Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik malutki

Co kupić chłopakowi na pierwsze spotkanie?

Polecane posty

Gość samochod mu kup albo
motor

Gość apolonia z polonii
bo taki ma kaprys :P

Gość spoon
aha...znów gównowarta prowokacja...nudne to forum

Gość tak se pisze
z doświadczenia: faceci nie umieją przyjmowa drobiazgów, niezobowiązujących prezentów, nie wiedzą jak odczytywa takie sygnały, jeśli sprezentujesz mu coś, przestraszysz chłopaka a nie zostaniesz odebrana tak jakbyś chciała, już lepiej postaw kolejne piwo, czy kup (już później w trakcie spotkania) coś słodkiego dla siebie i niego ale i tak bądź ostrożna z takimi gestami

Gość zmęczona
Hmm, to ja mam zupełnie inne doświadczenia - to właśnie drobiazgi bez okazji sprawiają największą radość. Szczególnie takie, o których wiem, że ktoś lubi. Np. zwyczajna mandarynka albo pączek. Tak po prostu.

zgadzam się z Wami:) ja mojemu facetowi od czasu do czasu podrzucam do skrzynki jakieś kartki pocztówkowe z wierszykami i zawsze jest bardzo mile zaskoczony:) lub batonik bez okazji:) małe a cieszy:P

Gość faszki
najlepiej paczke prezerwatyw

Gość fshsfhsdcv
po co kupowac komus cos na pierwszym spotkaniu, nie kumam tego, autorko czym sie kierujesz?

Gość mika222
wystarczy ze mu postawisz kino i pozniej w knajpce a zrozumie ze fajna z Ciebie dziewczyna,ze nie żerujesz na nim, ale nie kupuj niczego

ja jestem stara i uważam tak. jak chcesz tego faceta na przyjaciela to kup aforyzmy o przyjaźni lub maskotkowy brelok do kluczy. jak to randka to dając coś stajesz się (cytując) zdechłym łosiem podrzuconym pod drzwi myśliwego.

Gość Cammelito
Szczerze mówiąc ? Dał mi wiele do myślenia ten temat. Gdyż ? W zasadzie pomijana jest kwestia podarków od płci pięknej dla płci brzydkiej, zwłaszcza na pierwszym spotkaniu. A pierwsze spotkanie ? Owo jest wiążące, bo w końcu daje początek znajomości między dziewczyną a chłopakiem, którzy później będą decydować, w miarę upływu czasu, na to jakimi ścieżkami podążać będą. Ja osobiście, jako chłopak, nie nakazuję, by dziewczyna mi kupowała cokolwiek, jakikolwiek prezent, podarek. Niemniej ? Jest owo miłe, niespodziewane i 'przygarnę' takowy (że tak to ujmę) z uśmiechem, szczerym, na twarzy - znając swój temperament. Lecz właśnie to chłopak winien okazać dziewczynie, niezależnie czy myślą o sobie w kategoriach związku, przyjaźni czy znajomości, że warto doceniać ją, jako osobę - to moje zdanie :).