Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ketoprom

Czy zna ktoś skuteczny sposób na pryszcze i wągry?-Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
wyyyyyypad z ta zalosna rekalma!!!!!!!! wyyyyyypad z ta zalosna reklama!!!!!!!! wyyyyyypad z ta zalosna reklama!!!!!!!!

Gość sorokko
a stosowałaś może krem qcera, koleżanka mi polecała bo też ma problemy z trądzikiem, tez mam zamiar kupić bo widziałam jakie przyniósł jej efekty.

Gość gość
Stosował ktoś z Was może tabletki IQFACE? Koleżanka zaczęła i po tygodniu nie poznaję jej cery. Mówi, że nic nie zmieniła w pielęgnacji tylko właśnie spróbowała tych tabletek. Miał ktoś z Was z nimi do czynienia?

Gość gość
Używajcie aplikatora na wypryski HB - robi on ogromną różnicę i wiem jakie daje efekty. Powiedzmy, że docelowo ta cera wygląda bez porównania lepiej, atrakcyjniej, nie ma na niej żadnych śladów. Tak to wyglądało u mnie i zakładam, że u innych jest podobnie. Tak mieliście?

Gość Malwina889
Ja stosowałam ten środek: http://www.natradzik.info.pl/ jest w postaci maści, ale okazał się dla mnie skuteczny po ok. 2 tygodniach regularnego stosowania zauważyłam bardzo widoczną poprawę. Polecam go z całego serca i uczciwie.

Gość gość
Dziewczyny - ten aplikator HB zdecydowanie pomaga. Powiedzmy, że totalnie odmienił wygląd mojej cery, a miałam naprawdę problemy. Przynajmniej na razie wszystko jest w najlepszym porządku, ale na taki efekt się naczekałam ;-)

Wpisz sobie w google "7 domowych sposobów na trądzik" i tam chyba na drugim miejscu będzie link ze zdjęciem do profilu na google+ i tam jest stronka z poradami na temat trądziku

Gość Jasiaasia
Heratka z drożdżami + peeling z solą morską z Repechage

Gość putiki
ja sobie kupiłam szczotkę do twarzy w sferisie, stosuję to z żelem antybakteryjnym ziaji i na noc smaryję twarz sudocremem, ten zabieg nie likwiduje w 100% ale na pewno mam tego mniej na twarzy

Gość ededed
Ja polecam iść do dobrej zielarki i poprosić o jakąś indywidualnie zrobioną mieszankę do picia. Ja byłam pół roku temu u Pani Krystyny. Polecam.Można do niej napisac na fejsie . Wiem, że wysyła dziewczyną mieszanki na życzenie. https://www.facebook.com/zielarkakrystyna/

Gość gość
Na pryszcze polecam żel punktowy mediqskin. Działą naprawdę szybko, bo ma sporo aktywnych składników w składzie i jednocześnie jest łagodny dla skóry

Gość gość
Ja żelu mediskin używam od dwóch tygodni i muszę się pochwalić super efektami. Pryszcze mi poznikały i mam ładną buzię. Nie zamienię go na żaden inny.

Gość gość
Hej, miałam wielki problem z trądzikiem, od gimnazjum do skonczenia liceum, normalnie nie do opisania, codziennie tona tapety musiala byc nałozona na twarz. Mama zapisywała mnie do jakichs lekarzy i przewaznie poza masa wydanych pieniedzy do niczego to nie prowadzilo. Szukałam odpowiedzi w internecie i zobaczylam ze sporo osob poleca maść Nonacne. Kupiłam i od tamtego momentu problem zniknal z mojego zycia, codziennie wieczorem po kapieli smarowalam sie maścią i po okresie miesiąca wszystkie syfy zniknęły. Teraz czasami też cos wyskoczy jednak po 2 dniach znika. Naprawde polecam wszystkim, uwolniłam się nareszcie. zostawiam link, poczytacie itp, moze i Wam to pomoze, powodzenia :) http://nplink.net/cn35DsXP

Na wągry? Nie znam ;) Na pryszcze? Maść cynkowa i serum Sevolium.

Gość Annkanaaa88
Jak się ma trądzik to fajny krem można kupić z Termissy, ja mam i go stosuję regularnie, cerę mam na pewno w lepszej formie.

Gość SyylwiaFilk
Gdzie można kupic ten krem? I czy będzie on dobry dla dojrzałej cery?