Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allplayer

jak przyspieszyc allplayera?

Polecane posty

Gość allplayer

z dziekiem wszystko ok, sterowniki do karty graficznej mam oryginalne ale komp ma juz kilka lat i obraz w allplayerze troche za bardzo sie tnie da sie to jakos zmienic?

cześć, wejdz na stronę www.dobreprogramy.pl, a tam na forum, pozdrawiam

Gość allplayer
dzięki, weszlam ale tam sa same porady dotyczace kodeków itd, a ja kodeki mam wszystkie :( czy to moze byc po prostu przez za słaby komputer?

możliwe ze winny jest komputer, jeżeli dawno go nie ,,czyściłaś\". Moze spróbowałabyś na początek go zoptymalizować a potem zobacz jak działa program.

Gość allplayer
tzn sytuacja jest taka ze on był wczoraj formatowany, system mam windows 2000 i wszystko jest na swiezutko dopiero co zainstalowane wiec nie moze byc zapchany :( i chcialam sobie cos obejrzec a tu klops :(

jeżeli był formatowany to może nie masz wgranego jakiegoś składnika, jakiś kodeków czy czegoś podobnego. Nie znam się dobrze na tym programie, najlepiej jakbyś zapytała na podanym wczesniej forum , tam mozesz szybciej trafić na kogoś kto będzie wiedział co robić.Pozdrawiam

Gość allplayer
dziekuje, tak zrobie :) pozdrawiam

Gość beatex
Przytoczę kilka zdań: "ALLPlayer według wszelkich statystyk jest jednym z najczęściej wybieranych programów przez Polaków, służących do odtwarzania wszelkiego rodzaju multimediów." więc wbijaj na http://www.allplayer.programyzobacz.pl