Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domisia

odpowiedź pilnie potrzebna

Polecane posty

mam pytanie ale prosze o dojrzałe odpowiedzi-zazywam tablektki antykoncepcyjne yasmin pierwsze opakowanie przed zakończeniem tego opakowaniaia tzn zostało 6 pigułek kochałam się z chłopakiem , uzyliśmy prezerwatywy ale nie wiem czy w odpowiednim momencie tzn czy zdązył założyć na czas..i tu brzmi pytanie : czy zabezpieczenie w postaci pigułek daje mi gwarancję że nie będzie ciąży ??

Gość Od 1 tabletki jesteś
zabezpieczona

ale jakby ktoś jeszcze coś dorzucił było by fajnie poczytac mądre informacje..

Gość zgadza się
od 1 tabletki jestes zabezpieczona.....nie musisz używać gumek.jeśli bierzesz tabl regularnie...nie masz biegunki..wymiotów itd...(czyt.w ulotce) nie stwarzaj sobie sama niepotrzebnych problemów

Gość midka
no jasne dziewczyno!! to daje niezawodne bezpieczenstwo jesli tylko bierzesz regularnie, nie mieszasz z nieodpowiednimi srodkami oraz nie miewasz skutkow ubocznych typu wymioty i biegunka. Jesli nie masz tego co napisalam, mozesz korzystac do woli ;)))

kolezanko, sama zazywam te tabletki i (odpukać) nie zawiodly mnie one nigdy! tak jak napisala poprzedniczka, jesli nie zdazyla Ci sie biegunka ani wymioty, a tabletki byly brane regularnie, nie masz powodow do obaw!! pozdrawiam!