Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Gość jeszcze przed JUŻ PO
"gość taka ja" Ja akurat pas, gorset i usuwanie blizn laserem mam już w cenie . Sama nie muszę nic dokupywać oprócz antybiotyku i leków p.bolowych

jeszcze przed JUŻ PO - powiem szczerze, że o Ciebie zadbali laserowe usuwanie blizn- super a po jakim czasie to się robi?

usuwanie blizn laserem bede miała po upływie 5 miesięcy

Hej jestem po konsultacji wszystko ładnie pięknie tylko nie pasuje mi termin (dopiero na grudzień) mogłybyście mi doradzić dobrego lekarza w trójmieście? dziękuję

Hm, no do grudnia jeszcze kawałek czasu, ale z drugiej strony to może warto poczekac. Uzbierasz kasę :) poczytasz sobie o operacji

Gość Czarna0987
jestem 3 tygodnie po operacji, bólu już prawie nie ma wcale, ale do noszenia normalnego stanika doczekam jeszcze ten tydzień, żeby nosić specjalny równo 4 tygodnie :D a jak jest z kwestią opalania? Słyszałam różne opinie, od takich że 4 miesiące bez Słońca, aż po takie, że po 2 tygodniach można się już opalać. Czy mocny krem z filtrem na blizny załatwi sprawę? Nad morzem będę 5 tygodni od zabiegu

Gość gość  1234
Dziewczyny a powiedzcie mi ile dni po okresie byłyście przy operacji ? Bo wyczytałam gdzieś że powinno być 2 tyg.

Gość Roza85
Hej dziewczynki, ja mialam okrtes 20 czerwca a operacje 2 lipca, choc dziewczyna z ktora lezalam miala dostac okres jakos w dniu operacji wiec tydzien wczesniej udala sie do ginekologa i wziela tabletki na podtrzymanie okresu czy jakos tak, a ja jestem 3 dobe po operacji, dzis czuje sie bardzo dobrze, doba w szpitalu , nie bolalo tyle co meczylyly mnie wymioty chyba narkoza z tego co slyszlam na mnie dobrze nie dziala, czyli jedna dobe w klinice kolejna doba w domu, niestety moge tylko brac paracetamol 2 tabletki co 8 godzin wiec jak sie domyslacie w druga dobe bylo kiepsko a wlasciwie w nocy bo jak sie lezy to jest gorzej , 3 doba juz lepiej choc tez nie spalam za duzo ale bolu bylo zdecydowanie mniej i zobaczymy jak dzis bedzie :)) W dzien bylo juz super !

Dlaczego takie słabe pezeciwbolowe daja,ja akurat nie robiłam w polsce ,ale po narkozie sie wybudzilam i zero bólu ,pozniej także,po operacji zaraz chodziłam,jadłam itd,sama wszystko robiłam,moja kolezanka 2 tyg z bólu umierała ,nie spała itd .

Gość Roza85
daja mocniejsze tylko ja nie moge bo mam problem z jelitami i nie kazdy lek toleruje, dlatego tez czulam ten bol bo normalnie dzieczyny biora np: ketanol i nie czuja az takiego bolu.

ja jestem 10 dni po i w miarę normalnie funkcjonuję- tylko na wolniejszych obrotach. Dla mnie najgorsza była 1 doba (niestety tez miałam wymioty)- w szpitalu spedziąłm 2 doby. W domu brałam ketonal. mi lekarz zalecił nosić gorset pooperacyjny 3 miesiące 24h + pas uciskowy 3 tyg. Oczywiście jak minął 4 tygmogę zakładać na kilka godz stanik tzw miekki ale najlepiej nosić gorset pooperacyjny.

Gość Roza85
Jeszcze przed JUZ PO : a jakie wzielas implanty i jaki mialas biust wyjsciowy?, zadowolona jestes? zmniejszyl ci sie jakos znacznie biust?, bo mowia ze troche leci w dol ?

"Roza85" . Ja miałam rozmiar biustu AA- nawet po nachyleniu do przodu skóra nie wisiała. Zawsze tak było jedynie w ciązy i podczas karmienia miałam pełne "A".. Lekarz polecił mi w styczniu rozmiar implantu 325 lub 345. Jednak ja w dniu operacji zdecydowałam się na większe i mam implanty 400cc. (lekarz sam mi te zaproponował, bo powiedział ze skoro chce mieć większe to jak włoży 375cc to nie będzie za bardzo różnicy) Jestem BAAAAAArdzo zadowolona. Mam 170cm wzrostu waga 54kg i piersi są idealne. Jak na razie opuchlizna dopiero teraz powoli schodzi- więc w tej chwili są bardzo nienaturalne ale ja i tak nawet w obecnym stanie jestem zadowolona.

Gość Marcela28
fajnie że kolejna dziewczyna jest zadowolona. grunt to dobrze wybrać lekarza, zdecydować się i działać! ważne żeby być zdecydowanym na taka operację:)

Gość gość  1234
O tak, ja jestem bardzo zdecydowana. Termin zbliza sie wielkimi krokami bo to juz 1 sierpnia :) czekam od marca wiec juz kawalek czasu za mna :) ale chce, chce bardzo :D

Gość gość
Cześć dziewczyny, nieśmiale dołączam się do tematu odnośnie powiększenia biustu. Za trzy tygodnie mam mieć operacje. Im bliżej tym bardziej się boje i zaczynam się zastanawiać czy nie zrezygnować. Boje sie,że efekt nie bedzie taki jakiego oczekuje. Po konsultacji z lekarzem wspólnie dobraliśmy implanty okrągłe 300cc. Dziewczyny jak wygląda rekonwalescencja? ból długo się utrzymuje? Czy któraś z dzieczyn operowała się u dr. Mateusza Zachary?

Gość gość  1234
Gosc, tez sie martwie efektem ale mysle ze mimo wszystko warto :) mi lekarz rowniez dobral 300ml ale anatomiczne, ma wyjsc pelne C i mam nadzieje ze tak bedzie :) kiedy dokladnie masz termin operacji ?

Gość gość
Gość 1234 własnie miałam do Ciebie pisać :) Ponieważ po przeczytaniu kilki postów wyżej zauważyłam ,że jesteśmy podobne ,,gabarytowo'' :) termin mam 5 sierpnia. Okropnie się boję :( Mogę zapytać jakiego lekarza wybrałas?

"Gość"jeśli chodzi o ból to tak juz wcześniej pisałam-PIERWSZA DOBA MASAKRA ale potem coraz lepiej ;). Ja niestety źle zniosłam narkozę bo w sumie 7 razy wymiotowałam a to potęgowało ból. Jestem 13 dni po operacji i normalnie funkcjonuję-tzn prawie ;) bo uważam na wysiłek i podnoszenie rąk. Ze szpitala wyszłam po 2 dobachi trzeciego dnia sama umyłam sobie głowę, ugotowałam obiad... Największy problem miałam w nocy- nie można się samemu podniesć i boli kręgosłup ... Uważam ze dla takiego efektu który jest obecnie warto było pocierpieć.Ja miałam rozmiar piersi AA- zdecydowałam się na implanty okrągłe 400cc.Jestem bardzo zadowolona chociaż lekarz doradzał mi 345cc

Gość gość
jeszcze przed JUZ PO dziekuje za informacje. Kurcze trzeciego dnia myłaś głowę?! Terminator normalnie :) :) Ja sie przygotowywałam,że przynajmniej tydzień nie bede mogła rekami ruszać,czyli nie jest tak zle. To pocieszajace :) Jeju ta narkoza.... nie sadziłam ,ze az tak zle można ja zniesc. Ja niestety też posiadam małe piersi,nieszczesne A . Gdyby nie długie włosy to ludzie w kolejce,pewnie mówiliby ,,Przepraszam chłopczyku''...:/ Mogłabym zapytać u jakiego lekarza robiłas?

Gość gość
kiedy w koncu bede mogl polac te Moje maluchy monte? Huh?

Gość jeszcze przed
Gość- ja robiłam w Poznaniu Klinika Mandala beuty u doktora Dydymskiego. Ja jestem dosyć odprona na ból ale przez pierwszy tydzień łykałam Ketonal. Nie ukrywam ze wykonywanie codzienny czyności sprawiało mi problem ale na wszystko znalazłam sposób-np lóżko otwierałam i zamykałam nogami, jak czesałam włosy to siedziałam (ze zgiętymi w kolanach nogami) na podłodze i głowe miałam między kolanami...

Gość gość
Dziękuję za informacje. Przydadzą się :) a czy któraś z Was dziewczyny robiła operacje przed porodem i ma porównanie jak piersi wyglądaja po urodzeniu dziecka? Bardzo zmieniają swój kształt? Opadają? Póki co dzieci nie mam,ale wiadomo,że w przyszłości może się to zmienić.

Gość gość  1234
Gosc ja robie u Marka Ciesinskiego w Krakowie. Polecila mi go znajoma i czytalam tez opinie. Wydaje mi sie bardzo konkretny. Zdecydowal ze 300 to max dla mnie, ze z wiekszymi bede nieproporcjonalna :) a ze chce zeby byly naturalne to wybral mi anatomiczne. Operacje mam 1 sierpnia, moze uda mi sie opisac przezycia zanim ty pojdziesz pod skalpel ;) ja robie piersi juz po dwoch ciazach i jedyne co moge powiedziec to moje naturalne sie bardzo po ciazy zmienily. Trenuje duzo i ujedrnily sie troche ale i tak wygladaja tragicznie. Jak dwa woreczki. Male woreczki ;)

Gość gość  1234
Gosc ja robie u Marka Ciesinskiego w Krakowie. Polecila mi go znajoma i czytalam tez opinie. Wydaje mi sie bardzo konkretny. Zdecydowal ze 300 to max dla mnie, ze z wiekszymi bede nieproporcjonalna :) a ze chce zeby byly naturalne to wybral mi anatomiczne. Operacje mam 1 sierpnia, moze uda mi sie opisac przezycia zanim ty pojdziesz pod skalpel ;) ja robie piersi juz po dwoch ciazach i jedyne co moge powiedziec to moje naturalne sie bardzo po ciazy zmienily. Trenuje duzo i ujedrnily sie troche ale i tak wygladaja tragicznie. Jak dwa woreczki. Male woreczki ;)

Gość gość
Ja zdecydowałam sie na doktora Mateusza Zachare, zachęcona pozytywnymi opiniami i na konsultacji tez sie wydawał konkretny,wyluzowany . Może któraś z dziewczyn miała przeprowadzoną operacje u niego ? Będe wdzieczna :) A Ty kochana idziesz 1 sierpnia,więc szybciej niż ja :) Bede trzymac kciuki aby wszystko dobrze się powiodło :) :)

Gość gość  1234
Gosc dziekuje, trzymaj kciuki a pozniej ja bede za ciebie trzymac :D chcialabym juz byc z tydzien po ;) boje sie narkozy zebym sie obudzila, chyba jak niejedna z nas ;) bolem tez sie martwie bo musze sie zajmowac pozniej dwojka malych dzieci. Ale jak sobie pomysle ze wreszcie bede miala cos w staniku to wiem ze warto sie pomeczyc ;)

Gość gość
Dasz rade! :) W razie czego mąż Ci pomoże i bedzie ok :) Narkozy też się boję ale chyba najbardziej tego,że efekt nie bedzie taki jakiego oczekuje ,to jest moja największa obawa. Daj koniecznie znać jak już bedziesz po operacji :)

Gość gość  1234
Mam nadzieje ze beda takie fajne jak sobie wymarzylam ;) bo rzeczywiscie tyle kasy dac i sie rozczarowac to chyba bym juz cale zycie zalowala ze nie walczylam bardziej o wieksze. Nie bedzie mnie stac na kolejna operacje w razie gdyby byly za male. Ale wierze ze moj lekarz jest jednak fachowcem i moge mu zaufac w kwestii doboru rozmiaru. Jedna z nas tutaj ma implanty tej firmy co ja bede miec i rozmiar tez taki i z efektu jest zadowolona. To mnie pocieszylo bardzo. Wiadome ze nasze piersi sie roznia od siebie ale jestem dobrej mysli :) meza juz nastawiam ze minimum 3 dni ja i dzieci jestesmy na jego glowie ;) zobaczymy jak to bedzie ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się