Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik malutki

Co kupić chłopakowi na pierwsze spotkanie?

Polecane posty

Gość zapytajnik malutki

Mam prośbe, zwłaszcza do dziewczyn- co mogłabym sprezentowac chłopakowi, na którym mi bardzo zależy i spotykamy sie po raz pierwszy, proszę o wpisy :):):):) z góry wielkie dzięki, POZDRAWIAM :):):)

Gość zapytajnik malutki
zmęczona wielkie dzięki, nie nie oszalałam, nie wiem dla czego tak myslisz... i wypraszam sobie obrażanie mnie

Gość zapytajnik malutki
noo suuuper, juz sie dowiedziałam, ze jestem głupia, teraz kretynka....świetnie,

Gość zmęczona
Trochę wyobraźni, dziewczyny. Nigdy nie miałyście ochoty na niezobowiązujący gest do osoby, którą bardzo lubicie? Szkoda, bo to miłe. Nie wiem o co ta afera. Nie macie rady to chociaż nie obrażajcie i nie krytykujcie.

Gość zapytajnik malutki
nie rozumiem w ogole dlaczego odpisują takie osoby, które nie mają nic do powiedzenia, chyba z głupoty piszą :P

Gość zapytajnik malutki
zmeczona- bardzo ci dziękuje za Twoja odpowiedz, mysle tak samo jak TY, to niezobowiązujący gest, a bardzo miły :)

zapytajniku malutki!! może coś słodkiego?? teraz z czekolady np jest wiele fajnych rzeczy a taki słodki upominek jest zawsze miły:)

Gość lalalalatralallaa
wiesz co? kupowac coś facetowi? on potraktuje to jako nadskakiwanie mu

Gość zapytajnik malutki
wiem, ze on tez mi cos chce sprezentowac, to nie ma byc nie wiadomo co- tylko jakis drobiazg

Kobiety no ja was nie rozumiem, dziewcyna chce dać niezobowiązujący prezent a wy wyskaujecie na nią jakby pytała się jakie ma mieć majtki i kolor podwiązek :P zapytajnik malutki --> książeczka tego typu co poleciła \"zmęczona\" będzie ok :)

Gość zmęczona
Ewa, to jest ich pierwsze spotkanie więc pewnie jest jakaś zażyłość. Czy każde spotkanie faceta z dziewczyną jest randką? To po pierwsze. Po drugie czy nie piękniejsze są spontaniczne akcje, serdeczne i bezinteresowne gesty niż kalkulowanie "on mi to więc ja mu tamto"? Trochę luzu i serdeczności jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Poza tym drobny niezobowiązujący upominek na pierwszym spotkaniu to nie jest serce na dłoni! To wyrażenie swojej radości z tego spotkania i sympatii do osoby. To takie naturalne! Zapytajniku, nie daj się! ;-)

Gość do autorki topiku
a ile wy macie lat??

Gość zapytajnik malutki
teraz to juz się robi nieprzyjemnie ... ktos się podszywa pod mój nick, wielkie dzięki zmęczona i 3 groszę, uciekam stąd, widze, ze wiele ludzi nie ma nic do powiedzenia....

Gość zmęczona
Tylko może lepiej, żeby ta książeczka nie była o miłości :]

Gość zapytajnik malutki_1
dziekuje zw wspsy- ale tylko te poważne, nic juz nie pisze, bo jakis kretyn sie podszywa pode mnie....co za chamstwo :P

zmęczona- a czemu ksiązeczka nie ma byc o miłosci?

ech... nie chce mi się już polemizować tylko nie chciałabym za 2 dni czytać topicu autorki - ja go pokochałam, a on taki nieuczuciowy... skoro to pierwsze spotkanie, to chyba specjalnej zażyłości między nimi nie ma niech sie może dziewczyna wstrzyma chociaż do drugiego, jesli takowe nastąpi ale zresztą, co mi do tego zrobi, jak uważa, w końcu jest dorosła... chyba....

albo coś z tych słodyczy- jak na Wasz wiek będzie odpowiednie:) od kolegi dostałam niedawno taka fajna książeczkę z marcepanu:) bardzo miły gest i nie zobowiązujący:)

kup koniecznie paczkę prezerwatyw, przynajmniej na skróty do celu

Gość agaewa31
ty chyba jestes chora dziewczyno! facetowi robic prezenty na 1-sze spotkanie! bzdura zenujace moze od razu popros go aby sie z toba ozenil ucieknie gdzie pieprz rosnie dam ci dobra rade: faceci to mysliwi, to oni poluja i zdobywaja wiec zostaw kupowanie prezentow jemu. to jego dzialka na poczatku

Gość poziom tego topiku
jest żałosny - chlopak potraktuje to jako narzucanie się... a niektore wasze odpowiedzi nie nadaja sie doczytania

Gość zmęczona
zapytajnik, nie o miłości, bo to zbyt wymowne będzie? I zbyt pochopne? Może zbyt narzucające się? Sama wyczuj. Ewa, książeczka, czekoladka czy jakikolwiek inny upominek nie zmieni Jej nastawienia do tego chłopaka chyba? Nigdy nikt nie stał się Tobie bliski wirtualnie i dopiero potem zdecydowaliście się na spotkanie?

Gość poziom tego topiku
do zapytajnik--------->jesli to wogoloe prawda,ze jest taka dziewczyna jak Ty to ni stawiaj go na piedestale, nie rób tego, jak mu zalezy to sam się postara

Gość hejjjjjjjjjj
mysle, ze moze jakiegos fajnego lizaka, daj mu i kup tez dla siebie, zjecie sobie razem tak dla rozluznienia atmosfery, chlopaki lubia slodycze, moj maz jeszcze jak nie byl mezem czesto dostawal ode mnie lizaka, a jak byl taki dzien, zae nie dostal, to sie pytal, a gdzie dzis lizak

Wiece co? Jjesteście puste, tępe materialistki, bo pewnie wam to by facet musiał dać kluczyki do samochodu, inaczej przejdziecie obok niego obojętnie. zapytajnik malutki_1 --> jak widzisz poziom tego topiku bardzo szybko zszedł na psy :P, ale Ty się nie daj, bo masz w sobie troszke romantyzmu... niektórym to się podoba innym nie.. ale to Ty go znasz i możesz być w pewnym sensie pewna jego reakcji :) a co do ksiazeczki najlepiej na temat przyjaźni :) PS. Jestem facetem i coś takiego uważałbym za super prezent :)

3 grosze....wielkie dzięki, nie odpisuje juz na te bzdury, które tutaj wypisują co niektóre osoby, dzieki, 3 maj sie ciepło , oczywiscie, ze się nie dam, :):):)

Gość poziom tego topiku
pytanie tylko, czy on to wogole doceni, czy nie oleje Cię za Twoje dobre serce ? moze nie jest chamem, ale faceci to zdobywcy...zalezy tez ile on ma lat, bo jesli jest mlody to moze wszystko będzie dobrze

Gość przecież
20

Gość zmęczona
poziom, dopóki nie sprawdzi to się nie dowie. Po co dopisywać jakieś scenariusze? Wokół jednego małego drobiazgu tyle zamętu i rozdmuchiwania sytuacji :O Mała pytała o upominek, a nie o intencje chłopaka/dalszy ciąg tej historii/interpretacje takiego gestu :O

Gość spoon
Akle nie rozumiem... Chcesz mu cos kupowac na pierwsza randke?? poco??