Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dannka zawada

ONA MNIE UNIKA - DLACZEGO?

Polecane posty

Gość dannka zawada

nie wiem koleżanka, którą znam jakieś 3 lata, właściwie z dnia na dzień przestała się do mnie odzywać. Gdy ja do niej dzwonię, mówi, że oddzwoni potem - nie dzwoni.Gdy spotyka mego męża mówi, że chce się ze mną spotkać, pozdrawia i tłumaczy się brakiem czasu. Dodam, że nic jej nie zrobiłam. Nie jestem ani plotkarą ani osobą niedyskretną. U mnie jak w studnię. Pomogłam jej córce z matmy, miała same jedynki a na koniec półrocza wyciągnęła się na tróję! Może chciała mnie tylko wykorzystać? co myślicie? Imiona zostały zmienione!

Gość ====++++
może nic się nie stało, może na prawdę nie ma czasu

Gość trzydziestkaaa
Mam podobną sytuację, też unikam znajomej, z którą byłam dość blisko. Wszystko dlatego, że jej maż zaczął się do mnie dostawiać! Wolę zaprzestać kontaktów z nimi obojgiem niż znosic bezczelne umizgi jej meżusia. Fakt, ze niestety zdarza mi sie go spotykać i tez wtedy pozdrawiam jego żoną ( a moją dawną kolezankę), ale wynika to raczej z odruchu sympatii do niej i wspolczucia z powodu mężulka.

Gość podsumowując jednak
dopóki z nią nie porozmawiasz nie dowiesz się jak jest na prawdę. Może coś ci się wydaje. Może to brak czasu. Nie sądzę by cię wykorzystała. Jeśli coś jest na rzeczy-pogadajcie a wszystko się wyjaśni.

Gość gagagagagagagagaga
pewnie cię wykorzystała - znam taką jedną, gdy pracowałam jako fr może yzjerka to przychodzila, zapraszała do sieie na ploty, super koleżanka, wspólny sylwek itp. gdy złamałam rękę i miałam ją w gipsie zadzwonila raz i dowiedziała sie ode mnie, że przez najbliższe 3 miesiące nie będę jej czesać...znalazła sobie inną "koleżankę",to może u ciebie jest podobnie? sorry za literówki - ręka boli

Gość malagosika
coś mi się wydaje, że ona ciebie poprostu wykorzystała, pomogłaś jej córce za friko, zdjęłaś jej problem z głowy, dziecko się poprawiło w nauce i stałaś się zbędna sorry, ale jeśli kogoś lubimy...to znajdziemy chociaż 5 minut na telefon.

Gość JA JACEK
bo takie są baby------------------za zadną nie trafisz!