charming woman 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 cast away- dlaczego z przypadku? A kolega Y. jak kamfora... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cast away Napisano Wrzesień 23, 2006 Bo słuchałem głównie punka, hardcore'a i podobnych klimatów. Teraz nie słucham prawie niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirus 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 a Drupiego sluchacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dark Gothic Angel Napisano Wrzesień 24, 2006 ja lubię gotyk i podobne................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charming woman 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 Nie słuchasz niczego? Kompletna cisza? Przecież to niemożliwe w naszym świecie.. smutne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cast away Napisano Wrzesień 24, 2006 PRAWIE robi wielką różnicę. Puszczam sobie ostatnio tylko Kult. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charming woman 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 Faktycznie, nie zwróciłam uwagi na PRAWIE. To ta późna godzina.. ;) Ja KULT to tak średnio.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach