Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichopkowa

TANIEC Z GWIAZDAMI - komentujmy na bieżąco !!!

Polecane posty

Gość kastet
zazdrościsz Oli K.Bardzo fajna i sympatyczna dziewczyna.A,że jej ojciec był prezydentem to nie ma nic do rzeczy.B y ł ------> czas przeszły.

Gość biju
ja tez ole lubie, ale ona troszke zbyt powolna dla maseraka jest:)

Gość mniaaammmm
schrrrrupalabym Cieszynskiego w tej czapeczce z treningow... Zajebiscie wyglada.....

Gość kastet
Może troszeczkę jest.Ale tak naprawdę to jest jej pierwszy kontakt z telewizja i jest spięta i speszona.Przecież ta cała reszta to stare telewizyjne wyjadacze.Ola się jesszcze rozkręci.

Gość t at at ata
szkoda ze Blanka odpadla powinna dancewicz odpasc

Gość t at at ata
ja tez ole bardzo lubie od poczatku wygladala na sympatyczna

Gość mniaaammmm
mnie tez sie Ola podoba. Przesympatyczna dziewczyna, i Mroczka lubie. Reszta jakos mnie nie rusza

Gość a ja stawiam na
tą z na Wspolnej, zapomniałąm jak ma na imię :-)

Gość biju
mnie sie bardzo podoba para koroniewska i kochanek. widac tam uczucie. I jak milo kochanek sie wypowiadal o niej. ciekawe, czy cos tam zaiskrzylo :)

Gość ANOLI
TAK KOCHANEK JEST SUPER I TEN TANIEC W WYKONANIU ICH OBOJGA PIERWSZA KLASA...NIECH WYGRAJĄ...ŻYCZĘ IM TEGO

Gość biju
Kochanek fajny, taki meski, chociaz niezbyt piekny :)

Moim zdaniem Rozmus wymiata :) Z tą Anią, dobrze ich dobrali temperamentem. A Maserak w jive\'ie to jest to :)

Gość biju
ktos wie, gdzie sa informacje o 2 edycji??

Gość biju
aha, czytalam gdzies, ze skrzynecka tanczyla z hakielem:) nie wyobrazam sobie, on taki chlopczyk niewysoki, a ona taki kawal baby :P

Gość BX
zauwazyłam ze dancewicz w makijazu i w związanych włosach jest brzydka jak noc. jak szcącymi uszami.taki troll. ładnie wygląda bez makijażu kolorowego i z włosami na twarz , gdzie zakrywa uszy.

Gość fanka Kręglickiej
Blanka ma pecha do nieodpowiednich partnerów, najpierw był hydrualik z którym odpadła jako pierwsza, teraz Stockinger, który odpadł jako drugi, a szkoda bo taka piękna dziewczyna. Nienawidzę Jabłczyńskiej, Kwaśniewskiej i Głogowskiej. Kręglicka jest piękna, ale wyniosła, zresztą jej się nie dziwię, codziennie ktoś rozpływa się w zachwytach nad jej urodą, to w końcu wpadła w samozachwyt. Czemu mówicie, że to chuda szkapa, anorektyczna na moje jest po prostu zgrabna.

Gość nnnnnnnnnnn
dobrze, ze odpadł Stockinger. Ślinił się non stop na widok tej Blanki. BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

czy oceniając ich możecie nie kierować się tym kogo lubicie a kogo nie?? czepiacie się kwaśniewskiej z jakiegoś powodu ale obiektywnie oceniając zatańczyła lepiej niż jabłczyńska która wyglądała jak by jej ktos ciężarki do nóg przywiązał, rozmus rzeczywiście fajnei tańczy i wydaje się być najbardziej wyluzowany z nich wsystkich... ja stawiam że przy następnym podejściu odpada dancewicz...a maroczek z partnerką rewelacja:D

Gość kalinka25
Kwaśniewskiej nie lubię i nawet gdyby tańczyła jak Cichopek i tak by mi się nie podobała. Nie wiem co w niej jest, ale jest w niej coś takiego sztywnego, dzikiego, dziwna dziewczyna. Dancewicz i Kręglicka szybko odpadną. Kibicuję Joannie Koroniewskiej, podoba mi się jak tańczy, ładna skromna dziewczyna, a i wczoraj miała śliczną suknię.

Gość ja chcę na ogólne
Dlaczego nas tutaj przeniesiono?? Forum rządzą moderatorzy:( Wiedzieliście, że Blanka jest taneczną partnerką Marcina Hakiele?? nie mogę ich sobie wyobrazić razem. Piękna i Bestia.

ja mam trzech faworytów którzy jak dla mnie tańczą bardzo fajnie- Joasia Koroniewska, Rafał Mroczek i Robert Rozmus:) Dancewicz, Jabłczyńska i Kręglicka - odpada

Możecie mnie zlinczować, ale i tak napiszę, co myślę. :P Jabłczyńska tańczy lekko i zgrabnie, widać, że ma do tego dryg. Nie za ładna, ale kto jest idealny. Dancewicz jest potworna, cieżka, klocowata, bez wyczucia rytmu, bardzo mi żal jej partnera. Mroczek swietnie rokuje. :-) Zgrabny chłopak i szybki. :-) Rozmus zabawny, Cieszyński średnio, ale miło się na niego patrzy. Koroniewska nudna jak flaki z olejem i tez rzuca tymi ramionami jak cepami. Kręglicka się powoli rozkręca... Chciałabym ją jeszcze pooglądać. Kwaśniewska całkiem przeciętna, niestety przy tym też i ciężka. I tutaj czekam na licz - bo Maserak moim zdaniem jest egocentrycznym bucem, który w tańcu koncentruje się wyłącznie na sobie, a nie na tym, żeby wypadli dobrze jako para. Jive jego ulubionym tańcem? No jestem z niego dumna, ale rzucał się po tym parkiecie, jakby miał padaczkę, nie zwracając uwagi na to, że partnerka porusza się trzy razy wolniej. widok był kuriozalny, i gdyby nie nazwisko Oli, nie dostaliby nawet połowy tych punktów. Szkoda, że odpadł Stockinger. Był powolny i wiekowy, ale miał styl.

Gość kręglicka ma na 100 procent
problemy z jedzeniem.

Gość biju
o rany, zgadzam sie w 100% co do maseraka i oli, natomiast bardzo lubie pare koroniewska-kochanek. aneta k nie nie nie, chuda tyczka, asia j. mi sie nie podoba, taka bez iskry.

Gość laksa24
MI SIE NIE PODOBA KRĘGLICKA- TAKA ZADUFANA W SOBIE I RZADKO SIE USMIECHA. POZA TYM WYGLĄDA JAK Z FILMU- NOC ŻYWYCH TRUPÓW.WSTYD MI ZA TAKĄ MISS WORLD.JEST OBRZYDLIWA. KORONIEWSKA- WCZORAJSZYM TANCEM UDOWODNIŁA, ŻE POTRAFI PODDAC SIĘ MĘŻCZYŹNIE:-) WYPADŁA SUPER!!!ŻYCZĘ IM JAK NAJLEPIEJ. ŻAŁUJĘ ZE ODPADŁ STOCKINGER- CHOĆ SŁABO MU SZŁO- TO FAKT. ALE STARAŁ SIĘ. KWAŚNIEWSKA- DZIWNA DZIEWCZYNA, MA COŚ TAKIEGO W SOBIE CO NIE POZWALA MI JEJ POLUBIĆ. NIE MA W SOBIE TEGO DRYGU DO TAŃCA CO MIAŁA KASIA CICHOPEK. JABŁCZYŃSKA- SYMPATYCZNA, ALE TO JEJ TAKIE SZPANERSKIE ZACHOWANIE DALEKO JEJ NIE ZAPROWADZI. MA SZTYWNE BIODRA. ROZMUS I ANIA- WYMIATAJĄ!!! SĄ BOSCY! A ANIA NADWYRAZ UROCZA. MOŻE NIE JEST IDEAŁEM KOBIECEJ URODY ALE JEST ŚWIETNA JAKO KOBIETA- TAKA DELIKATNA I SUBTELNA, ŚMIEJE SIĘ CAŁY CZAS CO DODAJE JEJ TYLKO UROKU:-) MROCZEK I ANETA- FAJNA PARKA, OSTATNI TANIEC BYŁ NIESAMOWITY:-)MROCZEK JEST BARDZO WYSPORTOWANY CO TYLKO UŁATWIA MU OPANOWANIE NAJTRUDNIEJSZYCH FIGUR. DANCEWICZ- ZA POWAŻNA, ZADUFANA TAK SAMO JAK KRĘGLICKA, TAKI KLOCEK NA PARKIECIE. SZYBKO ODPADNIE

biju - pozdrawiam :-) Już myslałam, że mnie tu zaraz za krytykę Maseraka zbluzgają. :-) Miło się tak rozczarować... Popatrz, jakie są różnice w interpretacjach - przecież oglądamy ten sam program, a każdy odbiera te tańce inaczej. No, chyba że mowa o Dancewicz, która w ogóle nie wiem, co tam robi... Bo że nie tańczy, to pewne. A co myślisz o Tyszkiewicz? Ja mam na nią alergię od poprzedniej edycji, kiedy się śliniła nad Cichopek (\"Pani młode, śliczne ciałko, bla bla bla...\") Obleśna jest po prostu... Szkoda, że się przy tym nie oblizuje :o

Gość a ja lubię Tyszkiewicz
a ze chwaliła Cichopkowa-no cóż ......Cichpek jest łądna i fajne tańczyła więc jej zachwyty nad Cichopkową były całkiem uzasdnione;)W tej edycji jak na razie nie ma sie kim zachwycać,choc przyznam,ze najlepiej wypada Mroczek i jego partnerka;)

Gość ellka33
Nigdy nie przepadałam za Koroniewską. Była zawsze dla mnie kiepską aktorką taką bez wyrazu. Zawsze była taka nijaka. Oglądam III edycję od poczatku i naprawdę mnie zaskoczyła : -swoją delikatną urodą -nie wygłupia się tak jak pozostali, nie robi głupich min w stylu jaka to ja jestem wspamiała- jest naturalna -no i przepięknie tańczy, tango w wykonaniu Koroniewskiej i Kochanka -SUPER. Zyczę jej z całego serca żyby to ona zwyciężyła.

Gość biju
o rany, nie ogladalam II edycji, dopiero teraz zainteresowal mnie ten program :) Tyszkiewicz to osoba z pretensjami do wytwornosci, ale trzeba jej przyznac, ze zachowuje sie z pewna klasa :) w mediach zrobiono z niej etatowa "dame" (zawoda: dama hihi) ellka33- bardzo podobne mam wrazenia, jesli chodzi o Koroniewska i Kochanka, w serialu myszka dziala mi na nerwy, ale tanczy pieknie, podobalo mi sie zwlaszcza, jak KOchanek wniosl ja na parkiet, jak taka krucha dziewczynke :) chociaz koronka moglaby nabrac troche ciala, bo wyglada rownie zle co kreglicka. Co do Maseraka, myslalam, ze jest fajniejszy, ale to taki chlopaczek jeszcze.

Gość biju
aha, jak myslicie, czy parom ktos uklada choreografie? czy to tancerz jest odpowidzialny za to jak bedzie wygladal taniec? przy Mroczku Urbanski powiedzial, ze para tanczy "dla swojej pani trener". Wiec jednak ktos ich szkoli?? aha, mozecie mi jeszcze wytlumaczyc, dlaczego w programie czesc par tanczy jaifa, a czesc tango?