Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plutiof

ostrożnie z psychologami - to rzeźnicy umysłów

Polecane posty

Gość wieczorny potszywacz
biju ---> szczałeczka 🖐️ Ten topik pewnie założony dla jaj z nudów, ale jeśli nie - to dobrze powiedziałaś(eś) temu cieniasowi. Czeka aż świat padnie u jego stóp. To sobie poczeka.

Gość urański
albo się ma osobowość albo jej nie ma - jeśłi się jej nie ma psycholog może gmerać w człowieku i modelować go na swoje podobieństwo. Jeśli się ją ma psycholog jest rzeźnikiem, któremu trzeba bronić dostępu do siebie. Wiek jest kluczowy bo daje dystans do rzeczy, książki historyczne - szczególnie o średniowieczu - są zwierciadłęm, w którym możemy się przeglądnącv jako osoby a nie jalko przypadki.

Zupełnie zapomniałem, że miałem już przestać palić skręty ze starych skarpet i wciągać nosem proszek do szorowania kibli, bo zawsze po tym dostaję takich stanów świadomości że nie rozumiem własnego bełkotu, choć muszę przyznać - obiektywnie! - że jest ładny i głęboki :classic_cool:

Gość urański parwdziwy
podszywaczu, o co ci idzie ? Rozmawiamy tu o fundamentalnych kwestiach, a ty dezorganizujesz wymianę poglądów. Szkodzenie innym to twoje powołanie ? jeśli tak to wspólczuję !

Gość biju
wieczorny potszywaczu- na moje oko koles ma kolo 17, zero doswiadczenia seksualnego, buzujace hormony i uwaza sie za pepek swiata. taki kogucik z niego, z zadatkami na intelektualiste, tak klarownie sie wyraza :D troche pokory nie zaszkodzi :P

Gość urański prawdziwy
Susz z muchomora wali w czaszkę jak sam scoorwisyn... Po jednej dawce jestem w stanie przeczytać jednego wieczoru ponad 400 książek historycznych o średniowieczu i przejrzeć się w zwierciadle własnej śledziony.

a to jakas nowa koncepcja psychologi... każdy z nas ma \'osobowość\' dalej analizowac nie musze:)

biju --> a niech mu tam będzie, net jest dla wszystkich :D Leję na to ciepłą uryną, pałaszując jednocześnie kolejną paczkę draży kokosowych z Biedronki (o terminie przydatności do spożycia 11 września 2005) :classic_cool:

Gość biju
prawdziwy potszywacz znowu jest w formie :D plutiof, nie chcesz juz pogadac?

Wziełem siekiere i poszłem rzezać psychologów - rzeź za rzeź. SATAN!

Gość piernicos
otóż nie każdy ma osobowość sensu stricto choć pewnie każdy osobowość sensu largo ... czyli cuś takiego jakby niby ...

Gość biju
a co to jest osobowosc? kónia z żendem temu, kto odpowie :P

To jest coś, czego ja nie mam. A teraz dawaj tego kunia i tego żenda.

Gość biju
kuń już do ciebie biegnie, ale rzad musisz sobie sam skolowac :D

Gość papelczik
psycholog to zawód dla dyletantów idealny - nic nie kumasz, a dają ci papier, że jesteś kumaty wielce.

O qrna, nie... rospendziłem się. Kunia chcę, ale rząd mam w dupie :-)

Gość przeniesienie
07:29 potunto psychoterapia powinna być zakazana - tylko Bóg uleczyć potrafi 07:32 tak się zastanawiam przetaczanie krwi również. I transplantacja organów - przecież gdyby Bóg chciał, to organy by odrastały. 07:33 potunto szralataneria z dyplomami Boga nie zastąpi ! 07:34 tak się zastanawiam święta prawda!!! A ci bezbożnicy będą się smażyć w piekle!! 07:49 ........ .. Strasznie to wszystko skomlikowane. Juz nie wiem kto jest kim, podszywacze mi sie myla z niepodszywaczami. Chyba pojde na terapie. Kafeteria mnie wykancza . 07:51 tak się zastanawiam jak Ci nie wstyd głosić takie herezje od rana?!! 08:42 jajowczik psycholog to wampir wyżerający mózg klientowi-ofierze 08:52 pallinka coś w tym jest, że trudno z sympatą patrzeć na psychologów, szczególnie kobiety. Wiadomo, kobieta-psycholog to wyjątkowo egocentryczna sztuka.