Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szczęketté

umieram z przejedzenia, pomocy

Polecane posty

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

O grach komputerowych? Mam je w du.pie. 

Nie spodziewam się nic bardziej wyniosłego. Ale średni wiek gracza sobie sprawdź zanim glosisz dyrdymaly o normie.

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Oczywiście. Jednak dwie osoby potwierdziły, ze pisałeś, ze to dziecko robiło ci fellatio. Ostrożnie z fantazjami. Taka mała uwaga.

Pewnie to zmyślił, bo już nie wiedział, jak udowodnić, że miał jakieś życie "milosne". Przecież on właśnie napisał, że Ty, będąc z nim niemal w tym samym wieku i mając takie doświadczenie życiowe i osiągnięcia finansowe i inne, jesteś ileś tam poziomów niżej od piwniczaka ze szczurej nory z chorym łbem. Dyskusja z obłąkanym. 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

41 lat średnio mają gracze komputerowi 😉 Czyli jeszcze żem młodzian 😆 

3 minuty temu, Koralgor napisał:

Dyskutuj. Proszę o argumenty.

Musielibyśmy otworzyć butelkę wina, bo zeszłoby dlugo, a ja jestem pijakiem. Ale nie przypominam sobie, żeby potencjalny pęd.ofol, gwałciciel, porywacz, seksualny dewiant, seryjny morderca, byli zawsze poniżej normy intelektu.

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Pewnie to zmyślił, bo już nie wiedział, jak udowodnić, że miał jakieś życie "milosne". Przecież on właśnie napisał, że Ty, będąc z nim niemal w podobnym wieku i mając takie doświadczenie życiowe i osiągnięcia finansowe i inne, jesteś ileś tam poziomów niżej od piwniczaka ze szczurej nory z chorym łbem. Dyskusja z obłąkanym. 

To akurat dosyc zabawne ze doktor w ramach hobby uprawia dyskusje z leżakami 

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie przejmuj się jego bredniami, każdy wie, że on się nadaje w kaftan. 

Nie zbojkotujesz mojej giełdzie osiągnę sukces finansów wy się boicie że tesz moglibyście ale iq brakuje 

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Pewnie to zmyślił, bo już nie wiedział, jak udowodnić, że miał jakieś życie "milosne". Przecież on właśnie napisał, że Ty, będąc z nim niemal w tym samym wieku i mając takie doświadczenie życiowe i osiągnięcia finansowe i inne, jesteś ileś tam poziomów niżej od piwniczaka ze szczurej nory z chorym łbem. Dyskusja z obłąkanym. 

Wiem, ze on zmysla. Ale ten związek mógłby sobie darować  😀

Nie przejmuj się jego bredniami, każdy wie, że on się nadaje w kaftan. 

No wiem, tylko szkoda tego zmarnowanego czasu którym mogłam lepiej spożytkować.

No nic czasu nie cofnę, jedynie pozostaje wyciągnąć wnioski i nie robić juz tak nigdy więcej. 😉

1 minutę temu, +RC+ napisał:

41 lat średnio mają gracze komputerowi 😉 Czyli jeszcze żem młodzian 😆 

Dokładnie a on pisał że kto normalny człowiek interesuje się grami mając prawie 40lat 

Przed chwilą, Koralgor napisał:

To akurat dosyc zabawne ze doktor w ramach hobby uprawia dyskusje z leżakami 

Tylko nieliczni są całkowicie wolni od tego błędu. Ma córkę, wiec pewnie mu się włączył wku.rw na tle tych rewelacji piwniczaka. 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Musielibyśmy otworzyć butelkę wina, bo zeszłoby dlugo, a ja jestem pijakiem. Ale nie przypominam sobie, żeby potencjalny pęd.ofol, gwałciciel, porywacz, seksualny dewiant, seryjny morderca, byli zawsze poniżej normy intelektu.

Otwieraj. Zona nie patrzy.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

No nic czasu nie cofnę, jedynie pozostaje wyciągnąć wnioski i nie robić juz tak nigdy więcej. 😉

Co wiesz? Ty mi prochy wysylalas żeby się pochwalić narkotyki jesteś patologia 

• Sad 1

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie zbojkotujesz mojej giełdzie osiągnę sukces finansów wy się boicie że tesz moglibyście ale iq brakuje 

Tak, tak leżaczku. Idź zamieszaj kupę patykiem i wszystko będzie dobrze 🙂

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Nie spodziewam się nic bardziej wyniosłego. Ale średni wiek gracza sobie sprawdź zanim glosisz dyrdymaly o normie.

Ale mnie to nie interesuje. W moim otoczeniu nikt nie podnieca sie grami. 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Slabo sie zachowal bo go ostro wspieralas jak matka odeszla

Tylko nieliczni są całkowicie wolni od tego błędu. Ma córkę, wiec pewnie mu się włączył wku.rw na tle tych rewelacji piwniczaka. 

To nienormalne jako ojciec powinien chcieć żeby miała rówieśnika a nie zamulala jak dumbo 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dokładnie a on pisał że kto normalny człowiek interesuje się grami mając prawie 40lat 

Mój wujek był weteranem. Wczesne lata 90 i komputer Amiga za kilka wypłat, a wszyscy: jak to dorosły mężczyzna w gry gra, a on już wtedy wiedział, że to będzie rewolucja, która pokona nawet kino i tak się stało.

Wyprawa do wujka, to była największa frajda w dzieciństwie. On nawet nic nie pytał, przyjeżdżaliśmy to już Amiga odpalona - macie chłopaki dyskietki i bawcie się 😉

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Tak, tak leżaczku. Idź zamieszaj kupę patykiem i wszystko będzie dobrze 🙂

😆 

Uwielbiam to forum.

16 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ona była w telefonie a on gral w tanki. Do kościoła pewnie ani razu razem nie poszli czy na pływalnie lyzwy rolki kurs tanca kino czy rower. To byl jakiś fwb którego elka zbombelkowala dla czyste sumienie. 

przeciez zawsze mowilesc ze szkoda kady na plywalnie lyzwy kurs tanca kino restauracje

a wychodzic z domu w sumie nie ma po co wiec jaki rower xD

5 minut temu, +RC+ napisał:

Kajam się przed Tobą, że Ci cokolwiek wytykałam, że tyrasz to ście.rwo z namiotu. Nie będę przytaczać, co napisał na skasowanym temacie, ale nie miałam racji, czepiając się Ciebie o niego, to ostatni śmie.ć.

• Sad 2

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Otwieraj. Zona nie patrzy.

Pewnie byłoby miło, bo to trochę moja pasja, ale mam obowiązki rodzinne. Innym razem. Przy okazji dokończę Eda Geina, bo przypomniało mi sie, ze od grudnia nie mialem czasu doczytać. Będę nie do pobicia w argumentacji 😉

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

To nienormalne jako ojciec powinien chcieć żeby miała rówieśnika a nie zamulala jak dumbo 

nah zaden ojdziec se nie zyczy sekzualnej przemocy wobec swojej curki i niektorzy nawet moga byc bardziej paranoiczni i opiekunczy

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Mój wujek był weteranem. Wczesne lata 90 i komputer Amiga za kilka wypłat, a wszyscy: jak to dorosły mężczyzna w gry gra, a on już wtedy wiedział, że to będzie rewolucja, która pokona nawet kino i tak się stało.

Wyprawa do wujka, to była największa frajda w dzieciństwie. On nawet nic nie pytał, przyjeżdżaliśmy to już Amiga odpalona - macie chłopaki dyskietki i bawcie się 😉

U mnie siostrzeniec był 2 miesiące wakacji bo wolal to od disnejlendu też jestem wujkiem jego

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

przeciez zawsze mowilesc ze szkoda kady na plywalnie lyzwy kurs tanca kino restauracje

a wychodzic z domu w sumie nie ma po co wiec jaki rower xD

Życie singla =/= życie w związku 

Kajam się przed Tobą, że Ci cokolwiek wytykałam, że tyrasz to ście.rwo z namiotu. Nie będę przytaczać, co napisał na skasowanym temacie, ale nie miałam racji, czepiając się Ciebie o niego, to ostatni śmie.ć.

To prawda, to jest zwyrodniały i podły osobnik.

A jakby dało radę to chciałbym wiedzieć co napisał. 

• Like 1

1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał:

nah zaden ojdziec se nie zyczy sekzualnej przemocy wobec swojej curki i niektorzy nawet moga byc bardziej paranoiczni i opiekunczy

Skąd założenie że to chłopak chce a nie dziewczyna? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się