marcia_g 0 Napisano Marzec 22, 2006 Czy któraś z Was ma uczulenie słoneczne, które pojawiło się wraz z rozpoczęciem antykon. horm.? Może wrażliwość, oparzenia po solarium? M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmęczona Napisano Marzec 22, 2006 Przeczytałam fotoGaleria i tak się głowiłam o co w temacie chodzi... :O :D Przykro mi, nie pomogę, ale pewnie endokrynolog by pomógł :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numerjeden27 0 Napisano Marzec 22, 2006 nie mam nic takiego ani po sloncu ani po solarce, solarke odwiedzam raz w tygodniu na 12-15 minutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia_g 0 Napisano Marzec 22, 2006 Dzięki! No ja mam uczulenie. Najprawdopodobniej [to chyba ;) pewne] na nikiel, chrom. Nie noszę sztucznej biżuterii; ani nawet szlachetnej, bo wszędzie jest nikiel [choćby kilka procent]. Wysypka pojawia mi się po ekspozycji słonecznej...solarium... Tego roku chyba alergia spasowała i chyba zmutuje! Nie mam już reakcji na słońce..., ale wiążę to też z przejściem z tabletek na plasterki.. Potrzebuję mądrej konstatacji ;-)) M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach