Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scat

zawiesili

Polecane posty

mi konto na allegro, wymyślili jakąś bzdurę i zawiesili;/ jest szansa na \"odwieszenie\"? czy już na amen nie będę mogła korzystać z serwisu? wkurzyłam się;/

Gość i słusznie
jeśli ktoś nie umie z allegro korzystać, to lepiej żeby go zawiesili, żeby potem inni się nie przejechali:-p

Gość hmmm........................
A jak tłumaczą to zawieszenie Twojego konta??

falszywymi transakcjami majacymi na celu zdobycie pozytywnych komentarzy:) bzdura:) w taki sposob moga zawiesic konto kazdemu;)

Gość i słusznie
każdemu nie, a co wystawialas aukcje za zlotowke czy mialas dwa konta i sama sobie wailas pozytywy? tak czy siak - dobrze, ze takich zawieszaja;-)

jakbym miała dwa konta to by mi drugie zawieslli tez:) nie kombinuj, i nie ma znaczenia za ile się wystawia licytacje, jesli od 1 złotówki to jak ktoś ma ochote moze sobie cos kupic i za jedna zlotowke:)

Gość i słusznie
jeśli nie mieliby podstaw do zawieszenie, nie zawiesiliby poza tym jeśli zawiesili z takiego powodu, to wczesniej musialas miec jakies ostrzezenia:-p

ostrzeżen nie miałam w tym rzecz. ale moje pytanie bylo następujące: czy jest szansa na \"odwieszenie\"? bo jeśli komuś zablokują konto to juz na zawsze a co z tymi, którym zawieszono?

Nie wiem, njlepiej napisz meila do \"allegro\"-oni odpowiedzą na Twoje pytanie. Adres jest na stronie allegro.

Gość odwieszaja ale
musisz do nich pisemko wysłać pocztą (polską) i Ci odblokują

Gość i słusznie
co, na falszywe dane masz konto zarejestrwane?

geniuszu jakbym miala konto zarejestrowane na fałszywe dane to nie przejmowałabym sie jego zawieszeniem, a tak skoro oni mają mnie gdzieś, to ja ich też mam gdzieś, nie będę się bawić w jakieś papierki, łaski mi nie robią :)

Gość i bardzo dobrze że ci
zawiesili konto. Jednego cwaniaka i oszusta na allegro mniej !

Musze się pochwalić, że sama wytropiłam jednego oszusta. Licytowałam komiksy Thorgala i zauważyłam, że ktoś mi non stop podbijał cenę, tak, że ja rezygnowałam, a po dwóch dniach od nowa pojawiał się ten komiks. Przesledziłam oba konta, i wykryłam, że to własnie takie wzajemne podwyzszanie ceny jednej i tej samej osoby. Napisałam do faceta, że jest oszustem i że zgłąszam ten proceder do allegro a ten do mnie \"ty kurwo jedna chyba powinnaś Kapitana Żbika czytać!!!! O 6 zł się dziwko wykłócasz??? Tłumaczyłam debilowi, że nie chodzio te 6 zł, ale o jego próby oszustwa, ale nie docierało do downa. Więc zgłosiłam, facet ma zablokowane konto. Drugie jakoś ubłagał, że ma odblokowane, ale chyba zrozumiał, że oszustwo zawsze wypłynie.