Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

PŁASKI BRZUCH

Polecane posty

Gość klinka_bb
lidka- takie własnie cwiczenia sa najlepsze-bo na pewno bardziej motywuja niz te w domu.Co z tego ze sie robią jakies zakwasy i ze boli brzuch-ja tak mam po ćwiczeniach własnie na mięsnie brzucha Ale to przechodzi.

Gość botttka
Zawsze jest tak,ze cos nas boli po ćiwczeniach.Ale to tylko dobry znak i nic innego jak tylko dostajemy znak od ciała ze cwiczenia naprawde zaczynaja działać ;)

Gość jujeczkaaaaa..
Mi pomaga A6W plus vibroaction po cwiczeniach na rozluznienie:) cwicze 10 dzien i juz efekty widze

Gość Aredhel
Ja cwiczę drugi tydzień 6 weidera prawdopodobnie tak jak powinno to się robić, podczas ćwiczeń mięśnie mnie nawalają i efektów na razie raczej nie widzę. Najlepsze jest to, że ogólnie jestem chuda, tyłka prawie wcale nie mam, mam chude nogi i ramiona a na brzuchu oponka. mam taką urodę genetycznie. Nie wiem w sumie już co robić żeby ten cholerny brzuch spłaszczyć.

Gość Agniesia Kmiecik
Witam. Ja również aby mieć płaski brzuch robiłam brzuszki. Mając mało czasu przynajmniej robiłam 30 brzuszków wieczorem i jestem dumna ze swojego brzuszka. Jeżeli chcecie więcej się dowiedzieć na temat płaskiego brzucha polecam odwiedzenie strony http://płaski-brzuch.com.pl/. Naprawdę na niej są zamieszczone ciekawe informacje. Życzę wszystkim osiągnięcie oczekiwanych rezultatów oraz wytrwania.

Gość magdaaa83
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość Zenexon
Jeśli chodzi o ćwiczenia na płaski brzuch to można zacząć AW6 lub ABS II. Najlepszej metody nie ma. Wystarczy ćwiczyć konsekwentnie i za 2-3 miesiące mamy płaski brzuch. Polecam www.damiansak.pl/plaski-brzuch

Gość wewa
Przede wszystkim nie można skupiać się tylko na ćwiczeniach siłowych mięśni brzucha. Bardzo ważne są też ćwiczenia cardio! Nie zapominajcie o nich: jogging, aerobic - dzięki temu też wyrzeźbicie brzuch! Tutaj jest pełne zestawienie, co robić, aby mieć płaski brzuszek: http://szybkajazda.pl/zdrowie/article,jak_miec_plaski_brzuch,7344,1,1,1.html

Gość 0sweetness0
Na you tube jest ciekawy trening ,który trwa 8 minut, a na prawdę pomaga STYLOWI.PL Odkrywaj i zbieraj swoje inspiracje

Gość Marylka F.
A ja już nie wiem co robić, ćwiczę, jem zdrowo, piję dużo wody, a mój brzuch jest ciągle nieziemsko duży;/

Gość Marylka F.
A ja już nie wiem co robić, ćwiczę, jem zdrowo, piję dużo wody, a mój brzuch jest ciągle nieziemsko duży;/

Gość Marylka F.

Gość Marylka F.

Gość Karolin F.

Gość Romek Z
Karolina a co ćwiczysz .

Gość gość
Karolin F- może taka twoja figura? Jesteś może typem jabłko? Bo jeśli tak to nie uda ci się nigdy mieć płaskiego brzucha, chyba, że za pomocą liposukcji.

Gość Marylka Karolina
hej, na początku przepraszam za zaspamowanie, miałam problem z wysłaniem wiadomości i w końcu użyłam 2 imienia a tak to widzę że wszystko się wrzuciło;/ Jeśli chodzi o typ sylwetki to jestem klepsydrą. A co ćwiczę? Biegam i robię brzuszki plus jakieś ćwiczenia fitnessowe, od czasu do czasu.

Gość Romek Z
Mięśnie brzucha moim zdaniem jest najbardziej trudno wytrenować ze wszystkich .Sam jestem szczupły i ćwiczę głownie hantlami ramiona i klatkę ,a przy okazji brzuch też się troszkę spłaszczył ,ale jednak nie mogę powiedzieć że mam kaloryfer ,czy coś w tym stylu .Daleka droga do tego .Żadnej diety nie stosuje ,nie mam do tego cierpliwości .Za to w najbliższym czasie ,będę chciał wypróbować pewne urządzenie .Niestety nie jest ono dostępne w Polsce ,dlatego sam coś podobnego zrobię, bo wygląda na proste w działaniu .No tylko że wiadomo jak z tymi reklamami jest ,na filmikach wszystko fajnie wygląda . x http://www.mastermoves.com/

Gość daria 13
Jak najbardziej ćwiczenia z piłką się nadadzą. Możesz też systematycznie ćwiczyć tradycyjne brzuszki. Dodatkowo wprowadź dietę – może być ta od dietetyka, a ponadto możesz się zdecydować na tabletki wspomagające odchudzanie . Ja na przykład mam takie - http://dermalab.pl/153,caralluma-actives.html To wszystko jest naprawdę pomocne. Nawet przy uzyskiwaniu płaskiego brzucha.

Gość gość
Od kilku dni stosuję specjalny krem wyszczuplajacy Thalgo, wg obietnic producenta można miec 4 cm mniej. Podaję link do opisu kremu: www.beautypremium.pl/wp-content/uploads/2013/03/THALGO-nowości-wyszczuplanie-2014-na-www.pdf . oprócz tego chodzę na liposukcję ultradzwiękową. Za miesiąc jadę na wakacje i mam nadzieję, że do tego czasu będę miec szczupłą talię.

Gość violletowa
Polecam fajny artykuł na ten temat http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,84929,15701992,Najskuteczniejsze_metody_wyszczuplania_i_modelowania.html Pamietajcie ze nie ma sytuacji bez wyjścia i zawsze znajdzie sie dla nas rozwiązanie w kwestii brzuszka.

Ja od paru miesięcy robię ćwiczenia na brzuch, posladki i nogi, i juz widzę jakies efekty. Najbardziej lubię treningi Mel B, albo Rebecci Louis ona ma troche lżejsze. Czasem tez ćwicze Chodakowską. Wole na razie ćwiczyć w domu, bo nie mam tak w tygodniu czasu żeby jeździć na siłownie, a to zawsze jakies rozwiązanie...

Gość laurka89
Rzeczywiscie, ja tez uważam ze własnie nie ma nic lepszego i sprawdzonego od takich zabiegów. Tutaj jesli liczymy na efekty to na pewno je zobaczymy.

Gość felicjasia
We wtorki czwartki i piątki w Saturn Fitness na Bielanach są zajęcia na płaski brzuch, pomysł w grupie zawsze raźniej, zazwyczaj chodzi o mobilizację a raczej jej brak, z grupą zawsze łatwiej się zmotywować do działania. Ćwicz przede wszystkim brzuch, dolne partie ciała, uda i pośladki.