Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 Pszczolka1988
Dzi臋kuj臋, w艂asnie skontaktowa艂am si臋 z DR Grobleny:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mimimimimimi
Dorota 72...:D Natal 鉂わ笍 Ja jakbym w og贸le zapomnia艂a, 偶e tyle lat d藕wiga艂am to co艣 prze sob膮... Powinnam to zrobi膰 dawno temu, ale cz艂owiek ma l臋ki, obawy ... Nie mia艂am tez takiej wiedzy o tym wszystkim. Dzisiaj mia艂am kolejn膮 zmian臋 opatrunku, po pi膮tkowej operacji to drugi raz, kolejna zmiana we czwartek. Wszystko si臋 dobrze goi, cho膰 Pan Doktor dzisiaj powiedzia艂, 偶e brodawki to b臋dzie d艂u偶sza sprawa, bo mia艂am dosy膰 grube i troch臋 to potrwa zanim wszystko si臋 wygoi. A Wszystko to w mi艂ej i ciep艂ej atmosferze. Doktor Kochany ujmuje mnie wiecie czym... to, 偶e jest wspania艂y dla pacjenta to u Niego standard, ale jaki On jest dobry dla swoich wsp贸艂pracownik贸w, jak zawsze o ka偶dym si臋 mi艂o wypowiada, jak ka偶dy z jego ekipy mo偶e czu膰 si臋 wyj膮tkowy. ka偶demu z ca艂ego serca polecam Pana Doktora Janusza Greese, jest Mistrzem, perfekcjonist膮. Dziewczyny ja takie piersi mia艂am chyba w wieku 15 lat. Dzisiaj jestem po 40 ... i ci膮gle nie wierz臋 :D 偶e Kochany Pan Doktor mnie oswobodzi艂 z mojego najwi臋kszego kompleksu. Jestem Mu wdzi臋czna i 偶yczy艂abym Sobie i ka偶demu jesli zajdzie taka potrzeba spotyka膰 na swojej drodze takich wspania艂ych Lekarzy jak On.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
mimimimimimi och jak偶e podobne s膮 twoj臋 prze偶ycia do moich sprzed kilku tygodni ;-) Ja te偶 jestem taka pe艂na podziwu dla mojego lekarza. Nie wiem jakbym to prze偶y艂a, gdybym trafi艂a na jakiego艣 zimnego i nieserdecznego cz艂owieka. A do tego taka wiedza i profesjonalizm. Wiesz mimimi, mi te偶 lakarz powiedzia艂, 偶e prawy sutek mo偶e si臋 goi膰 d艂u偶ej - ale jestem 6 tygodni po i obydwa s膮 ju偶 r贸wno wygojone. Mia艂 przez jaki艣 czas ciemniejszy kolor i mniej czucia, ale ju偶 jest w obu tak samo. Trzymam kciuki za to, 偶e i u ciebie szybko i dobrze si臋 zagoi. Ja r贸wnie偶 偶a艂uj臋 tylko tego, 偶e nie zrobi艂am tego wcze艣niej. By艂am taaaakim tch贸rzem!! A偶 p臋k艂am i wtedy posz艂o ju偶 szybciutko!!! Uwielbiam moje piersi i na pewno bardziej lubi臋 siebie. Pozdrawiam cie cieplutko!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mimimimimimi
Dzwonki 鉂わ笍 ...to mamy tak samo ;) Przytulam

Udost臋pnij ten post

Dzwonki Ale偶 Ci zazdroszcz臋, 偶e tak dobrze si臋 goisz. Masowanie i plastry na pewno dadz膮 dobre efekty! M贸j lekarz mi teraz m贸wi艂, 偶e najwa偶niejsze jest w sumie masowanie, nic nie daje lepszych efekt贸w. Ja mam tylko cieniutkie kreseczki, kt贸re robi膮 si臋 blador贸偶owe i lekarz m贸wi艂, 偶e jak dla mnie to wystarczy samo masowanie bez plastr贸w, mog臋 ewentualnie kupi膰 jak膮艣 zwyk艂膮 ma艣膰 na blizny. Teraz mam ma艂y opatrunek tylko na brodawk臋, reszta piersi jest ok. Brodawka ze strupem ale co tydzie艅 jest mniejszy. Ja nie zagl膮dam i tylko mi m贸wi膮 co tam jest. Wiem, 偶e to ju偶 ko艅c贸wka leczenia ale jestem po prostu zm臋czona tymi opatrunkami. Co tydzie艅 jad臋 na wizyt臋 z nadziej膮, 偶e koniec a tylko mam zmian臋 opatrunku. Chcia艂abym si臋 ca艂a wyk膮pa膰 a nie na raty-cia艂o, g艂owa... Marudz臋. Ogromnie si臋 ciesz臋 z zabiegu ale chcia艂abym 偶eby by艂o ju偶 po wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
Pszcz贸艂ko Oj ja jestem z przeciwnego bieguna Polski, z po艂udnia i tu te偶 si臋 operowa艂am w Bielsku-Bia艂ej w MedCosmetic u dr Janusza Sirka. aagnee - nie marudzisz nic a nic. Ka偶dy by ju偶 by艂 zm臋czony. Tak d艂ugo ju偶 czekasz i niepokoisz si臋, chcesz ju偶 zobaczy膰 ten prawie ko艅cowy efekt... a do tego masz daleko do lekarza. Ja ju偶 si臋 te偶 nie mog臋 doczeka膰, a偶 wreszcie napiszesz, 偶e jest po wszystkim i zaczniesz na 100% cieszy膰 si臋 z zabiegu. Dobrze, 偶e reszta pi臋knie si臋 goi i wszystko powoli, ale idzie ku dobremu. Ja musz臋 si臋 jeszcze solidniej wzi膮膰 za to masowanie skoro to najbardziej pomaga. Troch臋 si臋 tego boj臋, 偶e za mocno, 偶e rozboli, 偶e co艣 narusz臋. Ale smaruj臋 oliwk膮 i dzia艂am. Plastry zalecone, wi臋c te偶 oklejam. Chcia艂abym 偶eby ju偶 leczenie si臋 zako艅czy艂o, ale wiem, 偶e teraz trzeba by膰 cierpliwym... Powiedz a dok艂adali ci te szwy? mam nadziej臋, 偶e obesz艂o si臋 bez :-( 艣ciskam mocno

Udost臋pnij ten post

Dzwonki Trzeba si臋 przy艂o偶y膰 do masa偶u bo warto ;) Jedyne co mo偶esz zrobi膰 to jak za mocno przyci艣niesz mo偶e wyj艣膰 szew wewn臋trzny. Ale to poczujesz i po prostu nie b臋dziesz naciska膰. Miejscami czu膰 w艂a艣nie taki k艂ucie i trzeba odpu艣ci膰. Ja ten masa偶 robi臋 10 minut dziennie, m贸j ch艂opak w zasadzie robi i nie cacka si臋 ze mn膮. Co raz mnie to boli i jest po prostu nieprzyjemne. Trzeba dok艂adnie rozmasowa膰 wszystkie te miejsca w kt贸rych s膮 zgrubienia i twarde zrosty. Na pocz膮tku wszystko by艂o w艂a艣nie takie twarde i grube a teraz ju偶 tylko miejscami, reszta jest mi臋ciutka. Wed艂ug mnie to du偶o daje. Najbardziej nieprzyjemne s膮 te miejsca gdzie s膮 pionowe ci臋cia od brodawki w d贸艂. Nie mam nadal tych szw贸w, zawsze lekarz przek艂ada bo co odkrywa opatrunek to strup. Ale b臋d臋 mia艂a szwy do艂o偶one na pewno bo przez te komplikacje brodawka zrobi艂a si臋 艂ezkowata a nie okr膮g艂a a trzeba to naci膮gn膮膰 i wyr贸wna膰 ;( Buziaki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowana bigcyc
hej dziewczyny , czytam was od kilku tygodni, gratuluj臋 wszystkim udanych operacji. ja tez mam ten problem, moje piersi s膮 fatalnie du偶e... mam tak膮 pro艣b臋 - mo偶e wiecie lub mo偶e czyta nas kto艣 kto mia艂 robiona operacj臋 prywatnie ale za mniej niz 10000 i by艂 zadowolony?? zbieram na t膮 operacj臋 juz kilka lat i mam 8 tysi , wiec brakuje jeszcze 1/3 bo z tego co sie orienyuje ceny to ok. 12/13 ty艣. a juz nie daje rady... z emocjami , z kr臋gos艂upem itd. prosze o jaki艣 kontakt.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Wam. ;) Czyta艂am wasze forum, ciesz臋 si臋, 偶e nie tylko ja mam taki problem. Mam 22 lata, m贸j rozmiar to 80G i coraz cz臋艣ciej zastanawiam si臋 czy nie podda膰 si臋 operacji zmniejszenia piersi - jestem coraz bardziej zdesperowana.. Jestem totalnie ju偶 zm臋czona; nie akceptuje si臋 taka. Widz臋, 偶e wiele z Was ma ju偶 to za sob膮 i u艣wiadomi艂am sobie z czym to si臋 wi膮偶e- 偶e nie jest to takie hop siup.. Co mog艂yby艣cie mi doradzi膰, czy w moim wieku powinnam si臋 podda膰 temu zabiegowi? Czyta艂am, 偶e po tym zabiegu cz臋sto jest tak, 偶e nie mo偶na ju偶 karmi膰 piersi膮, czy to prawda? Czy mog艂yby艣cie mi poleci膰 jakiego艣 sprawdzonego specjalist臋 z woj. 艣l膮skiego lub opolskiego. Dzi臋ki z g贸ry za Wasz膮 odpowied藕. Pozdrawiam cieplutko :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cycastaaga
zdesperowana bigcyc To mo偶e postaraj si臋 zrobi膰 operacj臋 na nfz, nie jest to trudne tylko czeka si臋 oko艂o 5 miesi臋cy a niekt贸rym si臋 udaje wcze艣niej pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Wodnik1990 Mam 24 lata i jestem po zabiegu. Powt贸rz臋 si臋 ale nie ma na co czeka膰! Ja nie chcia艂am marnowa膰 najlepszych lat na walk臋 z kompleksami. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
wodnik1990 ja 偶a艂uj臋, 偶e nie zrobi艂am operacji w twoim wieku. Ba艂am si臋. Teraz wiem, 偶e straci艂am wiele czasu i wiele rado艣ci z 偶ycia. Czas nie s艂u偶y du偶ym biustom, wi臋c by艂o coraz gorzej. Nie tylko z wygl膮dem ale i ze zdrowiem. My艣l o operacji dojrzewa艂a we mnie. Czyta艂am o zabiegach, szuka艂am lekarza i odk艂ada艂am pieni膮偶ki. Nie odstrasza艂y mnie ani blizny, ani brak mozliwo艣ci karmienia. Ba艂am si臋 b贸lu i komplikacji, no i narkozy. podziwiam aagnee za szybk膮 decyzj臋 i odwag臋. Zazdroszcz臋 jej. Polecam czytanie na temat zabiegu i to forum. To kopalnia wiedzy, informacji i do艣wiadcze艅. Co do specjalisty na 艢l膮sku: polecam mojego lekarza dr Janusza Sirka z Bielska. Szpital CMR wykonuje zabiegi na NFZ, a prywatna klinika MedCosmetic za pieni膮偶ki. Doskona艂y, do艣wiadczony specjalista. 艢wietny anastezjolog i rewelacyjna opieka. Dobrymi opiniami na Sl膮sku ciesz膮 si臋 dr Anna Olender (pracuje w swojej klinice w Katowicach i Weiss Clinic w Chorzowie) i dr Jerzy Wilgus z Eurokliniki. Rozwa偶a艂am zabieg u nich, ale po konsultacji w Bielsku wiedzia艂am, 偶e trafi艂am dobrze. Zdecydowanie nie polecam kliniki Aesthete w Bytomiu. Ceny sa kusz膮ce, ale opinie o pani doktor przerazi艂y mnie i odrzuci艂y. Co do opolskiego znam tylko jeden adres http://www.chirplast.pl/#/strona-glowna. Nie znam opinii na jego temat, ale na forum by艂a osoba o pseudonimie breszka, kt贸ra gdzie艣 od 60 strony opisywa艂a jego dokonania. pozdrawiam i mam nadziej臋 偶e ciut pomog艂am!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
zesperowana bigcyc my艣l臋, 偶e za t膮 kwot臋 mo偶esz spokojnie wybra膰 sie na operacj臋 do Czech. Lekarze m贸wi膮 po polsku, 艣wietnie wykonuj膮 swoj膮 prac臋 i byli wielokrotnie dobrze oceniani na tym forum. Najpopularniejsi sa chyba dr Kufa z Pragi, dr Furmanek z i Trzy艅ca i dr Polak z Frydek Mistek. Ceny du偶o ni偶sze niz w Polsce, nawet z dojazdem i noclegiem. podaje linki - mo偶e to bedzie co艣 dla ciebie? Powodzenia!!! http://www.perfectclinic.cz/ http://www.danielfurmanek.cz/informace/plasticka-chirurgie/ http://www.plastickachirurgie.com/ http://www.llc.cz/pl/ www.plastika-morava.cz cena u dr Polaka 1600 euro.

Udost臋pnij ten post

dzwonki Dzi臋kuje za odpowied藕, pomog艂a艣 - nawet - du偶o :) poprzegl膮dam stronki i my艣l臋, 偶e wybior臋 si臋 na konsultacje.. Nie b臋d臋 marnowa艂a wi臋cej czasu, mam nadzieje, 偶e to ju偶 moja definitywna decyzja :D

Udost臋pnij ten post

Minimini jak tam? Wodnik jeste艣 w wieku mojej siostry:) ja mam 26lat, dwoje dzieci- 偶adne nie karmione z powodu ogromniastego biustu kt贸rego ogarn膮膰 nie mog艂am a karmienie z takim biustem nie jest przyjemne. Oczywi艣cie nie wypowiem si臋 za wszystkie du偶o biu艣ciaste mamy ale kobiety z ma艂ym biustem lekko ods艂oni膮 bluzeczk臋 a g艂贸wka dziecka zas艂oni pier艣 i mog膮 karmi膰 gdzie chc膮 a ja? musia艂am wywala膰 wielkiego cyca i kr臋powa艂o mnie to nawet w domu a co dopiero na wyj艣cie. Nie wykarmi艂am maluch贸w i 偶a艂uje 偶e tak d艂ugo czeka艂am, gdybym wiedzia艂a 偶e tak b臋dzie to zrobi艂abym to w wieku 18lat nawet:) Laseczki jutro mam zdj臋cie szw贸w i si臋 zastanawiam czy wsio ok bo.. w miejscu gdzie ko艅czy si臋 szew ten pod biustem od strony mostka mam takie wybrzuszenie na szwie.. nie wiem jak to opisa膰 hmm na d艂ugo艣ci 1-2cm jest jakby g贸rka szeroko艣ci mo偶e 1cm a na tej g贸rce mam szew... czy to bliznowiec? czy tak poprostu mam z艂apan膮 sk贸r臋? czy da rad臋 to rozmasowa膰? czy raczej trzeba b臋dzie to 艣cina膰? A kolejne pytanie to czy mia艂y艣cie takie grube gule w miejscach gdzie by艂y dreny? jakby zrosty po nich? bo te偶 mam i nie wiem czy tak ma by膰, tzn spytam dr jutro ale chcia艂abym te偶 wiedzie膰 co wy my艣licie... najbardziej mnie martwi ten kawa艂ek zgrubienia bo na ca艂ej d艂ugo艣ci mam p艂askie cienkie kreseczki a tu taka g贸rka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
NatalLodz ja mia艂am z jednej strony tak膮 gulk臋 po drenie i troszk臋 bola艂o, bo spa艂am na tym boku najcz臋sciej. Teraz jest dobrze i to zesz艂o, nic nie boli i nie ma 偶adnej r贸偶nicy z drug膮 stron膮. powodzenia jutro!!! pozdrawiam ;-)

Udost臋pnij ten post

NatalLodz Ja w og贸le nie mia艂am dren贸w, m贸j lekarz m贸wi艂,偶e powoli si臋 od tego odchodzi bo to s膮 dodatkowe rany i blizny. Co do zgrubie艅 to te偶 mia艂am i same si臋 powch艂aniany przy masowaniu. A sk贸ra miejscami jest tak z艂apana szwami tymi wewn臋trznymi czy zewn臋trznymi i wszystko si臋 z czasem uk艂ada. Nie ma si臋 czym martwi膰.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny! a nie ba艂y艣cie si臋, ze lekarz Wam " spapra" biust i w zerultacie b臋dzie jeszcze gorzej, ni偶 przedtem? czy biust rzeczywi艣cie po zagojeniu wygl膮da 艂adnie? czy poprawki, w razie potrzeby s膮 odp艂atne?

Udost臋pnij ten post

Pszczo艂ka nie wiem jak z poprawkami ale je艣li chodzi o wygl膮d biustu to wygl膮da 艂adnie, z daleka wcale nie wida膰 偶e co艣 jest robione, z bliska cienka bia艂a kreseczka- oczywi艣cie po oko艂o p贸艂 roku i operowane przez dobrego chirurga. Ja si臋 nie ba艂am, trzeba wybra膰 dobrego lekarza do kt贸rego ma si臋 zaufanie, kt贸ry ma dobre efekty. Polecam wej艣膰 na stronk臋 http://www.klinikachirurgiiplastycznej.pl/pl/galeria/pomniejszanie-piersi tutaj wida膰 jak wygl膮daj膮 PO, tzn przynajmniej u mnie si臋 na to zanosi a dr mnie zapewnia艂 偶e tak wygl膮da znaczna wi臋kszo艣膰 ich "dzie艂". Moje piersi by艂y du偶e, miseczka H wi臋c nawet jakby by艂y nie idealne to i tak super r贸偶nica, efekt bardzo 艂adny. Moje piersi s膮 idealnie symetryczne, cienkie blizny, 艂adny kszta艂t i rozmiar. Na pewno nie wygl膮daj膮 jak od rze藕nika:) polecam poszuka膰 dobrego lekarza z dobrymi opiniami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mimimimimimi
Natal 鉂わ笍 Jest dobrze, a nawet lepiej ni偶 dobrze ;) Jak opisujesz swoje cycusie to moje s膮 takie same... By艂am dzisiaj na zmianie opatrunku, wszystko OK, we wtorek zdj臋cie szw贸w. Piersi marzenie, tak si臋 nimi ciesz臋. Chodz臋 wyprostowana, od偶y艂am... Szukam w necie pi臋knej bielizny. Teraz chc臋 mie膰 taka jak JA CHC臉, a nie tak膮 jaka dla mnie jest ewentualnie dost臋pna :) Jak dobrze, 偶e Ja to zrobi艂am :) 呕e wybra艂am tego Lekarza :) Zdesperowana... szukaj w necie, jest wiele inforamcji na temat klinik, na temat lekarzy...nawet na forach lekarze si臋 og艂aszaj膮 i podaj膮 ceny. Mo偶esz negocjowa膰. To co uzbiera艂a艣 jest bardzo du偶膮 kwot膮. dzwonki, cycastaaga ;) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzwonki
Pszczolko Uwazam, ze przede wszystkim trzeba znalezc dobrego lekarza. Pewnie, ze dobre opinie w sieci to duzo. Dla mnie decydujace bylo spotkanie. Kiedys zle i tragicznie mnie zdiagnozowano i od tamtej pory ciezko mi zaufac lekarzowi. A moj chirurg zadziwil mnie normalnoscia, szczeroscia, spokojem i wiedza.Bylam przekonana, ze wszystko co moze nawalic to moj organizm i tego sie balam. Moze to madre, moze nie, ale zupelnie odrzucilam od siebie mysl, ze lekarz cos popsuje. Chcialam byc maksymalnie dobrze nastawiona. Pan doktor bardzo mi pomogl, rowniez swietny anastezjolog: pozytywny, otwarty, rzeczowy z poczuciem humoru. Zalozylam, ze moje piersi sa tak okropne, ze niewiele da sie zbabrac. Teraz juz wiem, ze to glupie, ale naj balam sie narkozy...Wiele czasu poswiecilam na lekture stron klinik i opinii. Rozwazalam. Dojrzewalam. Nie bylo wazne miasto i cena. To bylo do przejscia. Najgorsza byla moja lekarska blokada. Musialam temu lekarzowi zaufac w mega waznej sprawie.Wybralam. Dostalam termin. I juz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
kurcze znalaz艂am klinik臋 z Bia艂egostoku i musz臋 powiedzie膰, ze pani doktor chwali si臋 zdjeciami po zabiegu, kt贸re mnie przerazi艂y. Blizny po zagojeniu nie sa mo偶e najgorsze, ale te pozabiegowe fotki? Jaka艣 masakra. U mnie to zupe艂nie inaczej wyglada艂o. Jakie艣 takie niedba艂e te szwy, dziwne 偶贸艂te cos na sutkch. Zastanawiam si臋, czy mozna takie patrz膮ce na boki sutki jako艣 "naprostowa膰" i u艂o偶y膰 te piersi tak normalnie, z sutkami z przodu? co my艣licie? http://www.plastyczna.med.pl/Galeria/Operacja-zmniejszenia-biustu ja bym si臋 tu chyba nie operowa艂a...

Udost臋pnij ten post

No w艂asnie te偶 te zdj臋cia widzia艂am, przera偶aj膮ce....;/ ju偶 wola艂abym nie operowa膰 si臋 z takim skutkiem... i w艂a艣nie tego obawiam si臋, 偶e wydam kilkana艣cie tysi臋cy.. a potem b臋d臋 mia艂a co艣 podobnego. MASAKRA- oszpeci艂a t臋 kobiet臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mimimimimimi
Ojej faktycznie. Jaka艣 maskara. Jak to s膮 zdj臋cia wybrane do promowania Pana Doktora, hehe, to jak musz膮 wygl膮da膰 pozosta艂e.... Nie da艂abym tam sobie krwi pobra膰, a co dopiero wi臋cej.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
pszcz贸艂ko a widzia艂a艣 te? http://diamonddelphinium.wordpress.com/photos/#jp-carousel-59 my艣le, 偶e s膮 bardzo 艂adnie zrobione. A moim bardzo daleko do tych z poprzedniego linka. I z tego co dziewczyny opowiadaj膮 to nie s膮dz臋, zeby kt贸re艣 nowe piersi tak 藕le wyglada艂y!!!

Udost臋pnij ten post

te s膮 bardzo 艂adne:) jejku jakbym chcia艂a takie mie膰:) du偶o s艂yszy si臋 o spartaczonych operacjach, ale jestem dobrej my艣li:) ju偶 nied艂ugo uwolni臋 si臋 od tego ci臋zaru:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
i takich ci 偶ycz臋 Pszcz贸艂ko!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋