Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zaraz udusze..

problemy z oddychaniem...

Polecane posty

Gość sie zaraz udusze..

...mam za soba chorobsko wstretne...silne przeziebienie..kaszel..katar..bole glowy miesni stawow...katastrofa...w ostatnie dwa dni gdy juz bylam prawie zdrowa zaczelam miec problemy z oddychaniem..i mam je do teraz (juz 5 dzien)...wyglada to tak..ze jak uda mi sie zasnac to czesto budze sie z uczuciem braku tchu...i ni moge zasnac bo sie dusze brakuje mi oddechu dostaje takich atakow tez czasem w dzien ...bardzo to meczace...moze ktos wie jak tego sie pozbyc?:)...

Gość sauronka
może to nerwica?

Gość może masz
zapalenie oskrzeli ?

Gość poczatki astmy oskrzelowej
tez to mialam

Gość zap. oskrzeli
lub płuc ty do lekarza jak najszybciej zmykaj i to już!!! do przychodni gdzie dyżur mają

Gość Muffinka
Cierpię na tę przypadłość od jakichś 2 lat. Pojawia się zawsze z delikatnym przeziebieniem, które znika po 1-2 dniach, a zostaje ten uporczywy brak tchu. I zawsze wtedy ratuje mnie albo antybiotyk, albo inhalacje.Ale 2 tygodnie mam zawsze wyjete z życia. :( niestety do tej pory nie wiem, co to jest, bo sugerowano mi zawsze zapalenie tchawicy,a ostatnio lekarz powiedział, że może to po prostu alergia. Ja raczej stawiam na to pierwsze Zmykaj do lekarza, bo nastepne są juz oskrzela i płuca. Więc nie ma żartów !