Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiti27zg

plus gsm na abonament

Polecane posty

mam pytanie do niedawna było wszystko oki poprzez strone internetowa w biurze obsługi po wysłaniu plus kodu kt miałam przyznany na moj nr tel otrzymywałam hasło które wpisywałam i mogłam wejsc na swoje konto sprawdzic biezace rozliczenia i stan rachunku. Teraz cos pozmieniali czy ktos wie jak mozna to teraz zrobic? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

a wiesz jak mozna zdobyc ten kod.ja go nie mam a chcialabym sie dowiedziec pare rzeczy odnosnie rachunku.a gdzie dzwonie prosza o ten kod. tylko jak mam go odzyskac, lub otrzymac nowy

ja dostałam zaraz przy 1 rachunku o ile kojarze tylko wkurza mnie fakt ze nie moge sprawdzic swojego stanu konta:(

Musicie zadzwonić na 2601 - to jest infolinia plusa:) i tam z menu wybrać połączenie z konsultantem:) i on wam poda wasz kod tylko, że wcześniej może was zapytać o kilka danych aby sprawdzić, czy to wy jesteście właścicielkami telefonu:) no a poźniej wchodzicie na stronkę http://ebok.pl i wpisuje swój numer telefonu i plus kod:) dostajecie sms-ka z hasłem i wszystko sobie możecie sprawdzić:) mam nadzieje, że własnie tego szukałyście:)

tak dzieki chodziło mi o te strone tylko kiedys na nia było przekerunkowanie ze strony plusa