Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomeka

NIE CHCIAŁEM IŚĆ NA RANDKĘ PONIEWAŻ....

Polecane posty

Gość tomeka

kolega dał mi zdjęcie koleżanki swojej dziewczyny i poprosił bym poszedł z nią na randkę, że niby do siebie pasujemy, te same zainteresowania ble, ble...jak zobaczylem fotkę szok...brzydka, cera jakby zszarzała, ale kumpel mówił żebym poszedł a nie pożałuję. Myślałem, myślałem, w końcu poszedłem i wiecie co???????????okazalo się, że ona jest bardzo ładna, nie piękna ale ładna, tak fatalnie poprostu wychodzi na zdjęciach.Randka byla super, za godzinę jestem znów umówiony. Jak to fotka może zmylić człowieka. Pierwszy raz tak miałem. Co wy na to? Biegnę na spotkanie a wy piszcie i nie oceniajcie urody przez pryzmat jakiegoś zdjęcia.

Gość ciocia Miecia
haha, ale prawde odkryles! na kazdym zdjeciu sie wychodzi inaczej :P

Gość no to w sumie dobrze
że poszedłeś! a ze zdjęciami to różnie bywa, jedni wypadają fajnie inni w ogóle nie są fotogeniczni nie wiem od czego to zależy ale tak jest

Gość dobrze że to nie ja
byłam ;) bo mam na odwrót, nie wiedzieć czemu na zdjęciach wychodzę znacznie lepiej, niż wyglądam w rzeczywistości, czasem aż się nie poznaję :o

Gość Ibigail
Ja wole orginaB:)

Jak ja wychodzę na foto to szkoda gadać :( Normlanie koszmar :( Dobrze, że w realu jest spoko.