Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwik

ANTYBIOTYKI A MIESIĄCZKA

Polecane posty

Czesc, mam do Was pytanie...W tym miesiącu (w okresie owulacji) byłam choraa - miałam grypę i przyjmowowałam antybiotyki i kupe innych leków... Oczywiście współzyłam w tym miesiącu, lecz każdy stosunek odbywał się z prezerwatywą. Zakładaliśmy ją bardzo ostrożnie.. Teraz czekam na miesiączkę - jest 35 dzień mojego cylku. ZAWSZE miesiączkę dostawałam regularnie co 28 dni. Odczuwam silny ból piersi - prawie nie mogę się dotknąć. Jak myślicie, czy mogę być w ciązy? Czy antybiotyki mogę mieć wpływ na przesunięcie okresu? Prosze Was o radę... Aha, muszę dodać że dwa dni temu robiłam test (bobo-test) i wyniki pokazały że nie mam się czym martwić... A tak poza marginesem...Która z Was uzywa tylko prezerwatyw?

Gość kiwik
Diewczynki, prosze o odpowiedź... trochę się boję, a nie chce leciec po kolejny test - ile można. Poza tym mój chłopak by się chyba na mnie w końcu zdenerwował - panikara ze mnnie:P Dodam ze test robilam ok 15, booo....do rana nie moglam sie doczekac.

Gość kiwik
To cały czas ja - kafetka, troche login mi się zmienił....będę pod "kiwik" CZEKAM

Gość kiwik
******************czy któs mi pomoże***********************

Gość maniuszka
Antybiotyk moze wplywac na opoznienie @ wiec nie martw sie. A gumki sa skuteczne, my tez uzywamy tylko ich bo nie zamierzam sie truc hormonami i jest wszystko w porzadku. Glowa go gory!!!

Gość kiwik
Dzie uję ci ślicznie za odpowiedź....Naprawde. Balam sie zaufac gumkom bo od kiedy pamietam biore tabletki! Więc mówisz że nie ma sie czym przejmować jeśli używaliśmy prezerwatyw i skoro nie pekły? Uffff Ale ten ból piersi???? Ałałka

Gość Clałdynkaaa
Mi sie spóźnił o 5 dni przez to, zębrałam antybiotyki prawie cały miesiac. A zawsze miałam punktualnie.

Gość kiwik
Claldynka, a bolaly cie strasznie piersi, co

Gość maniuszka
:) Ja tez zaczynalam od tabletek ale nie warto - za duzo skutkow ubocznych. Gumki sa pewne jak sie je umie stosowac. :P A bol piersi pewnie zwiastuje zblizajaca sie @ takze nie przejmuj sie, lada dzien pewnie dostaniesz @. Pozdrowionkaaa!

Gość kiwik
mam nadzieje taka...:) NAPRAWDE a co masz na mysli piszac - "trzba umiec uzywac przerwtyw"? prosze odpowiedz tak? bo wlasnie sie zastanawiam czy przy nich nie zostac....mam dosc juz hormonow!

Gość maniuszka
Chodzi mi o to zeby wiedziec jak ich uzywac a dokladniej to zapoznac sie z intrukcja obslugi ze tak powiem. ;) Zawsze jest dolaczona ulotka do opakowania, przynajmniej w Durexach ktorych my uzywamy. Jak sie tego bedziecie trzymac to bedzie ok. A wy jakich uzywacie rodzajow?

Gość kiwik
No tez durexow.... I poki co jestesmy zadowoleni... Hmmm, narazie, ciekawe czy dostnę miesiączkę....

JESTEŚMY ZADOWOLENI....dziś rano mogę to powiedzieć bez zastanowienia:)) także dziweczęta, jak bierzecie antybiotyki miesiączka może sie spoźnić - u mnie to 8 dni, ale już jest...już jest... UFFFFFF

Gość ewunnia
nie mam okresu już 48dni nie wiem co robić zawsze mi sie spózniał ale nie aż tyle czy to może byc spowodowane tym że biorę juz ponad miesiąc antybiotyki?????????:((((((((

Gość oluśśś
witam, od 17 pażdziernika przez 4 tygodnie chorowałam na zapalenie płuc,brałam antybiotyki i to nie jeden,zastrzyki, przy badaniach krwi okazało się także,że mam niskie żelazo.Teraz spóźnia mi się okres o ok tydzień, a zawsze mam regularne miesiączki co 28 dni:/ czy to normalne?

Gość Kmin
Witam. Mam ten sam problem, przez 2 tyg bralam antybiotyk (zapalenie zatok 25.10-02.11). Okres powinnam dostać 10-12. Jest 17 a tu nadal nic. Czy to przez antybiotyk? Chłopaka nie mam, zero współzycia od sierpnia, przy czym przed zachorowaniem okres nie spóźniał się.

Gość Kmin
A antybiotykiem była Doxycylina.