Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emalka89

Jak brać??

Polecane posty

Gość emalka89

Witam! mam pytanko. byłam u lekarza, i przez 3 miesiące brałam Logest. teraz mam przepisany Regulon, i nie wiem jak go mam brać. czy mam dalej kontynuować sposób brania, czy w związku ze zmianą leku muszę jakoś inaczej... bo ginekolog powiedziała mi ,ze mam brać dalej tak samo, czyli 7 dni przerwy, a na 8 wziąśc. a w ultoce pisze nieco inaczej...:/ proszę o pomoc!!

Gość Miarka22
Bierz jak każe lekarz, ale w twoim wieku już się truć hormonami;/

Gość chyba zartujesz
dziewczyna ma 17...to chyba normalne,ze wlasnie w takim wieku trzeba brac tabletki,zeby nie zajsc...ja mam 23 lata.i wlasnie majac 17 zaczelam wspolzycie...wydaje mi sie to odpowiedzialne... co innego jak 13-15 latki zaczynaja wspolzycie...

Gość emalka89
nie prosiłam o komentarz czy nie za wcześnie biorę, ale o to , co zawarłam w tytule. Uważam,ze jestem właśnie odpowiedzialna razem z moim partnerem, bo uważamy i mamy wszystko pod kontrolą jeżeli chodzi o seks :) a uwież mi...znam osoby, które w moim wieku nie biorą tabletek, nie zabezpieczają sie także ochroną mechaniczną - gumki ani niczym innym. to sie nazywa dopiero głupota!!! czyli mam brać normalnie dalej, tak?? jak po 7 dniach przerwy, tak??