Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 Maj85ka
Kobiety, ja dzis bylam u mojej brafiterki i kupilam rozmiar D!!! a i tak mam jeszcze gaziki opatrunki i troche spuchniete piesi wiec tak jak chcialam zrobili miedzy C/D z rozmiaru L:-) stanik jest taki zapinany z przodu jak kazal lekarz co by je 艂adnie zebra膰. Og贸lnie jutro minie 2 tyg od zabiegu, troche mnie bol膮 tam w 艣rodku, takie obola艂e s膮, no i troszk臋 si臋 s膮cz臋 ale to juz minimalnie w por贸wnaniu do tego sprzed paru dni. Mia艂am te偶 ma艂ego krwiaczka, kt贸rego lekarz mi usun膮艂 wi臋c to mo偶e po tym. Ale 偶ycie nabiera innych barw kobiety... powodzenia Wszystkim czekaj膮cym!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 c贸rka 38
prosz臋 napiszcie mi do jakiego wieku mo偶na zmniejszy膰 piersi ? Moja mama ma 62 lata i ogromny biust przy wzro艣cie 158 cm. Ju偶 nie wyrabia na kr臋gos艂up czy w Szczecinie gdzie艣 robi膮 operacj臋 i mo偶e kto艣 ma numer telefonu do przychodni Na NFZ oczywi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwainaczej
Witam wszystkie "dziewczyny", a co? Po operacji z owymi milusi艅skimi cz艂owiek czuje si臋 jak nastolatka. P.s. jak d艂ugo po operacji zmienia艂 si臋 wam kszta艂t biustu? Pozdrawiam te przed i te po.

Udost臋pnij ten post

C贸ra Jestem ze Szczecina, z tego co wiem to takie operacje robi膮 w Gryficach i w Policach i chyba na Piotra Skargi..ale odradzam bo jedna z Pa艅 z tego forum mia艂a tam robione piersi na raty...raz jedn膮 i dopiero po jakim艣 czasie drug膮 ... Poszukaj numer贸w w internecie.. A wiek raczej nie ma znaczenia ...s膮 tu kobietki , kt贸re w艂a艣nie tak robi艂y operacje..poczytaj forum..;) Kasiol Wiem wiem...ale jestem niecierpliwa ...sama wiesz pewnie jak to jest ;) Dzi臋kuj臋 za rad臋

Udost臋pnij ten post

c贸rka 38 kilka dni przede mna byla operowana 80-letnia pani - widzialam, rozmawialam, wiem na pewno - po oddziale smigala jak 20 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania36
cycasta malgosia w zeszly poniedzialek mialam konsultacje w klinice dr.szczyta i tam p.doktor powiedzial mi, ze moze zrobic nawet malutkie piersi jesli chce, wiec wychodzi na to, ze jednak mozna..... mam wyznaczona date zabiegu na 25 lipca, zaczynamy odliczanie;-) bimbalki wspomnialas, ze mieszkasz za granica, mozesz powiedziec gdzie? pozdrawiam was goraco dziewczyny.....

Udost臋pnij ten post

mania36 ja od kilku lat mieszkam w Irlandii. Tak偶e ca艂e przedsiewzi臋cie wi膮偶e si臋 z braniem bezp艂atnego urlopu i takie tam...my艣l臋 sobie, 偶e tak z 6tyg mi wystarczy na operacj臋 i wizyty po???? No i tak sie zastanawiam jak z tym lataniem???

Udost臋pnij ten post

anulek 102 z tego, co dziewczyny pisa艂y, na pewno masz jeszcze opuchni臋te piersi i troszk臋 na pewno si臋 zmniejsz膮:) ale takie j臋drne D czy E na pewno jest cuuuuuuudne :) ja marz臋 o C ale D te偶 nie pogardz臋:p hehe

Udost臋pnij ten post

Bimba艂ki Jestem ze Szczecina i w klinice gdzie robi艂am operacj臋 by艂a w艂a艣nie Irlandka..przylecia艂a w ten dzie艅 gdy mia艂a planowan膮 operacj臋 i konsultacj臋, wcze艣niej korespondowa艂a z klinik膮 mailowo i telefonicznie...powiedziano jej jakie badania zrobi膰 ...i zakwaterowa艂a si臋 w cz臋艣ci hotelowej kliniki...a z lataniem nie ma najmniejszego problemu. Zawsze mo偶esz zadzwoni膰 i si臋 zapyta膰 ;) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

anulek 102 dzi臋ki za informacje:) pocieszy艂a艣 mnie:) bo tak w艂a艣nie si臋 zastanawia艂am jak to rozplanowa膰:) bo teraz jestem na etapiE CHCE ALE SI臉 BOJE ale bardziej chc臋 i decyzja podj臋ta:) troszk臋 sie obawia艂am jak z tym lataniem ci艣nienie i wog贸le...teraz to tylko kwestia kasy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania36
bimbalki ja mieszkam w uk od 12 lat....dopiero co mialam konsultacje w warszawie, a za 3 miesiace juz mam wyznaczony termin zabiegu.....tak to sobie zaplanowalam, poniewaz przyjezdzam na 5 tygodni na wakacje z dziecmi do polski.....kiedy powiedzialam lekarzowi ze mieszkam za granica,to powiedzial mi, zeby najlepiej na 5 dni zatrzymac sie w warszawie,pod jego okiem w te pierwsze dni, potem moge wrocic do swojego miasta w pl, a po 1.5 tyg mam sie pojawic na kontroli i zdjeciu szwow, i moze jeszcze na jednej kontroli przed wyjazdem z kraju a potem mam sie pokazac w miare mozliwosci, czyli wtedy kiedy znow przylece do polski....caly czas bedziemy w kontakcie mailowym i telefonicznym....takze nie jest to latwe przedsiewziecie ale da sie wszystko zorganizowac;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸rka 38
Dzi臋ki za odpowied藕 ale na Piotra Skargi nic nie znalaz艂am poszukam w Gryficach i Policach

Udost臋pnij ten post

Bimba艂ki Ja nie mam szw贸w kt贸re nale偶y zdj膮膰, wszystkie s膮 wch艂anialne i rozpuszczalne...a kontrola tylko w razie moich obaw...mog臋 p贸j艣膰 do ka偶dego gabinetu zabiegowego gdyby co艣 niepokoj膮cego si臋 dzia艂o..lub jecha膰 bezpo艣rednio do kliniki. Operacj臋 mia艂am 17stego kwietnia , wi臋c ponad tydzie艅 temu...jestem dowodem na to , 偶e to 艣wietna klinika i najlepszy fachowiec mnie operowa艂, nic mnie nie boli, nie s膮czy si臋 ...nie mam nawet strupk贸w...Ju偶 zrobi艂am zakupy stanikowe..normalnie funkcjonuj臋, cho膰 z rozs膮dku nie d藕wigam i nie uprawiam sport贸w... Nic si臋 nie b贸j..najbardziej w ca艂ej operacji i po bola艂o mnie zak艂adanie i wyj臋cie wenflonu ... Decyduj si臋 kochana bo szkoda czasu ....偶ycie bez balon贸w jest pi臋kne ;)

Udost臋pnij ten post

Mania36 , a gdzie ta klinika dr szczyta , w jakim miescie ? Napiszcie jak to jest w pierwszym tyg po, naprawde nie boli, ja sie bardzo boje.....da rade prezyc, bez wycia z bolu... Kurcze a myslalam ,ze wszystkie opcje wykonuja.... ja nie z Pl, ale jak mi tu powiedza ,ze nie da rady to polece o Pl...ja nawet chcialam zrobic mastektomie, zupelnie je obciac i odbudowac....jak mam zmniejszyc z H na D to zaden interes, , wiec bede szukac az ktos sie podejmie...szkoda bolu na male efekty , tak mysle....ja chce smigac bez stanika......ewentualnie z malusim B

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 40-stka
Cze艣膰 moje Forumowiczki, ja dzi艣 jestem po zdj臋ciu szw贸w z mojej poprawki, wszytsko wygl膮da 艣licznie, tak si臋 zros艂o i zagoi艂o, 偶e nawet nie mam 偶adnego strupka na szwach, a blizn ju偶 tej chwili prawie w og贸le nie wida膰, a za kilka tygodni nie b臋dzie ich wcale. aprad adres kliniki spokojnie znajdziesz w necie, w tej chwili to jest bardzo znany lekarz, bo w jego klinice jest kr臋cony serial dokumentalny o operacjach plastycznych, jak masz polsk膮 tv, to ogl膮daj. I nie stresuj si臋 b贸lem, to naprawd臋 nie jest nic takiego, ka偶da z nas troch臋 inaczej przechodzi narkoz臋, gojenie, ale dla wi臋kszo艣ci z nas wszystko odbywa si臋 bezb贸lowo i bezproblemowo. A po wszystkim piszemy: "dlaeczego ja tak d艂ugo czekalam" "czego ja si臋 tak ba艂am" :) cycasta Ma艂gosia jak Twoja wizyta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania36
aprad klinika dr. szczyta znajduje sie na warszawskim wilanowie.......tam ponoc zrobia tobie z wielkich cyckow nawet na A lub B tak mi powiedzial moj lekarz na konsultacji.....

Udost臋pnij ten post

40-stka gratulacje:) tych wyczekanych cudeniek:) anulek102 mia艂a艣 operacj臋 w Szczecinie tak??? a jestem spod Wroc艂awia wi臋c troszk臋 ci臋zko by mi by艂o chyba na konsultacje po je藕dzi膰 samej tak daleko??? A mozesz powiedzie膰 jaki to lekarz? czy tego nie ujawniamy bo nie wiem jak to jest, ze niekt贸rzy zaraz krzycz膮 偶e kto艣 reklamuje itp...

Udost臋pnij ten post

Arpad nie boli, jedynie szwy ci膮gn膮 troszk臋, pyralgina jedna wystarczy by ten dyskomfort zniwelowa膰. Ja wzi臋艂am jedn膮 pierwszego dni i drug膮 drugiego dnia i tyle. B贸lu nie czu艂am nawet kiedy przytula艂am dzieci czy si臋ga艂am szklank臋 z g贸rnej p贸艂ki czy my艂am g艂ow臋. O wyciu z b贸lu mowy nie ma. Ja nie wierzy艂am lekarzom kiedy m贸wili, 偶e nie b臋dzie mnie bola艂o. Tym bardziej, 偶e ja jestem raczej wra偶liwa na b贸l. Podejrzewa艂am, 偶e to "nie b臋dzie bola艂o" w moim przypadku b臋dzie b贸lem, kt贸ry po lekach da rad臋 prze偶y膰 ten pierwszy tydzie艅. Ale to lekarze mieli racj臋. Kiedy wsta艂am rano po operacji (17ta w pi膮tek operacja a o 8mej wysz艂am z kliniki) to by艂am pewna, 偶e jestem na lekach przeciwb贸lowych, pewnie mi podali przez wenflon jak spa艂am..ale si臋 w rozmowie okaza艂o, 偶e nic takiego nie dosta艂am bo nie ma potrzeby. Ale spoczko, moi lekarze te偶 m贸wili, 偶e 偶adna ich pacjentka im nie wierzy, 偶e nie boli i ka偶da u艣miechni臋ta lekkim krokiem wsiada do autka i jedzie zadowolona do domu, mile zaskoczona:) Oczywi艣cie ka偶dy odczuwa inaczej, ka偶dy jest inny tak samo jak ka偶dy lekarz jest inny i ka偶dy przypadek inny. Wi臋c mo偶e si臋 zdarzy膰 oczywi艣cie jakie艣 odst臋pstwo, ale tragedii nie b臋dzie:)

Udost臋pnij ten post

mania36 widz臋, 偶e jeste艣my w podobnej sytuacji:) ja w艂a艣nie tak planuj臋 konsultacje po wakacjach, bo przylatuj臋 na wesele, a p贸藕niej si臋 chyba um贸wi臋 na operacj臋 gdzie艣 za 3 mce bo w miar臋 spok贸j w pracy wtedy jest i mo偶e nie by艂oby problemu z urlopem...a moge zapyta膰 na ile ci wyceniono zabieg i jaki chcesz rozmiar??? jak na razie nikt tu nie pisze o Wroc艂awiu, wszystkie operujecie si臋 daleeeeko ode mnie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania36
bimba艂艂艂ki moj biust zostal wyceniocy na 14tysi niestety, ogromne pieniadze......moze to dziwnie zabrzmi ale dokladnie nie wiem jaki ma rozmiar ale jak to p.doktor okreslil moje piersi sa pokaznych rozmiarow, a chce miec male D.....lubie miec co pokazac;-) 40 stka gratulacje!!!!zuch dziewczyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissa999
Arpad17,lekarze zazwyczaj robia taki rozmiar zeby byl proporcjonalny do sylwetki.Wiadomo ze kazdy rozmiar ,teoretycznie z najwiekszego do najmniejszego da sie zrobic ale wiaze sie to z wiekszym ryzykiem,sam fakt ze sutki trzeba calkiem wyciac i przeniesc je wyzej zwieksza ryzyko ich obumarcia.

Udost臋pnij ten post

Bimba艂ki Dziewczyny tu pisa艂y wcze艣niej na forum o Wroc艂awiu..o szpitalu kolejowym i by艂y zachwycone..musisz poczyta膰 forum. Mnie operowa艂 dr. Krajewski jestem mu wdzi臋czna ..:)

Udost臋pnij ten post

dzieki dziewczyny.....to zaczynam myslec o tym powaznie.... a mam pytanie natury osobistej....samam nie wiem jak to okreslic....czy u was tez przez cycyki, mialyscie wycofanie sie z zycia....? ja juz nigdzie nie ide , jesli nie musze, w domu bez stanika najlepiej, a jak mam wyjsc i ubrac namiot to dostaje szalu, po ok 15-20 minutach juz odliczam czas do wolnosci, czyli sciagniecia tego gowna ze mnie, tak nie cierpie stanikow....poza tym u nas nie ma takich dopasowanych, nie ma 75 H, jest najmniejszy 85 , ale przewaznie 100 H , ja juz nie mam sil.....dluga droga ale sie nie poddam....zobaczymy czy moj ortopeda mi pomoze, bo chirurg to dziad skonczony on nie widzi problemu..a rodzinny uwaza , ze biust duzy to dla facetow dobrze, ja mu powiedzialam , to niech sobie chlopy gumowa lalke kupia...ja sie bardzo zamknelam w domu...niestety na problemy natury psychicznej nie daja skierowan na zmniejszanie...zostaje mi ortopeda.... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Natall, Melisa, Mania dzieki za odpowiedzi.... A macie namiary na ta klinike na wilanowie.....jakis numer telefonu, to dryndne sie zapytac....gdyby tu u mnie powiedzieli , ze nie da rady...to przylece do Pl....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do arpad 17
Arpad, ze wzgl臋d贸w psychologicznych te偶 mozesz dosta膰 refudnacj臋. Psychika jest najwazniejsza. My艣l臋, 偶e je艣li p贸jdziesz do psychologa i opowiesz o swoim wycofaniu z 偶ycia na pewno Ci pomoze. Rzecz jasna musisz znale偶膰 madrego psychologa. Zreszt膮 dziewczyny wczesniej pisa艂y, 偶e opinia psychologa mo偶e by膰 brana pod uwage przy kwalifikacji. Uwa偶am, 偶e masz szanse :)

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie dziewczyny, kt贸re si臋 operowa艂y we Wroc艂awiu to by艂 chyba jako艣 2007 rok czyta艂am wszystko z zapartym tchem kilka dni temu i one nakierowa艂y mnie w sumie na tego lekarza tylko by艂m troszk臋 ciekawa jak to sie teraz kszta艂tuje:) a dziewczyny mo偶ecie mi napisa膰 czy planujecie jeszcze dzieci?? Czy ju偶 pociechy macie odchowane i temat zamkni臋ty? bo ja tak mo偶e za dwa lata bym chcia艂a jeszcze jedno i tak si臋 waham, 偶e to mo偶e zniweczy膰 wszystko:) kocham dzieci i chc臋 jeszcze ale jak pami臋tam siebie z okresu ci膮偶y i po :O o ludzie...powiem tylko 偶e ze sklep贸w z p艂aczem wychodzi艂am bo nie mog艂am patrzec na siebie, a o publicznym karmieniu piersi膮 nawet nie by艂o dyskusji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 40-stka
Ci膮偶a to zawsze jest rewolucja w organizmie, wp艂ywa na wszystko pocz膮wszy od naszego laboratorium chemicznego czyli gospodarki hormonalnej, kt贸ra z kolei ma wp艂yw na ca艂e cia艂o, a sko艅czywszy na psychice, kondycji fizycznej i wygl膮dzie sk贸ry. Tak偶e musisz sobie sama podj膮膰 decyzj臋 czy zaczeka膰, czy dzia艂a膰 ju偶. Skoro masz ju偶 jednego skarba to tez znasz swoje cia艂o, sw贸j organizm i chocia偶 nie zawsze bywa tak samo, to troch臋 mo偶esz przewidzie膰 reakcje. Ja - znaj膮c siebie - przed ci膮偶膮 bym si臋 nie zdecydowa艂a. Szkoda by艂oby mi efekt贸w, kt贸re w moim przypadku na 100 procent uleg艂yby degradacji. O kwestii karmienia nie pisz臋. Bo po pierwsze r贸偶nie pisz膮 czy karmi膰 mo偶na czy nie, po drugie karmienie w "balon贸w" te偶 nie jest ani 艂atwe ani przyjemne, a poza tym na butelkach te偶 wyrastaj膮 normalni ludzie. Ale to moje zdanie, zapewne ile kobiet - tyle opinii. Kr贸tko m贸wi膮c: dobrze Ci radz臋 - zr贸b jak uwa偶asz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwainaczej
Witam. Czy kto艣 mo偶e mi powiedzie膰 ile trzeba czeka膰, zanim piersi przestana si臋 zmienia膰 po operacji i tak mi zostanie? Bardzo prosz臋 o odpowied藕. Mia艂am mie膰 po operacji B, a zamiast tego mam C.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋