poza tym po "szóstce" zawsze nawala odcinek lędżwiowy. Polecam taniec brzucha z Ranią (na youtube można znależć dużo filmików), lub pilates. Ćwiczmy z rozwagą, by sobie nie zaszkodzić. Papa!

Gość jygfvp
żeby mieć brzuch jak kaloryfer trzeba ćwiczyć intensywnie parę lat. Nie da się uzyskać tego w ciągu miesiaca, więc 99% z Was to nie grozi.