Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marei

tłuszcz na brzuchu

Polecane posty

Gość marei

Jakie ćwiczenia robić, żeby spadł mi wystający brzuch? :( albo jakaś dieta, wszystko, żeby mieć płaski brzuch!!

Gość polecam 8 min Abs
albo 6 Weidera, poszukaj na forum

Gość marei
dziękuje 🌻 a jakaś dieta, jakieś inne ćwiczenia?

Gość skad wziasc 8 min Abs
podajcie link

Gość marei
jakieś inne pomysły? :(

Gość tak tak to ja to ja
Jezeli ktos wczesniej nie cwiczyl na brzuch to nie ma po co robic 6 Waidera :Obo nie wyjdzie. Ja robilam,ale przez to ze nie cwiczylam bardzo dlugo na brzuch to robilam te cwiczenia troche niedokladnie,bo nie mialam sily,bardzo dokladnie powinno sie robic 6 W bo inaczej nie wyjdzie,kazdy szczegol musi byc dokladnie zrobiony. Jezeli nie cwiczylas w ogole na swoj brzuch to radze zaczac od brzuszkow,sklonowna tyle ile wytrzymasz.

Gość marei
ale ja robię od dwóch miesięcy po 150 brzuszków :( i to nic mi nie daje jak na razie. ile trzeba czekać?.. :|

Gość tak tak to ja to ja
no to zacznij ta 6 waidera

Gość XYZ XYZ XYZ
brzuszki sa monotonne i gowno po nich widac :O taka prawda

Gość Kamilcia

Gość Kamilcia
Witajcie! od 3 mies nie biore tabl antykoncepcyjnych i nie moge zchudnąć nic co robić pomocy?

Gość efekt murowany
efekt murowany: ze 2 tygodnie nie jedz zadnych produktow zbozowych (pieczywo, makarony), ryzu, ziemniakow, owocow i slodyczy, nie pij sokow owocowych, piwa, nie slodz kawy i herbaty. jedz natomiast w takich ilosciach, zebys sie naprawde dobrze najadla: warzywa (raczej nie korzenne), chude mieso i wedliny, ryby, sery (raczej chudsze), zielenine, salate, wszystko co zielone z oliwa z oliwek, jaja.

kobity brzuszki prawidłowo wykonane to nie ściema, wiem po sobie:) w sumie schudłam 12 kg od pażdziernika brzuszek zanika też robie ok.200 brzuszków dziennie (chociaż zdaża sie przerwa) moja dieta to ok1200 1000kalorii i minimalna dawka ruchu, nie obijac sie ale do roboty :p

of kors nikogo nie namawiam na te 1200 kalorii to mój wybór mi odpowiada

Gość shimmery
Brzuszki wcale nie sa sciema,prawidlowe ich wykonywanie naprawde dziala,cwicze juz od ponad miesiaca i mam brzusio coraz bardziej plaski,przy tym zmienilam nawyki zywieniowe.

od Izak, ale Kamilcia napisała,że odstawiła tabletki!!! Przynajmniej ja tak przeczytałam!!

Oczywiście za brzuszki sa najlepsze Tylko trzeba je wykonywac prawidłowo oraz byc konsekwentnym w ich robieniu. tydzien po 50 nie wystarczy. Stopniowo nalezy zwiekszac ich ilosc z kazdym dniem... nie rób tylko skłonów do samych kolan a tylko do oporu miesni brzucha- i powoli, anie szybko. Chodzi o wytrwałosc a nie szybkosc. Pozdro:)

Gość Apeironka
Brzuszki to nie ściema, ale robiąc przez dłuższy czas nawet po 150 brzuszków dziennie nie uzyskamy dobrych efektów, bo mięśnie brzucha szybko się przyzwyczajaja do monotonnego treningu. Nie liczy się ilość powtórzeń, ale urozmaicenie i przede wszystkim dokładna praca mięśni, a nie szybko byle jak i tak, że potem boli kark i ręce, a nie brzuch... a hula-hop jak najbardziej polecam! Pozdrawiam ;)

chyba mam problemy ze zrozumieniem tekstu, przepraszam, oczywiscie, ze nie bierze....

Gość Monika Grrr
Ćwiczenia to podstawa: ja akurat polecam pilates- super modeluje sylwetkę. Ale jeszcze bardzo ważna jest odpowiednia dieta oto kila wskazówek : * Zmniejsz zatem ilość spożywanych węglowodanów (cukier, słodycze, ciasta, mąka pszenna, białe pieczywo, makaron, owoce i soki owocowe)i tłuszczy. * Zwiększ ilość produktów zawierających błonnik (pełnoziarniste pieczywo takie jak fitness style, kasze, ciemne makarony, brązowy ryż, płatki owsiane, surowe warzywa). * Źródłem białka powinno być przede wszystkim gotowane lub grillowane chude mięso lub ryby. * Jedz w małych ilościach 4-5 razy dziennie tak, aby przerwa między posiłkami nie przekraczała 3 godzin. * Najlepiej ustal jednakową porę spożywania posiłków. * Dostarczaj do organizmu codziennie minimum 6-8 szklanek niegazowanej wody mineralnej. *Do przygotowania potraw np. do kanapek używaj dietetyczne margaryny np.Florę Vital- ma mniej kalorii a jest smaczna.

Gość gość
Odrzuc cukier I pszenice na 2 tygodnie I zobacz jak to dziala, mozesz dodac brzuszki by ujedrnic. Pszenica powoduje otluszczenie otrzewnej. Odstawienie sprawia, ze brzuch znika.

Gość gość
Pamietaj, ze nie da sie przeskoczyc zlej diety. Znam ludzi, ktorzy jedza "fast food" duzo macznych I slodyczy, chodza na "boot camp" 5x w tygodniu I ... nadal sa otyli.

Gość gość
Brzuszki obciążają kręgosłup lepiej biegać ale to trzeba robić systematycznie.

Gość gość
Zainteresuj sie tematem dzisiejszyej pszenicy (artykuly, ksiazki typu dieta bez pszenicy, pszenny brzuch) mozliwe, ze zle reagujesz na dzisiejszy gluten, ktorego jest 47% wiecej w "hybrydzie pszenicy" niz 30 lat temu, do tego chemikalia, gliadyna... duzo ludzi, choruje, puchnie, tyje... wciaz wierzac ze robi dobrze jedzac "zdrowe pelnozbozowe produkty".

Gość hulaula
odstaw słodycze, alkohol, gazowane. zainwestuj w iqgreen, owoce, warzywa i jedz regularnie i pij dużo wody i brzuch zejdzie. ;)

Gość gość
Tłuszcz na brzuchu można zlikwidować zabiegami lipolizy iniekcyjnej. Polecam gabinet www.beautypremium.pl w Poznaniu.