Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość narrow_minded
Bozka nie, 33 w jednej, 32 w drugiej od gory i w obu 18 cm od spodu. Moze cos przekrecilam w emocjach ;) Odpoczywaj i ciesz sie ta "drobnoscia" ;)

Donia, ja tez z Wlkp. :) A przyjeżdzasz dzień wczesniej? Mi lekarka radziła na konsultacji zeby przyjechac dzień wczesniej i przespać się w Łęcznej w hotelu, tym bardziej że może nie byc dobrych połaczeń żeby akurat na 9.00 przybyć. Ja w kazdym razie przyjadę wczesniej, tzn 19go :)A kiedy się zapisywałaś?

Gość Paula75L
A można się nie złapać z tak wielkimi piersiami jak ja mierzone od mostka mam 22 cm rany chyba najwięcej mam :-( Ah już się nie mogę doczekać sierpnia mam nadzieję że mnie zakwalifikuja...

Paula na pewno się załapiesz, im większe piersi tym większe szanse Donia- właśnie się pojawiłam na wizażu, do zobaczenia :)

Gość gość
Pula jak masz usg piersi lub mammografię i skierowanie do poradni to na pewno Cię zakwalifikują. Zaświadczenie od ortopedy tez pewnie już masz.

Gość Paula75L
Gość nie mam usg piersi jeszcze ale zrobię do 4.08 mam rtg kręgosłupa szyjnego i piersiowego i wszystko od neurologa plus skierowanie do poradni plastycznej..

Gość Paula75L
Dziewczyny jeszcze pytanie lepiej zrobić usg piersi czy mammografie?

Gość narrow_minded
Zalezy jakie masz wskazania. Mammografii zasadniczo nie robi sie przed 40, chyba ze sa pobudki-np.nowotwory piersi w rpdzinie. Tu im usg wystarcza

Gość gość
mi powiedział dr Madry ze USG wystarczy i to tez zrobilam

Gość Paula75L
Aha ok dzięki dziewczyny.. Wolę mieć na wizytę już to usg.

Gość Karmi71
Paula ma wizytę kwalifikacyjna musisz koniecznie mieć usg piersi bez tego nie ma rozmowy . Mozesz nie mieć zaświadczenia od ortopedy i dowieść ale usg to podstawa kwalifikacji także zabierz na pewno

Gość Donia841
Narrow jak tam wychodzisz do domku???

Gość gość
Karmi nie gadaj tak bo ja nie mialam ani usg ani mamografi a mialam przywiezc na operacje jak juz jechalam chyba zeby cos wyrylo to mialam dzownic do dr Madrgo - wiec nie siejscie fermentu ze musi miec dziewczyna wszytko

Gość Karmi71
Ja nie sieje fermentu tylko pisze co na swoje oczy widziałam jak byłam na wizycie po operacji 10 dni . Dr Mądry odesłał dziewczynę i nie dał jej terminu bo nie miała usg piersi. Na forum wizaż o tym pisała druga dziewczyna która tez byla tego świadkiem . Teraz sa juz bardziej restrykcyjne wymogi bo maja zmniejszyć ilośc robionych tam piersi . Raczej przykro by było jechać z drugiego końca Polski i być odesłanym Tylko dlatego ze sie nie miało usg . Moze ciebie zakwalifikowali bez usg ale 9 czerwca dr Mądry odesłał panią bez usg do domu i płacz nie pomógł

Gość Paula75L
Dobra i tak miałam zrobić to usg piersi na wizytę teraz 4.08 ja nic od ortopedy noe będę mieć dziewczyny ortopeda odesłał mnie do neurologa bo mam sztywnienie palców u rąk przez kręgosłup wkurzyl mnie tylko. 12.07 idę do neurologa po cała dokumentację do wizyty. Wiecie już się doczekać nie mogę po drugie boję się że coś będzie nie tak i mnie nie zakwalifikuja :-(

Gość moody0
Witam, mam pytanie o lekarzy w pobliży Katowic. Możecie kogoś polecić? Długo się czeka na wizytę? Mój Rozmiar to 80H, ale już powoli i ten zaczyna być za mały - piersi wychodzą górą. Mniej więcej przeczytałam forum i wiem, że jest taka możliwość żeby się starać o operację na NFZ,ale chciałabym się dowiedzieć o jakiegoś sprawdzonego lekarza. I czy ewentualnie jest tu ktoś kto miał tam wykonywane zmniejszenie piersi. Jak w ogóle powinnam się przygotować do takiego zabiegu teraz? Bardzo proszę o odpowiedź. :)

Gość Bodzia74
Gość Karmi nie sieje zamętu tylko pisze prawdę. Ja będąc na pierwszej wizycie u dr Mądrego nie mialsm usg i powiedział mi że bez tego nie ustali mi terminu operacji więc musiałam jeszcze raz jechać na wizytę

Gość karmi71
Paula bardzo często doktor godzi się, aby zaświadczenie od ortopedy dowieść na operację, ale to Twoja decyzja.U mnie tak było. U Doni doktorka kazała jej wszystkie dokumenty przedstawić. Mi też ortopeda nie chciał dać skierowania do poradni chirurgii to poszłam do rodzinnej , potem wróciłam do tego idioty i powiedziałam, że ma mi na zaświadczeniu napisać jaką mam wadę kręgosłupa i nic więcej. Oczywiście potraktował mnie znowu po chamsku, ale zaświadczenie, że mam chory kręgosłup musiał wydać bo miałam prześwietlenie i opis. Nic tam szczególnego nie napisał tylko, że uszkodzony kręgosłup na jakimś tam poziomie, ale wystarczyło. A gdyby Cie bardzo przypiliło to zaświadczenie możesz wziąć też prywatnie albo od neurologa. Ale myślę, że i bez zaświadczenia dostaniesz termin, a potem załatwisz coś.

Gość Paula75L
Karmi jiz dziś byłam na usg piersi mam. Od buca ortopedy nic nie dostanę tylko od neurologa którego mam 12.07. Ortopeda wysłał mnoe do neurologa bo sztywnieja mi palce u rąk. Ortopeda stwierdził tylko skolioze i dał skierowanie do neurologa. Wkurzyl mnie tylko.. Nie ma szans bym do niego wróciła. Neurolog musisz wystarczyć..

Gość karmi71
Paula było mu powiedzieć żeby Ci napisał, że masz tą skoliozę. Mylisz, że mi ten konował coś napisał? chyba 1 zdanie, aż dzwoniłam do Mądrego czy wystarczy tyle.Jeszcze tak nabazgrał, że i tak nikt nie wiedział co tam pisało. Miałam się go na koniec zapytać czy to z jego prywatnych pieniędzy ta moja operacja, że takie mi robi problemy. W ogóle w trakcie wizyty jak wymusiłam na nim, że musi mi napisać że mam chory kręgosłup to chciał mnie z gabinetu wyprosić. Paula jedź na razie bez zaświadczenia, powiedz w razie czego, że są urlopy i dowieziesz na operację. A może neurolog Ci potem da? Też można.

Gość Paula75L
Karmi neurolog mi da no już idę do niej drugi raz i babeczka od razu mi powiedziała że mi wszytko wypisze do operacji.. Myślisz że jeszcze będzie potrzebny ten konowal ortopeda? Najwyżej pójdę prywatnie gdzieś bo chce mieć tą operacje

Paula 75l nie masz największych bo sporo dziewczyn tutaj miała z góry 30 i więcej a z dołu 15 i więcej . Dziewczyny to prawda z tymi zaostrzeniami z zakwalifikowaniem do zmniejszania więc lepiej mieć na 100 procent USG żeby nie było płaczu bo teraz zapisują już na 2018, będę 7.07 na kontrolę swoich piersi zobaczymy co i jak , jeszcze odrobinę cieknie no i siniaki , pod prawą piersią mam mocniej naciągnięty szew niż pod lewą , ale mam nadzieję że jak zdejmą szwy to sie wyrówna . Narrow jesteś juz w domu ?

Bożka a jak twoje piersi ty juz w domku od piątku prawda? Wszystko ladnie sie goi?

Gość Paula75L
Oj Bozka chyba mam jedne z największych niestety. Chcę mieć wszystko by nie jeździć w kółko czekać na wizyty noi palić benzynę na darmo tak naprawdę dlatego pytm Was co jeszcze mo będzoe potrzebne po wizycie u neurologa Napiszę co ma i czy coś Jeszcze mi podpowiecie zrobić.. Bozka mam nadzieję że szybko się zagoja rany. I jak teraz się podobają piersi po operacji?

Gość karmi71
Bożka czyli u Ciebie wszystko standardowo i na dobrej drodze. Jak tam zadowolona jesteś z kształtu i wielkości? Paula oczywiście, że może być zaświadczenie od neurologa.

Gość karmi71
Ciekawe czy narrow dotarła do domu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się