Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu_b

Pomóżcie wybrać kolor soczewek!!!

Polecane posty

Gość lulu_b

jaki kolor jest najciekawszy? planuje niebawem zakup kolorowych soczewek i nie moge się zdecydować :( a moja tęczówka jest szara ;/ tutaj są kolorki: http://www.freshlookcontacts.com/

Gość **wwaaww**
ja mam niebiesko szare oczy i kupiłam MOONLIGHT z Freshlooka, na obrazku wyglądały pięknie, zakładane na takie oczy modelki, byly szczegolnie polecane.. kupilam, i wyglada to okropnie na moich oczach, tzn ja mam bardzo jasne oczy, a soczewki te przyciemniaja mji je i wtedy sa takie bez wyrazu :( takie nijakie.. zanim kupisz- przymierz koniecznie jakies probne, bo mozesz sie rozczarowac tak jak ja.. pzdr.

Gość andzelindaaa
Ja mam zielone piwno - zielone oczy i postanowiłam dzięki soczewkom sprawić żeby były zielone. O panie!!! Niby u optyka dobrane - długie zastanawianie się czy arto wydac kasę - a jak je załozyłam to po prostu koszmar. Zamiast rozjaśnic - przyciemniły i wogóle jak mnie w domu zobaczyli to mówili: " A co Ty masz takie dziwne oczy dzisiaj???" Ja mam nauczkę. Moze Tobie sie uda dobać. ja ju dziękuję - nie będę więcej wyrzucała kasy w błoto. Wyglądałam jak chodząca tragedia!!!

Gość bardotka
Eee ja sobie zakupiłam niebieściutkie Freshlooki i jestem zadowolona, kolor jest fajowy, bo bardzo rzuca sie w oczy, a właśnie o to mi chodziło :D żeby przyciagnąć uwagę... wiadomo kogo ;)

Gość bardotka
a mi z tej strony podoba się jeszcze ametystowy kolorek, na szrych oczach może wyglądać nieźle :) To będą moje następne :D

Gość Jarunia-uf
heeeeeeej - a jak nie chcę mieć kolorowych to które będą najlepsze??? chcę żeby były tanie, ale żeby były wygodne, bo jak kiedyś dostałam jakieś na uczelni to myślałam że mi oczy powypadają :((( nie chcę kolorowych tylko takie maksymalnie przezroczyste, żeby oko naturalnie wyglądało. i takie, żeby miały filtry do komputera, bo dużo pracuję

Gość lulu_b
Ja zanim kupie jakiś konkretny kolor, to poproszę o jedną soczewkę próbną - mam nadzieję że tak można :) A powiem wam, że ja napaliłam się na te soczewki kolorowe , bo moja znajoma w szkole nosi jakiś taki miodowo-brązowy kolor i oczy jej ślicznie błyszczą w słońcu i są bardzo wyraziste, czego o moich niestety nie można powiedzieć :/

Gość lulu_b
Ja teraz noszę zwykłe miesięczne O2optix, bo podobno są najlepsze. Ja ich na oczach nie czuję w ogole więc chyba jest ok :) a zdejmuje je czasami bardzo poźno, teraz jeszcze mam je na oczach i jeszcze wszystko widze, a oczy nie wzywają pomocy :D

Gość Mandolina.
zgadzam się z lulu_b - o2optix to na 100% najlepsze soczewki na rynku. żadne nie są takie, i włąsnie w cenie są tańsze od jednodniowych więc nie rujnują a spokojnie przy komie można w nich siedzieć, cieńsze od nich są chyba tylko takie jednodniowe Dailies, ale one drożej wychodzą jak się codziennie nosi :(

Gość digis
Z tych , które prezentują na tej stronie, do której podałaś link, najfajnieszy kolor według mnie to pure hazel - ślicznie wygląda do czarnych włosów, tak jak u tej japonki :)

Gość lulu_b
Coż czuje , że zdecyduję się na Colorblands Blue, są naturalne ale dla mnie ten kolor jest zupełną nowością :)

ja mam Freshlook Dimensions - pacycif blue. szczegolnie polecane do jasnych oczu. zmiana miala byc dyskretna, podkreslajaca kolor teczowki. natomiast zmiana jest po prostu razaca, wyglada to bardzo sztucznie. zamiast podkreslic, przyciemnily mi oczy tak, ze sa prawie granatowe:( a ja chcialam zeby pozostaly jasnoniebieskie. rozczarowalam sie bardzo. kupilam je z mysla noszenie na codzien, niestety wygladam w nich jak kosmita:( dlugo sie wahalam miedzy tymi a freshlook radiance moonlight - ale po opinii kolezanki **wwaaww** widze, ze nie mam czego zalowac..... **wwaaww** ---------------> radiance - moonlight przyciemnily ci teczowke??? na zdjeciach tak jakby rozjasniaja. i w ogole fajnie wygladaja. pytam, bo zastanawialam sie nad ich kupnem, ale z drugiej strony, dimensions na zdjeciach tez fajnie wygladaly:(

Gość eden
Powinnaś spróbować w takim razie Freshlookow Radiance, bo one daja delikatny efekt, Dimensions mają czarną otoczkę i jsne tęczówki wydają się wyraźniejsze i większe, za to w Radiansy nie zmienią twojego naturalnego koloru tęczówki, tylko lekko go podkreślą, moonlight i eden - to dwa kolory które świetnie wygladają na jasnych tęczówkach, przynajmniej takie jest moje zdanie :)

Gość baniuszka
Ja tylko jeden raz miałam kolorowe soczewki. Mam brązowe oczy i trudno było coś dobrać - wahałam sie pomiędzy turkusem w colorblands a jakimś niebieskim. Wybrałam turkusowe i wyglądały mega fajowo wiec moge polecić.

Gość ninka111
Pomóżcie bo nie wiem jaki kolor soczewek wybrać bo chce przyciemnić swoje oczy. Kolor moich oczów mam zielone, nie jasne nie bardzo ciemne - taki khaki kolor :) taki nijaki :) soczewki chce założyć na okolicznościową imprezę i nie wiem jakie soczewki będą najlepsze ???