Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do znawców kotów

Moj kotek nie chce jesc

Polecane posty

Gość do znawców kotów

Kilka dni temu przygarnęłam kotka, ma na oko kilka miesięcy, jestjuż dosyć duży, ale jeszcze nie ma wykształconych zębów tzn. ma kilka ale raczej malutkich. Kotek do tej pory pije tylko mleko, w bardzo małej ilości, nie je szynki, ani kiełbaski, na karmę nawet nie spojrzy. Zwierzątko ciągle śpi, wstaje co jakiś czas, ale bardzo rzadko. On jest chory??? czy może to wszystko dlatego, że jest jeszcze mały??

Gość a wiesz dokłądnie ile on ma
? Byłaś juz z nim u wetetynarza? Skoro nie ma wykształconych ząbkow to jeszcze wielka dzidzia,nie ma po mleku biegunki? Kupuj mu danona jogurt naturalny bez tłuszczu i dawaj mu małymi porcjami,najpierw na palec,potem powinien dochodzic do miseczki,maluchy od razu szynek i kiełbas nie jedzą,ja zaczynałam od whiskasa juniora,saszetek miesych,dawałam jej małymi porcjami,i zaczeła jesc,trosze tych jedzonek wyprobowałam,nie wszystko chciała jesc,ale w wieku 9tyg. juz jadła karme sucha dla juniorkow.Skoro kocia mamka go nie nauczyła jesc,ty to musisz zrobic. pozdrawiam

maly kotek nie powinien ciagle spac - powinna rozpierac go energia - i powinien jesc dosc duzo... to mi brzmi jak cukrzyca lub cos w tym stylu ale powinnas pojsc do weterynarza i zrobic badanie krwi - na wszystkie najbardziej typowe kocie choroby...

Gość może autorce topiku
chodzi o przednie zęby kota, które po prostu są malutkie:D jeśli kot nie chce jeść to rzeczywiście trzeba z nim iść do weterynarza a przynajmniej zadzwonić do jakiegoś weterynarza i zapytać o telefoniczną poradę.

Gość a był odrobaczany
? lepiej sie wybrac do weterynarza...