Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość gość Aga
Gosc , tak, ja mialam. I nie dopadla mnie zadna martwica, ani inne powiklania. :)

Gość gość
mozesz zasugerowac rozmiar piersi lekarzowi , ale oni przewaznie robia tak aby pasowal do twojej sylwetki i mial ladny ksztalt. nie zawsze da sie zrobic ladnych malych cycuszkow z wielkich balonow . Dla przecietnej sylwetki lekarze staraja sie zrobic ladne c-d. Jak kobieta jest troche wieksza i ma duzo do zredukowania to wyjdzie wiekszy rozmiar. Tak mi powiedzial lekarz. Najlepiej zaufac lekarzowi i zdac sie na jego doswiadczenie. Wiem ze przed operacja jest panika i nerwowka , ale ta operacja ma najwiekszy procent zadowolenia pacjentow ze wszystkich operacji plastycznych , sama ja przeszlam kilka lat temu i bardzo to ulatwilo moje zycie , chocby dlatego ze nie musze codziennie przed wyjsciem do pracy spedzac godzine na wybieraniu ciuchow , zeby moj biust nie rzucal sie w oczy. zycze powodzenia wszystkim , ktore czekaja na op.

Gość Mała Mi77
"Na stronie Orłowskiego jest informacja, że można się kontaktować mailowo." Wiem,dziękuję - napisałam wczoraj jak na razie cisza.... Umówiłam się na wtorek do internisty w NFZ - zobaczymy co uda mi się uzyskać.

Gość gość
musisz być pół roku po zakończeniu karmienia, piersi dochodzą w tym czasie do siebie, chyba nie chcesz mieć z tego powodu komplikacji?

Gość gość
Do Aga a jakie miałaś inne powikłania ?

Wisienka 6660 - ja w tamtym roku startowałam do Wrocławia na ul. Wisniową. Najpierw udałam się do Marka Paula który jest tam ordynatorem - miało być przy wsparciu Jarlińskiego byłego ordynatora. ale kwkwalifikacja musi być przez poradnie. I tam się zapisałam. Nie czekałam długo. Zostałam zakwalifikowana, ale..... Po pierwsze miałam donieść konsultacje internistyczną, neurologiczną, psychologiczną, ortopedyczną i spirometrię. Po drugie w poradni nie dają terminu tylko każą czekać na telefon - powiedzieli 2 lata. Ups. Zespół jest tam młody, niedoświadczony. Sam szpital tez mnie przeraził. W końcu opuściłem i uderzyłam prawie 600 km od Wrocławia do Łecznej. Tam też zrezygnowałam. Jestem po Warszawie.

Gość gość Aga
Gosc, napisalam, ze nie mialam zadnych innych powiklan :)

Gość anna7810
Dziewczyny a jak wygląda sprawa wizyt po operacji w Łęcznej? Z jaką częstotliwością są kontrole? Mam dość daleko do Łęcznej i chciałabym tak orientacyjnie wiedzieć?

Gość gość
do Aga. sorrryyy, źle przeczytałam

Gość Wisienka660
Hej, dziewczyny :) Oczywiście że nie chce mieć problemów i pół roku odczekam od karmienia ale znając opieszałość szpitalnej administracji chce rozpocząć procedure już teraz. Poza tym ręce w nocy cierpną mi tak strasznie od ciezaru jaki dzeigam ze to staje sie nie do wytrzymania! Pewnie lekarz dobiera piersi do sylwetki nie jestem wysoka i raczej szczupla więc MARZE o c. Bym mogla raz w zyciu wyjść bez stanika i nie potykac sie o swoje cyce! O_o Do Emilia, a w ktorym szpitalu we Wro tyle od Ciebie wymagali? Nad Łęczna sie zastanawiam ale to jest tak daleko choć nie wykluczam. Na tak przemawiaja terminy i opinie o dokotorze Mądrym.

Gość Wisienka660
Emila78 juz widze ze szpital na Wisniowej. Nie doczytalam :)

Gość Emilia78
O wisienko życzę ci bardzo. Ja mam jeszcze opatrunki a juz przymierzam sterty ciuchow i wszystko pięknie leży. Sylwetka odzyskała proporcje i lekkość. Mam miseczkę c\d ale dokładnie okaże się za jakiś czas, jak zejdzie opuchlizna i wszystko zacznie się normować.

Gość gość
Emilia, to Ty już jesteś w domu? Po ilu dniach Cię wypuścili ze szpitala?

Gość Mała Mi77
"Emilia78 dziś O wisienko życzę ci bardzo. Ja mam jeszcze opatrunki a juz przymierzam sterty ciuchow i wszystko pięknie leży. Sylwetka odzyskała proporcje i lekkość. Mam miseczkę cd ale dokładnie okaże się za jakiś czas, jak zejdzie opuchlizna i wszystko zacznie się normować" Ale Ci zazdroszczę....

Gość gość
Mała Mi, to tylko kwestia czasu, kiedy Ty będziesz po operacji:-))))

Gość Emilia78
Właściwie lekarz wypychał mnie następnego dnia. Zostałam 3 doby ze względu na to ze miałam daleko do domu. W Łęcznej trzymają 3 doby, a jak ktoś z daleka to i dłużej. Do niedawna tez zazdrościlam tym po. Doczekałam się. Od podjęcia decyzji o tym ze chce redukcji do finału czekałam 1,5 roku. Oj dziewczyny WARTO BYŁO. Życzę Wam szybko upływającego czasu :)

Gość gość
do Aga a czy dużo Ci zmniejszali ? I gdzie miałaś operację?

Mała mii Ulatowski choć nie ma go na spisie przyjmuje na pewno w poniedziałki.

Gość gość Aga
Gosc, zmniejszalam w UCK w Gdansku. Z rozmiaru 75L mam G/H. 4 rozmiary to sporo. I chociaz moj obecny rozmiar tez wydaje sie duzy, to przy wzroscie 175 i lekko zaokraglonej sylwetce wyglada ok :) najwazniejsze, ze problemy z kregoslupem ustaly jak reka odjal :)

Gość gość
Do Aga Ja też mam ból kręgosłupa można powiedzieć, że od grudnia to co noc budzi mnie ból. Jeździłam na terapie manualną trochę pomogło. Myślę, że po operacji też będzie lepiej tylko trochę się boję bo też mam mieć całkowity przeszczep.

Gość gość
gość Agata ja też miałam M/L i teraz mam F, też mam 175 cm i taką kobiecą sylwetkę:) kręgosłup nie boli, piersi sterczą ulga niesamowita, widać że mam ramiona, talię;) M.

Gość gość
ja też miałam przeszczep, spokojnie kręgosłup przestanie boleć zobaczysz jaka ulga! M.

Gość Wisienka660
Do Zeberko. Dokopalam sie do info ze bylas operowana na Chalbinskiego we Wro i ze wcale dlugo nie czekalas:) do tego z tego co pisalas mialas tylko zaswiadczenie od ortopedy. Zgadza sie? Jestes zadowolona? Czy mozesz mi cos więcej powiedziec doradzic ja tez planuje robic we Wroclawiu poki co, alternatywa jest Leczna. Pozdrawiam

Gość gość LEna
Hej dziewczyny Sledze to forum juz od dłuższego czasu, ale to moj pierwszy post Mam 30 lat i od paru lat chodzi mi po glowie zmniejszenie piersi, bylam juz na konsultacji u dr Szczyta w Warszawie ale wciaz mam watpliwosci, bardzo boje sie tych blizn tym bardziej, ze moja skóra jest podatna na rozstepy i boje sie jak bedzie sie to wszystko goic, moim problemem sa piersi w rozmiarze 70 E , pewnie wyda Wam sie to dziwne, gdyz czytam, ze wiekszosc z Was ma duzo wieksze piersi, ale mam 162 cm wzrostu i wage 48 kg, moj biust wydaje sie byc gigantyczny, tak bardzo chcialabym miseczke C i przestac sie garbic pod ciezarem biustu .... Dziewczyny czy któras z Was robila ten zabieg u dr. Szczyta ? Czy jest szansa zeby zobaczyc foto jak biust wyglada po operacji i czy jestescie zadowolone z efektow?

Gość gość
u Szczyta chyba ciężko być niezadowolonym tylko ponoć czeka się długo. E to większość z nas ma po operacji ale pewnie masz obwisłe piersi, skoro Cię stać to śmiało na pewno nie pożałujesz powodzenia :) Szczyt ma swoją stronę

Gość gość
dziewczyny można mieć lakier na paznokciach do operacji ?

Gość gość
Podczas operacji anestezjolog bada nasycenie tlenem krwi podlączając aparaturę do palców. Lakier zaburza wyniki.

Gość gość
lakier nie jest wskazany z tego wzgledu ze po siniejacych paznokciach widac ze cos jest nie tak. A nie bardzo to widac jak jest lakier na paznokciach A do dziewczyny , ktora ma miseczke E , to tez takowa mialam i balam sie blizn , ale pozbylam sie dwoch numerow biustonosza i operacja byla warta ledwo widocznych blizn. Poza tym czytalam ze Szczyt robi glownie z jedna pionowa blizna i jest naprawde dobry. Nie patrz na rozmiiary dziewczyn na tym forum , bo one naprawde maja ogromne rozmiary i dla nich E to jest nic , ale jak dla mnie zmniejszenie dwoch - trzech rozmiarow jest warte. powodzenia.

Gość gość
Witam! Zastanawialiście się kiedyś ile miesięcznie wydajecie na internet? A gdyby tak zupełnie nic nie płacić? Świetna opcja co? Oferta limitowana więc spieszcie się ludziska!! ZAMÓW : http://news-pl.ml/WAvd4 Korzystam już kilka dni i spisuję się świetnie! Internet dostępny dla sieci: Plus, T-Mobile, Orange oraz Play

Gość gość
Wisienka 660 niestety Zeberko się nie odzywa, a tez jestem ciekawa co tam u niej. Powiem Ci tak, jak byłam na Chałubińskiego bodajże w kwietniu, chcieli mnie operować w czerwcu(bisut mam spory 65 J), ale, że we wrześniu wychodzę za maż postanowiłam to odłozyć na po ślubie, stąd mam się tam pojawić w sierpniu, aby ustalić nowy termin. Generalnie nie było problemów, choć swoje trzeba odstać, potrzebne było tylko zaświadczenie od ortopedy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się