Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMECZEKKKK

CZY NAPRAWDĘ ZROBIŁEM ŹLE???

Polecane posty

Gość dziumdzia
a ja lubie doswiadczonych:P

Gość bezkochanka
a ile wy dzieci macie lat?

myslę,że kwiaty i ROZMOWA wystarczą,po co rozdmuchiwać sprawę do monstrualnych rozmiarów? aaaa i poprawe obiecać ;-)

Gość dziumdzia
Tomek, widze ze jestes typem faceta ktory bardzo sie stara i bardzo mu zalezy. Proponuje cos takiego nie musisz sie sugerowac, to taka rada: powiedz co czujesz ale tylko raz i jesli ona nie zrozumie to nie rob nic, nie daj sobie wejsc na glowe, bo z tego co opisywales chcesz byc z nia jak najdluzej a skoro to decyzja na wieksza czesc zycia albo na reszte to postaraj sie tez ja troszke wychowac, zwiazek to kompromis Ty dajesz z siebie by pozniej w jednakowych stopniu wziac, a nie tylko dajesz tzw bilans partnerski

Gość dziumdzia
sam spierdalaj prostaku wiejski takim jak ty powinni internet odcinac

Gość aghinkas
ja bym sie poczula CHOLERNIE obrazona, zabolaoby mni to tak samo, jak twoja dziewczyne Fakt byka strzeliles okropnego... Naprawa: codziennie przez tydzien wyslyaj kwiaty poczta kwiatowa...z milymi liscikami (nie patrz na koszty- jesli ci na niej zalezy!) Porozmawiaj, jak juz ja udobruchasz, powiedz, ze byles w stresie i ze dlatego tak wyszlo...i ze marzysz o TYM ale jak nikogo nie bedzie w poblizu (bo chyba marzysz?? caly czas unikasz tego pytania, moja drogi!) ...nawet jak nie marzysz to powiedz, ze marzysz o niej a najwyzej KIEDYS powiesz, ze nie lubisz tego rodzaju kontaktu... SZCzEROSC nade wszystko Tomeczekkkk agniecha pozdrawiam

Gość TOMECZEKKKK
Witam ponownie!!! Przeprosiłem, udobruchałem, wczoraj poszliśmy na impezę - mieliśmy spać u jej koleżanki ale nie chciałem. Ona myśli że unikam z nią kontaktu. No bo pzzecież normalny facet wykorzysta kaażda okazję żeby spędzić noc ze swoją ukochaną - i tu nie chodzi tylko o seks. To był pierwszy cios jaki jej zadałem. Wczoraj wypiła parę kieliszków - zrrobiło jej się fajnie - i gdy wracaliśmy do domu zaczęła mnie całować - a ja znowu byłem oschły. Okriopnie się czuję w ostatnim czasie - czuję sie chory - robię badania - i nie chciałabym jej niczym zarazić. Ja już chyba jestem nienormalny. Wysiadła z samochodu i prawie biegła do domu. Odeszła bez słowa. dziś wcisnąłem się do niej na chatę na siłe - ale ona ie wydusiła z siebie ani słowaa. Nie wie co się dzieje a mnie nie stać na szczerą rozmowe. Jak ją znam to myśłi że po prostu nie chcę jej już dotykać. Widzę że bardzo jej tego brakuje. Kurwa nie wiem co to będzie dalej. Jestem pojebany!!!

Gość dobra ale co to
za badania?

Gość no fakt
jesteś:o powiem Ci że mój chłopak zrobił mi ostatnio bardzo podobnie...masz do niego podobny styl pisania więc zwątpiłam początkowo jednak moja "historia" wydarzył się niedawno.....tak czy inaczej nie rozumiem motywów Twojego postępowania:/ widzisz ze ja ranisz a jednak robisz to daelj???????? wiesz że to może ją trwale do Cibie zniechęcić? i nie pomogą żadne prośby....

Gość gość
Tomeczekkk, Ty naprawde jestes pojebany:oRada: otworz paszcze i zacznij w koncu mowic bo dupy na razie dajesz, i pomyslec zes facet:o

Gość dziumdzia
nie musisz sie nastawiac na szczera rozmowe. Powiedz jedno zdanie:jestem chory i nie chce cie zarazic skarbie.

Gość różowy...
jesteś chory na głowę:|

nie wiem czy szczera rozmowa coś da, mocno jej podpadłeś chłopie, na twoim miejscu kazałbym jej klęknąc tyłem do ściany z rękami do góry, każesz jej otworzyc paszcze, ręce przyciskasz do ściany i posuwasz w usteczka az do finału, tylko tym możesz zmyc swoją poprzednią hańbę

Gość TOMECZEKKKK
Aż wstyd się przyznawać przed Wami do tego wszystkiego!!! Powiedział mi wczoraj gdy była lekko wstawiona że się jejj przy mnie życ odechciewa , że boi się mnie jużnawet pogłaskać po głowie bo nie chce pokazać ile do mnie czuje!!! Jest żle. Mam chyba jakąś infekcję - ale niewiadomo jeszcze co to jest!!! Ona wie o tym że źle się czuje - ale robiłem juz tyle badan ze ona twierdzi ze powinienem wybrac sie do psychologa bo mam juz jakąś schizę na tym punkcie. Jetsem pusty - wiem!!!

Gość TOMECZEKKKK
PABLO - zrób to ze swoją dupą - pewnie jej się spodoba!!!

Gość dziumdzia
to masz infekcje czy nie? co wykazuja badania??

pewnie ze z nią to robie i nie tylko z nią kobiety uwielbiają dominację silnego faceta !

Gość dziumdzia
pablo mnie sie znudzilo...dominacja jest dla zakompleksionych megalomanow albo perwersow i zbokow przynajmniej tacy okazywali sie Ci ktorzy lubili nade mna dominowac

Gość gość
ło matko! Przeciez wystarczy ze powiesz jej o co chodzi...zadna to hanba, zaden wstyd, a wiele moze wyjasnic. Jak Cie kocha to wybaczy Twoje debilne postepowanie i brak zaufania

Gość dziumdzia
pozdro ale on jej tlumaczy tylko jakos tak ze ona nie chce zrozumiec:P

Gość gość
Tomek, ale co Ci lekarz powiedzial? Ze to co masz sie przenosi droga płciowa?Tobie chodzi tylko ot zeby jej nie zarazic czy sa inne powody?

bo to pewnie jacyś ciency bokowie byli dziumdziu, albo Ty nie masz uległej natury, zdarza się

Gość TOMECZEKKKK
Dziumdziu - ona nie chce zrozumieć - ale te moje chorobowe sprawy zaczęły się we wrześniu tamtego roku - wiec nie dziwię się jej!!! To nie jest dzieczyna która nastawia się tylko na seks ale skoro nie daję jej tego już od pół roku - to ma prawo być zaniepokojona tym faktem. nie wiem co mi jest - podobno to infekcja - nie przenoszona drogą płciową ale wolę nie ryzykować. Biorrę juz leki - ona schudła przez tą moja chororbe 6kg - ma dość, nie może już słuchać gdy coś mnie boli - WIEM ZE PRZESADZIŁEM - ROBIŁEM ROOOOOZNE BADANIA - i we wszystko ja wtajemnicalem. Psycha jej siadla - a teraz postanowila to zlac. Ma dośćccccccccccccccccccc!!! Odezwę się jutro!! A i nie mamy po 18 lat. Ja mam 28 - ona 24!!!

Gość 4231
Tomek to tobie siadła psycha.... Ona się odchudza to dlatego zrzuciła te 6kg poprostu szuka kogoś normalnego więc nie pieprz jak to sie kochacie Ja jej się wcale nie dziwie ty normalnie czubek jesteś Nie nam pojęcia jak można być z kimś tak zakompleksionym wiesz myśle że cie zostawi i bardzo dobrze :P :p :D

Gość filipppp
facio sex oralny to podstawa a ty co ??? z choinki sie zerwałeś palancie ???

Gość NIE ODCHUDZAM SIĘ KOCHANY

Gość ........................ds
🌻 ❤️

👄