Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość zabka681968
Gosia68. Z teg co piszesz,o tych gorsetach,to naprawde trudno wybrac ten wlasciwy,chociaz zdecyduje sie na ten jednak z pofam.Nie bede sciemniac,ze kieruje mna kasa.Martwia mnie troche te ramiaczka,ale moze tak jak napisalas sa bardziej dla osoby wyzszej,a ja mam 163cm,to tez moze byc roznie.Operacje mam tuz,tuz w poniedzialek musze juz byc w Łecznej,a operacja we wtorek jak nic sie nie wydarzy?.Od dwoch dni sni mi sie ze jestem po operacji i piersi mam za duze,to chyba efekt czytania wpisow i przejmowania sie zeby bylo dobrze.Tez martwie sie ze moge byc zawiedziona:(Sory jesli Cie troszke zdenerwowalam moimi pretesjam co do odp.Wszystkiego dobrego i powrotu do zdrowka:-)

Gość zabka681968
Gosia68. Odebralam dzisiaj moje wyniki i jest ok,ale nie wiem czy moje OB jest dobre 7/mm wydaje mi sie ,ze troche niskie.Pytam sie Ciebie,bo mialas tez z tym problem,tylko u Ciebie bylo wysokie,ale wiesz co o tym sadza w Łecznej.

Gość Gosia68
Nie przejmuj się, bo w ogóle nie petrzyli na OB, tylko zrobili inne badanie. A Twój wynik jest ok. Co do stanika, to faktycznie trudny wybór. Tak jak pisałam, wydaje mi się, że ten pofamu jest ok zaraz po operacji. Powodzenia, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać, jak już będziesz czuła się dobrze. Aguska, a Ty kiedy masz operację? też chyba w nastepnym tygodniu?

Gość zabka681968
Gosia68. Dziekuje:-)

Gosia ja ide do szpitala we wtorek więc operacja pewnie w środę mam nadzieje że wszystko bedzie ok trzymajcie kciuki!!

Gość Gosia68
Aguśka, tak właśnie kojarzyłam, że Twój termin się zbliża. Trzymam kciuki. Powodzenia dziewczyno. Wszystko będzie dobrze:-)

Gość toffik70
Zabka i Aguska powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki!!!

Gość zabka681968
toffik. Dzieki wielkie:-)

Gość zabka681968
gosciu idz sie zbadaj i u ksiedza wyspowiadaj,bo juz nic innego zrobic nie mozez kolego.

Gość gość
Witam. Mam tez problem z duzym biustem 75F/G,chciałabym go zmiejszyć z powodu problemow zdrowotnych, dyskopatia szyjna i lędżwowa.Mieszkam w Hamburgu ,czy ktoś moze miał do czynienia z dofinansowaniem przez kranke kasse?Jak to wyglada?

Gość gość
Witam, wszystkich czy ktos zmniejszał sobie biust na NFZ w Warszawie czy bardzo długo sie czeka ? , albo moze któraś z was była u dr .Krzysztfa Potockiego Wolinie szczypta za kasę?

Gość gość
Literówka ;) miało być w klinice Szczyta w Warszawie ;)

Gość zabka681968
Aguska65h. Juz jestem spakowana!!!:-) Jeszcze tylko male poprawki,glowa mi peka:-) A ty tez juz jestes w przygotowaniach?Od trzech dni mam sny o biuscie i zawsze jestem zmartwiona,ze są za DUŻE.Do zobaczenia na miejscu:-) :-) :-)

zabka ja jeszcze się nie spakowałam jutro coś ogarnę na razie jeszcze się nie denerwuje( może tyci tyci ) pewnie jutro sraczki dostanę.napisz jutro smsa wieczorem jak po badaniach i na której sali jesteś to tam wparuje we wtorek do ciebie jak zdąże zanim cię zaczną kroić i jakiegoś małego kopa w tyłek ci zapale oczywiście na szczęście pozdrowienia i szerokiej drogi!!!

Dzięki bardzo że trzymacie kciuki przydadzą sie odezwe się już po jak dojdę troche do siebie żabka ma jutro operacje o 7:30:-)

Gość cycasta Małgosia
Zabka, Aguska, trzymam kciuki, wszystko pójdzie super:-) Zdesperowana, kochana moja, jutro będę poza domem, to zadzwonię:-) Przyjazd w listopadzie jak najbardziej aktualny, bardzo się do Ciebie stęskniłam:-)

No zabka już po operacji, a Aguska pewnie na stole własnie? Nic się nie odzywają, ciekawe, co tam u nich. Może wieczorem do nich zadzwonię?

Hej dziewczynki zabka jest już po i dzisiaj już się lepiej czuje a ja niestety mam przełożony zabieg na jutro bo rano dwa razy zaslablam i mi robią dodatkowe badania trzymajcie kciuki żebym jutro znowu nie fiknela jestem zalamana ale muszę być dobrej myśli. Pozdrawiam was odezwę się jak będę mogła

Gość mmagda134
Aguska65h :) Bardzo mądre słowa. Musisz być pozytywnie nastawiona i nie poddawaj się strachowi. On ma tylko wieeeelkie oczy :) Pozdrawiam Ciebie i Żabkę. :)

Hej dziewczyny :) Mam do Was pytanko, byłam już tu u Was kiedyś, ale dopiero teraz rozpoczynam starania o dofinansowanie na operację na nfz, w związku z tym mam do was OGROMNĄ prośbę o odpowiedzenie mi na kilka pytań. Pod koniec lipca robiłam prześwietlenie kręgosłupa mam opis od ortopedy, że zaleca mi rozważenie operacji zmniejszenia biustu by odciążyć kręgosłup, bo już mam jakieś zwyrodnienia (kefoza...), jak myślicie czy coś takiego wystarczy? jutro po południu idę do mojej internistki i powiedzcie mi jaki jest następny krok, jakie skierowanie powinnam wziąć czy do lekarza chirurga plastycznego czy coś jeszcze powinnam zrobić? czy któraś z Was jest z trójmiasta lub planuje, robiła tu operacje, pomóżcie mi proszę :) miłego dnia Magda.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się